Опять проситься KB3135173
Реклама

Windows 10 и все о ней
Опубликовано 19 Февраль 2016 - 22:57
Опять проситься KB3135173
![]()
![]()
Сукупне оновлення для Windows 10 Version 1511 для систем на базі x64-процесорів (KB3135173)
Успішно інстальовано на пристрої 10.02.2016
(версии на компах одинаковые (2 оф и 2 неоф)
Проблем какихто ненаблюдается...
2 крякнутых офиса тож работают
Изменено: Ugeen_K, 19 Февраль 2016 - 22:59
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Февраль 2016 - 23:19
Ugeen_K,У меня наблюдались...Успешно снес его и все встало на свои места..Теперь снова проситься...
І ти не можеш приховати це оновлення? Ця опція для нього не доступна?
Правда, я згадав, що на Він10 цим не користувався, може там щось змінилося порівняно з 7 і 8.
Опубликовано 09 Март 2016 - 15:29
Hranitel_istoiriI, не оновлювалась, чи не пропонувала ту 10-ту, яка 11-та?
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 09 Март 2016 - 15:47
версія LTSB
Почитав тільки що про неї, симпатична версія. Цікаво, чи можна її отримати при оновленні, а не з нуля. У мене офіційна 7 Профешнл (по-моєму так вона називалася) оновилася до 10 Про, вже зразу 1511, причому тільки два місяці назад, а до того дулі мені крутила і казала, що повідомлять мені як тільки моя Він10 буде готова. Правда, Ентерпрайз - це начебто була інша версія.
Опубликовано 09 Март 2016 - 21:58
У мене пише 10586.164.
Так є. То я помилився (обдрукнувся) . Хотів написати 10.0.10586.1ХХ
то до чого це я... так ось: в мене 2 оновились Ентерпрайс і Едьюкейшн, а 2 не хочуть, (ті що не оновились - виявились LTSB, хоча я раніше на це увагу не звертав)
Опубликовано 10 Март 2016 - 18:03
Hranitel_istoiriI, треба перевірити... але в мене наче на 1511 не перескочила, хоча автооновлення стоїть і періодично обнови влітають...
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 21 Март 2016 - 12:39
Открывается и фсё, больше ничего не происходит, на команды мыши и клавы нет реакции, закрыть можно только через alt+f4. При етом всё другое работает. Он нашёл решение, открывать через edge.
Изменено: Andre.dp, 21 Март 2016 - 12:39
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 21 Март 2016 - 14:15
Да не то чтобы слишком тяжёлый, просто кто-то не хочет искать решение, где-то есть косяк.
Мой тел тоже этот комп не видит, вчера нужно было скинуть фото, пришлось тел подключить к другому компу (ХР), потом через флешку перемещать фото на этот(10)
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 21 Март 2016 - 17:05
Стала работать стабильнее и шустрее, чем ранняя версия, все проги работают, проблем с драйверами нет, установил все обновления, включая Ридер.
Энергопотребление в 10-её так и осталось большим.... жрет батарею оч.сильно...
Опубликовано 21 Март 2016 - 17:59
Я вже років п'ять назад перейшов з Фоксіт Рідер на PDF-XChange Viewer. Акробат забув як страшний сон років десять назад. Майкрософтівський Едж також має свої переваги при потребі копіювання з пдф, я вже казав про це тут.
Самим легким переглядем пдф завжди була Суматра, менше 1 Мб, але мені там якоїсь функції не вистачало чи інтерфейс не подобався, не пам'ятаю вже, вона у мене ніколи надовго не затримувалася. Цілком існує і зараз: http://www.sumatrapd...-viewer-ru.html Вона ще й DjVu бачить тепер, якщо вірити розробнику, хоча раніше я для цього формату тримав окремий перегядач. По безглючності роботи і власне перегляду пдф до Суматри претензій у мене не було.
Безкоштовна ліцензія на WinUtilities Pro: http://www.comss.inf...ities_Pro_promo Непогана програма, певне прискорення після очистки нею помітне, головне зайві галочки не поставити, бо може почистити більше ніж планувалося. Зі знятою галочкою на "тимчасових файлах Віндоус" із Провідника останні і прикріплені папки все одно вичистила, хоча (як я вважаю) не повинна була, інших руйнувань не помітив.
Ще є українська фактично безкоштовна програма Vit Registry Fix: http://vitsoft.net/ua/index.html Автоматична чистка нею прискорення, на відміну від попередньої, не дає, але там є різні інстументи, у яких можна різні галочки поставити і зняти, цікаво. До того ж все одно вона мотлох чистить.
Опубликовано 22 Март 2016 - 01:43
Mr.Twister,Абсолютно согласен. Давно уже подумываю перейти на на ось от яблочных, конструктив бука позволяет, но видеокарту дискретную не увидит, это и отстанавливает. Но на 7-ку или 8.1 наверное вернусь... 10-ка - очередная лажа какая-то...Чем дальше - тем глубже в лес.
стиль Метро конечно уродский
Не то слово, тем более, что у меня в 10-ке плитки анимационные вообще не работают (погода), причина не понятна...то работают - то нет...
P.S. На 7-ке батарея дольше держит - ФАКТ... ИМХО (на 8.1 не проверял)
Изменено: Andy_Kiev, 22 Март 2016 - 01:45
Также с меткой «Microsoft, Windows, антивірус, вірус, телеметрія»
Opel-Club →
На обочине →
Снова вирусАвтор: Max_Sokolov • Дата: 27 Июнь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Техноманія →
Мобільний світ →
Nokia представила свои первые смартфоны на Android - февраль 2014Автор: Pentagon • Дата: 25 Февраль 2014 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Microsoft покупает Nokiaна $1,5 млрд дешевле, чем купила Skype Автор: -akaDemik- • Дата: 03 Сентябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Посоветуйте антивирусна шару, конечно Автор: Kotta Murra • Дата: 10 Сентябрь 2007 ![]() |
|
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых