такое не?
http://fisher-shop.c...j-kostyum/45110
Опубликовано 19 Декабрь 2017 - 16:03
На нього все рівно ОЗК натягувати при вітрі.Інакше просто заллє хвилею.-буш мокрий як цуцик)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 19 Декабрь 2017 - 22:42
Ще з моменту придбання,не подобався мені пластиковий кожух навколо ноги моєї Сузукі20AES.
Не те щоб колір не той,чи фактура...Просто це пластик який витерти від води неможливо.Все рівно на ньому залишається білий наліт який видалити неможливо.
Капот(верхня кришка) пофарбовані нормально-3М фінішна поліроль чудово справляється з забрудненням та надає блиску.Саме ж головне-відмінно захищає від води та надає зовнішнього вигляду.
В світлі останніх подій за заміною двигуна...,вирішив.
Щоб мати постійний контроль під кожухом ноги-пофарбувати низ в срібло,ну а верх в чорний перламутр+ лак.
Чому низ в срібло...,тому що на чорному пластику темної оливи-не видно.На світлому буде більш примітно.
Ще в мене була подряпина на кожусі-теж зникла.
Придбав матеріали.Маляр виконав.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Декабрь 2017 - 19:10
Опубликовано 21 Декабрь 2017 - 19:43
И один жене специальный—— женский, эй понравился
Спеціальний-з ромашками?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2017 - 13:32
Опубликовано 22 Декабрь 2017 - 14:56
Позвонил, переговорил—— сказали — кладовщик перепутал
Ну да.
А якби не перетелефонував-так проскочило б)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2017 - 18:09
Хорошо что сразу проверил.
Угумс...Я таким чином перехідник на шланг паливного баку купував...
Купив,пішов приміряв...Не він...
Прийшов назад
"Ой звиняйте це ж у вас товстий перехідник-фірмовий сузукі-є тільки один в Дніпрі-800грн.Замовляти?"
Забрав гроші,заїхав в Баркас і купив той же фірмовий перехідник за 135 грн...
Хапуги
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2017 - 23:20
вы говорит -- извините но такой только один остался в Украине и мы вам предлагаем
Це клас!Я давно давно так не сміявся)Дякую
Во жульйо-а!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 08:22
Для рибалки костюми оцінюються по пропускаємості води і коштує страшні гроші якщо оригінал і дійсно води не пропускає.Для прикладу вставлю ссилку теплого ОЗК.
https://www.ebay.ie/...XYAAOSwU-pXrJL~
Пропускаємість має бути більше 28000 і бажано як можна більше число дихання матеріалу.Тут назви матеріалів і їх властивості.
http://www.paddypall...rproof-fabrics/
Изменено: TPAKTOPICT, 23 Декабрь 2017 - 08:24
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 08:34
.Для прикладу вставлю ссилку теплого ОЗК. https://www.ebay.ie/...XYAAOSwU-pXrJL~ Пропускаємість має бути більше 28000 і бажано як можна більше число дихання матеріалу.Тут назви матеріалів і їх властивості. http://www.paddypall...rproof-fabrics/
Дякую-переглянув.
Скажу так-радянській костюм хімзахисту,чи не єдина річ яка 100% і все тіло захищає від дощу.
В мене є яскравий досвід,коли валив у южанці на повному ходу у зливу.Кілометрів 20 була саме злива.Був в костюмі хімзахисту.Доволі таки комфортно сунутись.
Малий був дитячому комбінізоні Хейлі Хансен.Чоботи і низ комбінезона роздільний.Теж сухенький був після зливи.
Єдине,що-у хімзахисті-ніякий спасжилет не допоможе...Не виплисти в цій облуді самостійно.Треба рятувальне коло щоб було поруч.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 09:08
Є робочий утеплений одяг з покриттям 300D PU coated Oxford polyester.
Високі штани з курткою вийдуть тобі коло 50 доларів з китаю.Реально на рукав з крану воду ляєш,а воно не протікає.Є один мінус ,якщо випереш в пральці то можеш викидати.Ну і кольори жовтий і оранжевий дуже далеко видно для безпеки.
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 11:58
,Юстас і так по своєму зробить.
Зря ти так може і зроблю по своєму але-я уважненько все переглядаю та конспектую.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 14:14
Я тоже подглядываю)))
Подивись сюди.Це те що тобі треба?
https://www.olx.pl/o...html#0531425778
Начебто непагана камізелька від НН)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 14:52
Подивись сюди.Це те що тобі треба?
https://www.olx.pl/o...html#0531425778
Начебто непагана камізелька від НН)
30 євро+пересил на польський адрес+хтось має привезти то з польщі.Якщо ти рекомендуєш НН то краще дати трошки більше і купити на ібеї.Тільки треба дивитись хто на Україну висилає.
https://www.ebay.ie/...jacket&_sacat=0
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 16:10
30 євро+пересил на польський адрес+хтось має привезти то з польщі.Якщо ти рекомендуєш НН то краще дати трошки більше і купити на ібеї.Тільки треба дивитись хто на Україну висилає.
Ні,я не рекомендую,а питав чи йому підходить.
На інгліш ебей ціна 34 фунти+пересил.Чи не вийде він золотим?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 16:15
Ні,я не рекомендую,а питав чи йому підходить.
На інгліш ебей ціна 34 фунти+пересил.Чи не вийде він золотим?
Ну це вже від прихотей клієнта залежить,фасон,колір.Як на мене може бути найдешевший з реально заявленою силою утримування на воді.Ну і максимально удобний має бути,аби не мішав рухам.
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 16:28
.Ну і максимально удобний має бути,аби не мішав рухам.
Бачив у одного яхтсмена класний жилет-купував за кордоном.
Сподобався,що є карман для документів та ін.Навесні розпитаю.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 16:41
TPAKTOPICT,
Тобто я оглядав нормальну якість?
Дякую.
Колись давним давно я ЛСД купував у Британців.Там ціла епопея з доставкою була і ціна конська була.Яка наразі схема доставки в Україну з того ж Ебей юка?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 16:58
Яка наразі схема доставки в Україну з того ж Ебей юка?Я тобі пізніше скріни зроблю з позначками.Схема проста.Отримав свій товар,якщо він не відповідає описанню то відправляєш продавцю за його гроші,тобі йде повний возврат коштів.Є технічні нюанси,напишеш в ЛС ящо виникне така проблема.Ну про повернення коштів якщо товар не прийшов вчасно ти знаєш без мене.Найгірша проблема в тому,що багато продавців не хотять висилати товар на Україну і змушений купляти тільки у тих які висилають.Якщо є товар який тобі дуже треба але на Україну продавець не хоче висилати то звертайся до мене.За дуже маленькі додаткові кошти вирішим питання.По стандартній пересилці прийде до мене,від мене на Україну 1.6 євро за кілограм+нова почта чи ще якийсь кур"єр.Мені 20 в ......карму.
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 17:23
Я тобі пізніше скріни зроблю з позначками.Схема проста.Отримав свій товар,якщо він не відповідає описанню то відправляєш продавцю за його гроші,тобі йде повний возврат коштів.Є технічні нюанси,напишеш в ЛС ящо виникне така проблема.Ну про повернення коштів якщо товар не прийшов вчасно ти знаєш без мене.Найгірша проблема в тому,що багато продавців не хотять висилати товар на Україну і змушений купляти тільки у тих які висилають.Якщо є товар який тобі дуже треба але на Україну продавець не хоче висилати то звертайся до мене.За дуже маленькі додаткові кошти вирішим питання.По стандартній пересилці прийде до мене,від мене на Україну 1.6 євро за кілограм+нова почта чи ще якийсь кур"єр.Мені 20 в ......карму.
Записав в нотатки.Обіцяю-не зловживати.
дякую.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Декабрь 2017 - 21:51
Olaf, не,то моего товарища
я рассматриваю и покупки на Е-бай.
ведь,все что необходимо,я на нем и заказываю.
сейчас столкнулся с очередной проблемой.
на кольце от импелера--выработка появилась--и появилась не плохая.
вот на Е-бей я и заказываю кольцо с импелером новое из нержавейка,вот и думаю под шумок все что необходимо еще и до заказать.
тормозную систему сегодня начал устанавливать- все становится как родная.
ну и за одно и необходимое обслуживание произвести задумали-- а то мало ли,что.
выработка внутри кольца пластикового и так видна.
и все из за того,что какой то рукожоп его не от центровал--установил, как попало
но,после сегодняшних 2х часов работы--около гидрика,понял,необходимо немного вложить денег-- а это где то еще 300-400 убитых.
TPAKTOPICT,
я такой схемой сейчас получаю--только через германию
2-2,5 недели--и товар у нас.
за последние 6 посылок--только одна почему то была вскрыта--но ничего не пропало.почему вскрыли,? записки не было.
сейчас смотрим чтоб приехало- вот такое- https://www.ebay.com...bdWKSAH&vxp=mtr
а биг баскетом не пользуетесь ни кто?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых