Реклама

Розмови про реальні ціни на продукти харчуванняАкції, рекомендації, якість і так далі
Опубликовано 31 Январь 2025 - 12:01
Опубликовано 31 Январь 2025 - 13:49
Тідбіт 12 гривень у акцію. До речі, непоганий, чого не можна сказати про їхні шоколади у плитках.
Класичний червоний батончик Рошен у Велмарті 15 гривень. Коли 11 я беру, люблю його. Рошетто зелене солоне також непогане, за акційні 6-8 гривень беру, за 12 ні.
У Новусі іспанський чорний шоколад Trapa 80%, зі стевією замість цукру, 75 г, 49 гривень - непогано, але далеко не Ліндт.
Опубликовано 31 Январь 2025 - 14:11
візьму шоколадку.
Таку:
Блюючий смайлик До речі, чого у нас його нема?
Заходжу у Фору біля дому і беру нормальний шоколад Ritter Sport Nut Selection темний з цільними лісовими горіхами 100 г
до цього взагалі по 80грн був
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Январь 2025 - 14:31
Та ти що, це конські гроші за Ріттер, хіба що за горіхи всередині, але вони і у Міллєніумі є.
Ріттер - це нормальні молочні шоколади, але більшість чорних у них обнять і плакать. Краще наших звичайних, але гірше наших, коли у наших якесь промо, типу як у Рошен Брют пару місяців було, коли вони якість непогану давали, до того як почати гнати звичайну помойку.
Опубликовано 31 Январь 2025 - 15:12
Та ти що, це конські гроші за Ріттер, хіба що за горіхи всередині, але вони і у Міллєніумі є.
Молочний дещевше, але чорний все одно краще рошніівського горіха який вийшов із чата, та і міленіума теж
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Январь 2025 - 16:56
Шоколад теж там само , італійський 200 грамові кирпичики за 129 , я його вже брав , мені подобається , не солодкий , саме вкус шоколаду .
Опубликовано 31 Январь 2025 - 18:16
Ну ти зрівняв шоколад з незрозуміло чім.Молочний дещевше, але чорний все одно краще рошніівського горіха який вийшов із чата, та і міленіума теж
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Февраль 2025 - 10:58
Да, отходняк буде важкимЯкий такий отходняк?..
Там інше: Тихо шифером шурша, едет крыша не спеша(с)
Хто назвав Варус дорогою мережею?..
Грудинка варено-копчена в/г - 19.99
Шинка копчено-варена в/г - 26.99
Гауда, Нідерланди - 39.99
Пармезан, Італія - 69.99
Філе куряче - 16.49
Лопатка (свинина) - 15.49
Ціни акційні, але "кому зараз легко?"
Яйця С0 -30.79/десяток
Куплено, дегустовано, якість хороша
Ніколи не купую готовий фарш, бо не знаю що туди намололи. Беру по 2-3 кіла курячого філе і свинини, змішую, перемелюю і фасую по 500грам. Пакети з фаршем роблю плоскими і заморожую швидкою заморозкою. Потім використовую при необхідності.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 01 Февраль 2025 - 18:26
Нема в нас Варуса
так , в тебе життя дало трєщину
Щукарь , зробив салат по твоєму рецепту - пекінська капуста , цибуля звичайна , соєвий соус , ще в такий салат кунжут прямо проситься , ну яблучко трохи , і ще сир , якраз вчорашній сільпо згодився , сир якийсь з длинною назвою чи німецький чи голанський . Отак , все як ти казав .
Кунжут , може хто не знав , обов,язково треба розігріти . Саме не жарити а насипати на розігріту сковорідку , тоді він починає віддавати аромат .
Опубликовано 01 Февраль 2025 - 19:20
Кунжут , може хто не знав , обов,язково треба розігріти . Саме не жарити а насипати на розігріту сковорідку , тоді він починає віддавати аромат .
я не знав
Ніколи не купую готовий фарш, бо не знаю що туди намололи. Беру по 2-3 кіла курячого філе і свинини, змішую, перемелюю і фасую по 500грам. Пакети з фаршем роблю плоскими і заморожую швидкою заморозкою. Потім використовую при необхідності.
в ручную маслаешь или электро?
Опубликовано 01 Февраль 2025 - 23:21
ще в такий салат кунжут прямо проситься

Кунжут завжди в мене йде в салат з олією, в салат з майонезом його не кладу. Він в мене в салатах як спеція наряду з чорним перцем. Ще до соняшникової олії добре додати темної кунжутної, але небагато, бо дуже ароматна. Раніше кунжутну китайську олію купував на Розетці. Зараз її нема, а звичайна холодного віджиму з масмаркету вона ніяка, як то кажуть "гроші на вітер" Теж саме і соєвим соусом, в масмаркеті абсолютно весь - порошковий, навіть на етикетці про це сказано.
Кунжут , може хто не знав , обов,язково треба розігріти

В мене навіть спеціальна нержавіюча сковорідочка для цього є не полінувався поміряв - діаметром 14 см.
в лимонному соку...Не подобається чомусь

в ручную маслаешь или электро?Звичайно ж електричною. Ще в далеких вісімдесятих у мене вже був кухонний комбайн Мрія Дніпропетровського ракетного заводу ЮМЗ
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Февраль 2025 - 15:19
Трохи риби прикупив на вихідних.
По рибі зараз такі ціни:
Короп - 45 грн за кг.
Крась - 25 грн за кг
Товстолоб - 25 грн за кг
Білій Амур - 35 грн за кг.
Сом маленький - 45 грн.
Форель - 100 грн за кіло / акційна ціна.
Мінтай - 47 грн за кг
Придбав Білого Амура на 3+ кг на посмажити.
Мясо біле, ситне, добре!
Також форель на 3.5 кг порізав на філе, частина буде на посмажити пішло в холодильник, 1 кг засолив вчора.
Сьогодні вже дегустували, вийшло супер.
Ось за цим рецептом:
Опубликовано 02 Февраль 2025 - 19:56
Трохи риби прикупив на вихідних.
По рибі зараз такі ціни:
Короп - 45 грн за кг.
Крась - 25 грн за кг
Товстолоб - 25 грн за кгБілій Амур - 35 грн за кг.
Сом маленький - 45 грн.
Форель - 100 грн за кіло / акційна ціна.
Мінтай - 47 грн за кг
Можна фото цінників і мережі?
6 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых