хлопці українці а хто яку олію для смаження використовує? надивився інфи що вселякі олейни, стожари то взагалі їсти не можна. оливкова була недорога закінчилась. знайома каже краще домашню не рафіновану, чем олейну....але я ще з дитинства наче пам*ятаю, що її теж не бажано на пательню....
а) ніяку, для цього є смалець;
б) якщо таки треба саме олію, то оливкову, при тому можна так звану помасе (це якийсь нижній сорт оливкової рафінованої, так і написано на ціннику і на пляшці), екстра вьорджин для цього не треба.
У кукурудзяну ми колись гралися, потім з'ясувалося, що чутки про її суттєво меншу канцерогеність порівняно з соняшниковою не підтвердилися, ми закрили цю тему і на 90% перейшли на смалець. Про різні напівекзотичні, типу льняної чи пальмової, нічого не знаю у контексті смаження.
Тут даже юмарить нельзя, после того как за цену скумбрии предупреждение влупили...
По-перше, висловлюючись дозволеною на форумі лексикою, ти трошки кажеш неправду, бо не за ціну, а за те що ти з неї робив. По-друге, оскільки ти при реєстрації поставив галочку, що ти ознайомився з правилами форуму, але, судячи з усього, їх ніколи не читав, то ти не знаєш як штрафують за обговорення дій модератора. На твоєму місці я б на цьому зупинився у тому, щоб продовжувати їх обговорювати (а також надалі під час перебування на форумі не матюкався б), а то і взагалі почитав правила (краще пізно, ніж ніколи) - вони місцями досить смішні, я читав.