Кто здесь?интересно. под каким предлогом доведут до 30+ к НГ?...

Опубликовано 12 Октябрь 2016 - 22:51
Lexius, камрад, читай внимательнее, в постах все предельно ясно.
Чтобы повесить котел надо чтобы гаС был. В Киеве не строят дома с газом (за очень редким исключением и только низкоэтажные), а высоток с гозом не бывает в принципе в силу законов физики.
Есть в Киеве немного 16 этажных домов с газом, времен 90х, но это было экспериментальным строительством и потом от этих идей отказались.
Комерційна. Житлову там за вісім я і сам взяв би, якщо це такий пристойний ЖК, як на перший погляд.
там все очень пристойно, если не считать задержки на год и отсутствия элекро подстанции, что влечет за собой постоянные отключения из-за нехватки мощности. Но за год-два порешают.
Квартиры от 17к за квадрат
Изменено: Tiger, 12 Октябрь 2016 - 23:09
Опубликовано 12 Октябрь 2016 - 23:10
А якщо там не буде централізованої каналізації? Це незаконне будівництво, його не мають право до комунікацій підключати.
Lexius, камрад, читай внимательнее, в постах все передельно ясно.
Чтобы повесить котел надо чтобы гаС был. В Киеве не строят дома с газом (за очень редким исключением и только низкоэтажные), а высоток с гозом не бывает в принципе в силу законов физики.
Есть в Киеве немного 16 этажных домов с газом, времен 90х, но это было эксперементальным строительством и потом от этих идей отказались.
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 08:48
Це якраз той варіант, коли такий вид бізнесу як "купи/продай" просто доходить до певної суми капіталовкладення, вище якої вже почнуться проблеми з збутом/реалізацією і цей "бізнес" взагалі не принесе жодних дивідендів. Якщо людина привезе собі з Польщі, наприклад, гудзиків на 100$, продасть їх тут, наживе з цього гешефт 20$, то це не означає, що вклавши в таку аферу 100т.$ ти заробиш 10т.$Тобі ні , а собі легко.
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 10:44
Це якраз той варіант, коли такий вид бізнесу як "купи/продай" просто доходить до певної суми капіталовкладення, вище якої вже почнуться проблеми з збутом/реалізацією і цей "бізнес" взагалі не принесе жодних дивідендів. Якщо людина привезе собі з Польщі, наприклад, гудзиків на 100$, продасть їх тут, наживе з цього гешефт 20$, то це не означає, що вклавши в таку аферу 100т.$ ти заробиш 10т.$
Як мінімум засипеш пів Волині ґудзиками....
Можна довго сперечатись про різні види бізнесу , але купи продай це самий рентабельний бізнес . Який може при мінімальних вкладеннях принести самий швидкий прибуток . Назви хоч один бізнес , який може обійтись без продажу . Можна зробити дуже якісний товар , або послугу , але якщо не вміти це продати , ця якість нафіг нікому не потрібна . В ланцюжку від виробництва до кінцевого споживача самий більший куш завжди відкусить дистрибютор . Це загальносвітова практика .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 14:52
Малося на увазі те, що кожен бізнес, побудований на схемі "купи-продай", має свою межу по об'єму і вкладанню оборотних коштів. На роздрібі ти заробиш більше, аніж на дрібному гурті і ще більше, аніж на крупному гурті при вкладанні менших грошових мас...Можна довго сперечатись про різні види бізнесу , але купи продай це самий рентабельний бізнес . Який може при мінімальних вкладеннях принести самий швидкий прибуток . Назви хоч один бізнес , який може обійтись без продажу . Можна зробити дуже якісний товар , або послугу , але якщо не вміти це продати , ця якість нафіг нікому не потрібна . В ланцюжку від виробництва до кінцевого споживача самий більший куш завжди відкусить дистрибютор . Це загальносвітова практика .
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 15:32
Дистриб'юторів теж багато є: крупний опт, мєлкий опт, роздріб. А якщо це імпорт, то їх ще більше. Який із них відкушує найбільший куш?
Мені здається, що часто сам виробник відкушує найбільший шматок.
Як правило , великі компанії тримають свій відділ продажу . І чесно кажучи в цьому ланцюжку від планування , і до кінцевого споживача , самі найбільші зарплати у всіх задіяних в цьому процесі професій , саме у менеджерів по продажам .
Я працюючи не один рік продажником , на різних посадах , від ТП до РМ , зробив для себе саме такий висновок . І чотири роки тому вклав свої збереження в свою справу (дистрибуцію) . Цифри називати не буду , але скажу відверто мій капітал вкладений в мою фірму , сьогодні відрізняється від стартового + у вісім разів . Це при тому що 2014 я ледь не загнувся , і взагалі влетів в мінуса . Прийшлось все починати спочатку . Це ще я не рахую ті кошти які я витратив за ці роки на себе і сім'ю , плюс купівля автомобіля і т.д.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 22:31
Tiger, не пропадай, пиши почаще, тем более за такие темы)
И axis'a не видать, тоже в теме недвиги человек)
Включили отопление. Интересно, станет ли меньше спрос (а курс хотя бы особо не вырастет) на нал из-за нормальных таки трат на коммуналку
Опубликовано 13 Октябрь 2016 - 23:46
Станет меньше оленей и, соответственно, меньше колебания наличного курса будут.Tiger, не пропадай, пиши почаще, тем более за такие темы)
И axis'a не видать, тоже в теме недвиги человек)
Включили отопление. Интересно, станет ли меньше спрос (а курс хотя бы особо не вырастет) на нал из-за нормальных таки трат на коммуналку
Опубликовано 14 Октябрь 2016 - 00:00
Ну так бизнес и есть деятельность направленная на получение прибыли.Назви хоч один бізнес , який може обійтись без продажу . Можна зробити дуже якісний товар , або послугу , але якщо не вміти це продати...
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 14 Октябрь 2016 - 00:58
Все, как маленькие дети, ждут, что дорогое отопление вынудить людей массово сдавать баксы в обменники. Откуда эта ересь вообще вылезла?
Дорогое отопление просто увеличит количество должников. всё.
Опубликовано 15 Октябрь 2016 - 14:26
Есть в Киеве немного 16 этажных домов с газом, времен 90х, но это было экспериментальным строительством и потом от этих идей отказались.
На Борщагівці якщо не всі, то більшість будинків проекту БПС-6 з газом, а їх там дофіга. 16 поверхів, 70-ті рр. А на Лівому березі їх же з газом фіг найдеш.
По ходу, можливо і на Лівому березі вони не рідкість: http://rysanovka.kie...ya-domov-bps-6/
Кухонная плита газовые, позже-электроплиты
Опубликовано 16 Октябрь 2016 - 10:47
Изменено: Мірик, 16 Октябрь 2016 - 10:49
Опубликовано 16 Октябрь 2016 - 11:28
Мені теж цікавоПитання до Стаса у якого я в ігнорі, мож кому буде цікаво, перепостись.
Наскільки велика вірогідність підвищиння ставки ФРС і ще більшої просадки євро? Чи вже більше не просяде? Купляти зараз? Чи ще почекати? Бо якось не вірю в євро дешевше 1.08 на відрізку в півроку, а єврики будуть треба.
Опубликовано 18 Октябрь 2016 - 09:59
Изменено: Мірик, 18 Октябрь 2016 - 10:01
Опубликовано 18 Октябрь 2016 - 10:04
Зі ставкою фрс впринципі все зрозуміло, вірніше всього в грудні її піднімуть, тепер питання, ринок вже відіграв цю новину чи ще буде реагувати? А саме цікавить пара євро/долар, зараз дно по євро чи будем підбиратись до паретиту? Знов питання до Стаса, а бо тих хто шарить, якщо що я не шарю, тому і питаю.
Услуги репоста. Не дорого.
Опубликовано 18 Октябрь 2016 - 22:50
Сдал сегодня на хлебушек. по 26 взяли со скрипом.
Если сдавать больше чем 1 бумагу, то можно по 26.05 найти. Продают немного по 26.2, если брать больше, то по 26.1 - 26.15
Вилка 26.05 - 26.15 10 копеек. стабильностьмля. По 25 как то легче считалось
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 07:40
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 08:04
Мірик, разве спрос на наличном рынке может серьёзно повлиять на курс в долгосочном периоде? Да, на одну-две недели гривна падает, когда например ФГВФЛ выплачивает деньги вкладчикам или когда народ впадает в панику, но потом курс так же быстро возвращается на место.Зараз експортери заводять виручку, багса вроді вистачає, але у нас зовнішньоторговий баланс мінус 1.4 млрд, так що про укреп думати не приходиться, але до тридцяти імхо нема на чому рости, комуналка і новий рік забере в людей лишню гривню щоб не думали тратити її на зелений.
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 08:16
Мірик, разве спрос на наличном рынке может серьёзно повлиять на курс в долгосочном периоде? Да, на одну-две недели гривна падает, когда например ФГВФЛ выплачивает деньги вкладчикам или когда народ впадает в панику, но потом курс так же быстро возвращается на место.
на какое место?
еще пару месяцев назад было по 25
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 09:26
а що формує спрос валюти на міжбанку? Все завязане на потребл..дстві, нема купівельної спроможності у народа -нема у Васі з ларька спросу на китайські сорочки, він немає лишньої гривні щоб дати за нову партію поставщику, поставщик в свою чергу не купляє бакс на міжбанку, просто і без деталей, але суть думаю зрозуміла.Мірик, разве спрос на наличном рынке может серьёзно повлиять на курс в долгосочном периоде? Да, на одну-две недели гривна падает, когда например ФГВФЛ выплачивает деньги вкладчикам или когда народ впадает в панику, но потом курс так же быстро возвращается на место.
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 09:52
ну это лишь часть, причем меньшая
ниже будет график импорта
нужно учитывать и притоки доллара
зерно, химия, металургия и так далее дают приток бакса, увеличивая предложение валюты
экспорт:
импорт (правда за 2015 год, ну суть +- та же):
71% - три отрасли, в которых ларька с рубашками нет
основная суть в выше написанном - наличный рынок влияет на курс... ну скажем так - не значительно
Опубликовано 19 Октябрь 2016 - 10:13
всі галузі неважно метал це чи сірникі завязані на потреб?$дстві, все що продається імпортується купляють люди, а не гуманоїди з альфацинтаври, звечайно є категорія товарів яка не відноситься прямо до споживання наприклад товари ВПК, є також категорія експорта імпорта яка не реалізується на внутрішньому ринку, є також спекуляції, але основний тренд і утворення балансу як позитивного так і негативного всеж споживання тих чи інших товарів та послуг, я частково згоден з тобою що у нас зараз готівковий ринок не так сильно впливає на курс по тій причині що у людей є проблеми з надлишком гривні які вони могли б перевести в валюту.71% - три отрасли, в которых ларька с рубашками нет
основная суть в выше написанном - наличный рынок влияет на курс... ну скажем так - не значительно
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых