То трохи не так працює
Реклама

Розмови про реальні ціни на продукти харчуванняАкції, рекомендації, якість і так далі
Опубликовано Сегодня, 14:59
Це з особистого досвіду, в двері ще проходиш?
Зрозуміло, так он через кого все подорощало, хто все поїдає.
Я навпаки став їсти меньше, бо все здорощало... тому в мене проблем з проходженням дверей немає.
Доводиться їздити по різним магазинам і вишукувати акційні пропозиції.
Хоча раніше міг в одному магазині накидати в каталку все що потрібно і не особливо зважати, що по чому.
Опубликовано Сегодня, 15:44
Я навпаки став їсти меньше
Ну в чому питання. Можна їсти менш калорійну їжу чималими об"ємами.
Може звик Їсти усякі ФРІКАСЕ з випіндрьожами?
Он горіла така мускулиста капець, а пузо вперед дивиться.
Потрошку привчай організм до каш, гарбуза печеного-вареного. Та і взагалі через 10 років може почнеш набугати "від повітря".
Ще не багато залишилося... Кайфуй від моменту! Поки метаболізм як у миші.
А те що нема певного задороволення від життя у когось і це заїдати іжею, то скоро ця лавина може прибити.
Це взагалі питання психологічне і нажаль масове. Селяві... Що поробиш...
Ми все одно гребемо вилками і ложками в сторону останнього причалу. Тільки хтось гребе щвидше, хтось не дуже.
Доречі, років 10 тому практикував споживання проростків зерен. Бомбезна штука з точки зору дефіциту якісних вітамінів у зимню пору.
Ростки зелені трохи вирощував для досвіду. А зараз куди не глянь якісь штучні дими, консерванти.... Підсилювачі смаку.
Як по мені вам треба не плач Яремії піднімати чому ви їсте дорого усяку фігню на букву ІКС, я чому відвалюється печінка, підшлункова та нирки, чому тромби у 40 років вбивають...
Але мабуть хтось так заклав спеціально під час створення світобудови. Треба розумним вчитися на досвіді нерозумних...
Павліни, говоришЬ...
Изменено: baton45, Сегодня, 16:04
4 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых