Я перепробував майже всі , гондурас з явно вираженою кислинкою
африкансбкі ж всі гімнячі
Изменено: Шусман, 25 Декабрь 2024 - 19:31
Опубликовано 30 Декабрь 2024 - 00:33
Це звісно більше в "Жалуюсь", але і тут може кому згодиться, купив в Сільпо ковбасу «Премія»® Українська с/к в/ґ в/у м/б - 600грн/кг , на смаг така гидота, шо капець, хоч раніше була нормальна, але ж бажання нормальної ковбаси не задоволено, взяв в АТБ ковбасу Добров УКРАЇНСЬКА с/к в/ґ - 650грн/кг смак таке собі, але ще й хрящи розміром з пів горошини, вирішив більше не експеремнтувати
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 30 Декабрь 2024 - 02:21
Ты, это, пожалей себя.))Це звісно більше в "Жалуюсь", але і тут може кому згодиться, купив в Сільпо ковбасу «Премія»® Українська с/к в/ґ в/у м/б - 600грн/кг , на смаг така гидота, шо капець, хоч раніше була нормальна, але ж бажання нормальної ковбаси не задоволено, взяв в АТБ ковбасу Добров УКРАЇНСЬКА с/к в/ґ - 650грн/кг смак таке собі, але ще й хрящи розміром з пів горошини, вирішив більше не експеремнтувати
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 30 Декабрь 2024 - 11:16
Я вже багато років, як не роблю олів"є з вареною ковбасою, бо перепробував різну, навіть дорогу, але вся вона резинова до скрипу на зубах. Саме резинова, бо епітет "гумова", то є занадто м"яко і поблажливо до сучасної "варьонки"
Варіант олі"єхи з відварним м"ясом також особисто для мене неприйнятний, тому купую якийсь окорок чи навіть буженіну, коли лінуюсь її приготувати самому. Вчора купив у Варусі "Балик фірмовий, в/г, копчено варений", прекрасна заміна вареної ковбаси. Навіть якщо його нашприцювали, то тим не менше це цільний шмат м"яса без непотребу "механічної обвалки"(с). Акційна ціна в 200 грн/кг взагалі більш аніж норм.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Декабрь 2024 - 12:51
Ковбасня це притча та лотерея , на ярмарках буженина , вирізка , балик по 350 .
В Метро брав по акції Корейка Metro Chef по-кіровоградськи зі свинини копчено-варена - 260грн/кг на вигляд як балик, дуже непогана і на олівьє і на нарізку, така сама Ятрань коштує 550грн/кг
Ты, это, пожалей себя.))
Та то дружина полюбляє, я тільки доїдаю якщо їй не сподобалось
Я вже багато років, як не роблю олів"є з вареною ковбасою, бо перепробував різну, навіть дорогу, але вся вона резинова до скрипу на зубах. Саме резинова, бо епітет "гумова", то є занадто м"яко і поблажливо до сучасної "варьонки"
Да ви батєнька гурманс Варенку інколи беру, понастальгувати за Лікарською по 2-20
Опубликовано 01 Январь 2025 - 11:05
Я бачу, масло Фаворит нарешті пішло в народ. А я казав.
Правда, на каналі Сир назавжди стверджують, що у них бувають проколи з якістю вхідної сировини. Можливо, але мені пониженої якості продукт не траплявся, може його не на Київ відправляють.
Брав тиждень назад у Ашані сосиски "З телятиною" ТМ М'ясна Гільдія (житомирський м'ясокомбінат) за ~240 гривень, сподобалися, на наступний день побачив їх у Велмарті за 200, взяв ще. Зараз таких цін вже немає, але я марку собі взяв на замітку. Інша ТМ, під якою продається їхня продукція - Ранчо, я їх ніколи не брав, думав, що якась дєшовка, треба буде спробувати під акцію.
Також є марка Молочна Гільдія, для якої продукцію робить відомий Андрушівський сирзавод - масло у них гуд, більш нічого у продажу не бачив. Під маркою Ранчо Андрушівське масло також є.
Ці належать ці заводи власникам цих торгових марок, чи тільки на даному етапі для них постачають вироби за замовленням - не в курсі.
У Ашані вчора купив німецький сирний десерт (43% сиру, майже стільки ж йогурту) Exquisa 500 г, наповнювачі вишня або маракуя, 96 гривень. Вишні шматками там всередині вистачає. Я вважаю, що він цих грошей вартий. А зі знижкою 40% (тобто за 50 з чимось гривень) придатний ще п'ять днів - тим більше. Враховуючи ціну на вітчизняні кисломолочні сири. Жирність 0,2%, мені норм.
Як на мене - "балачки" ще більше відповідає суті того, що тут відбувається.
Що цікаво, після перейменування з'явилося багато постів відповідно до початкової теми. Давно вже це зовсім не обговорювали.
Опубликовано 01 Январь 2025 - 12:41
Я бачу, масло Фаворит нарешті пішло в народ. А я казав.
Та ладно. хто курсі, давно беруть, я так майже с самого початку появи на ринку
Інша ТМ, під якою продається їхня продукція - Ранчо, я їх ніколи не брав, думав, що якась дєшовка, треба буде спробувати під акцію.
Ну таке, тільки по акції, ні в якому разі не брати 1гатунок. Масло в них м'яке
Изменено: paa, 01 Январь 2025 - 12:42
Опубликовано 01 Январь 2025 - 12:42
Вчора дивися як масово гребуть крабові палички . А я зовсім від них відмовився , почитавши що там рибного продукту 41% . Можна купити креветки приблизно за такою ж ціною , зваривши та почистивши , креветочного м,яса там буде теж не менше ніж 41%
Опубликовано 01 Январь 2025 - 13:42
Не ковбой?))Купил года два назад кальбасу.
Понял шо сильно ошибся когда попробовал )
Теперь в сторону этой ТМ не смотрю даже...
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Январь 2025 - 14:49
Побував в суботу на Столичному ринку, в цілому мені все дуже сподоалось, асортимент товарів просто чудовий, ні в якому супермаркеті не знайти такого.
Ціни приємні, але трохи різні. Дуже велика кількість продавців схожих товарів.
Можна їздити на закупи раз в декілька тижнів. Їхати потрібно десь на 9-10 ранку.
Ну і по цінах:
Філе курине - 143 грн/кг
Філе бедра - 153 грн/кг
Свинина лопатка/окорок - від 145 грн/кг
Свинина биток - від 195 грн/кг
Говядина грудина на борщ - 160 грн/кг
Баранина нога зад/перед - 250/230 грн/кг
Сало на саму різну ціну, придбав полоску хорошого за 120 грн/кг
Кролі тушки від 255 грн/кг
Риба червона стейки - 500 грн/кг
Філе червоної риби - 650 грн/кг
Осетр стейк - 790 грн/кг
Овочі в павільйоні дорогі дуже, краще не питати, аби психіку не травмувати.
Яблука там же ящиками не дорого.
Поряд з машин на опті:
Буряк - 18 грн кіло.
Морква - 20 грн кіло.
Цибуля - 12 грн кіло.
Картопля 22-24 грн/кг
Все мішками від 20 кг.
Павільйон є з порівняно дешевими і хорошими ковбасами і сирами.
Сир твердий від 300 грн.
Ковбаса Махагон СВ ВГ - 450 грн/кг, на смак чудова.
Придбав ящик кави 12 пачок по оптовій ціні 178 грн. - Himmel Platin мелена 500 г
На півроку вистачить.
Опубликовано 01 Январь 2025 - 15:48
Не знав що є любителі кави , в яких вона зберігається пів року .
Є звичайно продукти які прийнято вживати " з душком " , але кава до них не відноситься . Вислів " аромат свіжезмолотої кави " з,явився не просто так
Изменено: Шусман, 01 Январь 2025 - 15:49
Опубликовано 01 Январь 2025 - 21:18
Так звідки ж тобі знати таке, що кава має термін зберігання 24 місяці в вакуумній упаковці. Ти ж заварюєш Копі Лувак екстра свіжості, відразу після спец. обробки, дорогі морепродукти гуідаки з рота не виймаєш, мабуть.Не знав що є любителі кави , в яких вона зберігається пів року .
Опубликовано 01 Январь 2025 - 22:25
Не знав що є любителі кави , в яких вона зберігається пів року .
Справжні любителі вживають каву свіжої обжарки, а не тільки хіпстери. Обжарщиків в Укоаїні наразі доволі багато, зараз їде посилка Новою поштою зі Львова. свіжообсмажене зерно 2 кг..
А кава типу "масмаркет" дійсно може довго зберігатися, але хіба то вже кава?.. таке собі, кавовий напій
Изменено: Щукарь, 01 Январь 2025 - 23:23
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 05 Январь 2025 - 18:50
захотілося мені шкварок.....зайшов у магаз на ім*я мясорубка , не дивлячись на ціну кажу мені на такі цілі...вони - бери тонке сало, бо обрізу якогось там (не знаю що це) немає.... взяв добрячий такий шматок....13.70
тринадцять сімдес копійок....... я у шоці. натопив, наварив вареників. це краще ніж кохатися
Опубликовано 06 Январь 2025 - 19:54
Почув про якусь чудо новинку - Дубайський шоколад, глянув ціни на Розетці і трохи ухи поїв, невже воно таке смачне, бо відгуки неоднозначні, хтось куштував?
Пачка масла 200г 100+ грн, сметана 350г 20% 69 грн.
Охренів трохи, вибіг купити в міні маркет поруч.
Взагалі, коли щось не купуєш 2-3 міс, то зростання ціни дуже помітне.
На зиму молочка завжди дорожчає
Нефіг шлятись по міні маркетам, Фора 57-58 за 300г 65 за 350г
Частіше треба в люди вибиратись
точно, не 180?
П.с. я не троль)))
Повна чаша і Новгород-Сіверське ще по 200г
Изменено: paa, 06 Январь 2025 - 22:33
Опубликовано 06 Январь 2025 - 20:02
Повна чаша чого ?
Шоколад , може стільки зараз і повинен коштувати враховуючи ціни какао бобів ?
Сметана домашня теж не пам,ятаю , здається вісімдесят за пів літри , ну і ціна традиційно чим далі від великих міст , тим дешевша .
Опубликовано 06 Январь 2025 - 20:03
Повна чаша чого ? .
Масла вершкового
https://silpo.ua/pro...kstra-82-926040
Изменено: paa, 06 Январь 2025 - 20:06
Опубликовано 06 Январь 2025 - 20:07
Почув про якусь чудо новинку - Дубайський шоколад
він на розетці не продається, тільки в Дубаї
його не експортують, бо термін придатності 3 доби.
https://uk.wikipedia...айський_шоколад
п.с. а загалом звичайні понти - шоколад з фісташковою пастою...
Изменено: vigors, 06 Январь 2025 - 20:12
Опубликовано 06 Январь 2025 - 20:11
він на розетці не продається, тільки в Дубаї
його не експортують, бо термін придатності 3 доби.
п.с. а загалом звичайні понти - шоколад з фісташковою пастою...
Зрозуміло, мабуть ніколи і не спробую
Опубликовано 06 Январь 2025 - 20:12
У нас немає Фори.Нефіг лятись по міні маркетам, Фора 57-58 за 300г 65 за 350г
Частіше треба в люди вибиратись
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых