Щось за останій рік, практично всі продукти стали їсти в два рази більше, виходячи з зростання ціни.
Це з особистого досвіду, в двері ще проходиш?
Опубликовано 14 Май 2025 - 14:59
Це з особистого досвіду, в двері ще проходиш?
Зрозуміло, так он через кого все подорощало, хто все поїдає.
Я навпаки став їсти меньше, бо все здорощало... тому в мене проблем з проходженням дверей немає.
Доводиться їздити по різним магазинам і вишукувати акційні пропозиції.
Хоча раніше міг в одному магазині накидати в каталку все що потрібно і не особливо зважати, що по чому.
Опубликовано 14 Май 2025 - 15:44
Я навпаки став їсти меньше
Ну в чому питання. Можна їсти менш калорійну їжу чималими об"ємами.
Може звик Їсти усякі ФРІКАСЕ з випіндрьожами?
Он горіла така мускулиста капець, а пузо вперед дивиться.
Потрошку привчай організм до каш, гарбуза печеного-вареного. Та і взагалі через 10 років може почнеш набугати "від повітря".
Ще не багато залишилося... Кайфуй від моменту! Поки метаболізм як у миші.
А те що нема певного задороволення від життя у когось і це заїдати іжею, то скоро ця лавина може прибити.
Це взагалі питання психологічне і нажаль масове. Селяві... Що поробиш...
Ми все одно гребемо вилками і ложками в сторону останнього причалу. Тільки хтось гребе щвидше, хтось не дуже.
Доречі, років 10 тому практикував споживання проростків зерен. Бомбезна штука з точки зору дефіциту якісних вітамінів у зимню пору.
Ростки зелені трохи вирощував для досвіду. А зараз куди не глянь якісь штучні дими, консерванти.... Підсилювачі смаку.
Як по мені вам треба не плач Яремії піднімати чому ви їсте дорого усяку фігню на букву ІКС, я чому відвалюється печінка, підшлункова та нирки, чому тромби у 40 років вбивають...
Але мабуть хтось так заклав спеціально під час створення світобудови. Треба розумним вчитися на досвіді нерозумних...
Павліни, говоришЬ...
Изменено: baton45, 14 Май 2025 - 16:04
Опубликовано 15 Май 2025 - 12:01
те що нема певного задороволення від життя у когось і це заїдати іжею, то скоро ця лавина може прибити. Це взагалі питання психологічне і нажаль масове. Селяві... Що поробиш...
Все так цікаво, але нічого не зрозуміло.
Тож або не ставай дофаміновим наркоманом(пурітанство та аскетизм), або тримай в робочому стані альтернативні ендогенні джерела нейромедіаторів.
Болячки самі прийдуть, без запрошення..
... мабуть хтось так заклав спеціально під час створення світобудови.
Нікому(а Всесвіту – й поготів) не потрібен перпетум мобіле. Зробив спробу - дай можливість іншим...
Опубликовано 15 Май 2025 - 13:12
Опубликовано 15 Май 2025 - 18:47
Так звані "домашні яйця" несли кури у моєї покійної бабці, у якої була крайня хата на сільській вулиці і кури весь день гуляли і паслися на подвір"ї і околицях. Годували їх зерном тільки вранці і ввечері, весь інший час вони знаходили собі різноманітний природний корм.
А переважна більшість інших курей в селі жила в загородках типу вольєрів, аби не ходили по сусідських городах. Відповідно їх годували тим, що було в хазяйстві, а це апріорі не був збалансований корм. На відміну від птахоферм, де курям дають спеціальний комбікорм, який (по ідеї ) є більш-менш збалансований. Колись ще за совка ми виробляли установки по приготуванні комбікорму і я писав програму(ще на асемблері
) для неї, тому знаю як дохрєна інгредіентів в ті рецепти входило.
Тому фрази "домашня курка" чи "домашні яйця" для мене не є сакральними
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Май 2025 - 23:57
Продають з фолькса т4 яйця по 53 (стоїть на узбіччі), поруч магазин в житловому будинку (близько 50м) - яйця по 48, це як? в АТБ по 72 "домашні", а що бувають дикі кури?
Все діло в розмірі яйця
Залежно від маси харчові яйця поділяють на такі категорії:
відбірні (В) - маса 73 г і більше;
вищої категорії (0) - від 63 до 72,9 г;
першої категорії (1) - від 53 до 62,9 г;
другої категорії (2) - від 45 до 52,9 г;
дрібні (М) - від 35 до 44,9 г
Сьогодні в Форі брав С1/С0 по 43,90, переборки, жодного цілого лотка, з того шо вибрав вага 57-63г
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Май 2025 - 10:21
Так звані "домашні яйця" несли кури у моєї покійної бабці, у якої була крайня хата на сільській вулиці і кури весь день гуляли і паслися на подвір"ї і околицях. Годували їх зерном тільки вранці і ввечері, весь інший час вони знаходили собі різноманітний природний корм.
А переважна більшість інших курей в селі жила в загородках типу вольєрів, аби не ходили по сусідських городах. Відповідно їх годували тим, що було в хазяйстві, а це апріорі не був збалансований корм. На відміну від птахоферм, де курям дають спеціальний комбікорм, який (по ідеї
) є більш-менш збалансований. Колись ще за совка ми виробляли установки по приготуванні комбікорму і я писав програму(ще на асемблері
) для неї, тому знаю як дохрєна інгредіентів в ті рецепти входило.
Тому фрази "домашня курка" чи "домашні яйця" для мене не є сакральними
зачем ты это сделал? мне 52 года, я спокойно жил со своим пониманием шо такое домашня курка.....
По теме - в Варусе две скумбрии жирных по цене 190 за гк. Запихал в мультиварку, почти как писали с луком, только еще морковки дофига кольцами, специй и всего 30 минут тушил. Больше не выдержал, бо жэрты хотив.... Очень вкусно! очень!
Опубликовано 16 Май 2025 - 20:19
чим ви харчуєтесь....
О шляхетний пане, не дивуйтесь нам, ми холопи чим можемо тим і харчуємось.
Не всі такі шляхетні як Ви, що явлаєтесь особою особливо приближеною до найвеличнішого.
колбаса на порядок быстрее готовится
А ще і домашня, копчена. Готується відразу, ні чистити не потрібно, ні різати, відломив шмат і все
Давно такої не бачив в продажу, треба буде якось придбати. По чому ковбаса для народа?
Изменено: vovan8706, 16 Май 2025 - 20:20
Опубликовано 17 Май 2025 - 20:51
всего 30 минут тушил. Больше не выдержал, бо жэрты хотив....Взагалі-то для риби, тим більше морської мороженої, навіть 10-15 хвилин достатьньо для готовності. Але довге тушіння з маслом, овочами і спеціями дає більш насичений смак, а кісточки розтушуються.
П.С. Навіть в темі про продукти харчування Вован умудряється мимоходом плюнути в президента. Вочевидь це хвороба невиліковна
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Май 2025 - 17:07
А з приводу вікових змін згоден 100%, особливо ящо жінка колись казала ( ну років 10-15 тому), що мене для неї трошки забагато, компенсую читанням та працею будь де, будь з чим ...
Ну тут нужно компенсировать только на стороне, иначе - путь в никуда...
Хоть не фанат, попросил Скво купить яблок...Зеленое - 70 грн/кг в АТБ. В цену мартышкиной еды...
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 18 Май 2025 - 17:14
Хоть не фанат, попросил Скво купить яблок...Зеленое - 70 грн/кг в АТБ. В цену мартышкиной еды...
Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус
Яблоки как и любой сезонный товар, по конец цена всегда космос
Зато в отходы практически ничего не идет, в отличие от бананов
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 18 Май 2025 - 20:04
Мыши плакали, кололись, но продолжали грызть кактус
оно хорошо, когда кактус и прочие продукты можно грызть в разных местах, а у нас на районе с 5.30 до 23.00 можно и до кактуса не добраться.....
Изменено: morino, 18 Май 2025 - 20:05
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых