суперб на росаве... ниче так...
осталось только масло лотос минералку залить и на авиасе полный бак 92-го...
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 13:28
Ти так і на запчастинах економиш?Преміорі і суперб ніяк не вяжеця,чк на мене.
Хлопці! Масло міняю кожні 9-10 тис. Ллю 5w50 Mobil1,
заправляюся 95-им бензом на ОККО. Запчастини стараюся брати добрих виробників, або європейські замінники. коли оригінал космічних грошей коштує. Наприклад, ремені континенталь брав. В підвіску Лемпфердер брав. Фільтри намагаюсь меж брати не найдешевші. Антифриз ХЕПА. Підсилювач керма - якийсьнімецький брав по допускам. Не економлю на машині. Про Перміорі почув від багатьох користувачів, що нічим не гірша від Баруму, Фулди, Келлі чи російського Нокіану. Кращою за якістю вже є Данлоп, Бріджстоун, Нокіан (фінський) та ін.
Про погану якість Преміорі чув тільки від тих, хто на ній не їздив. Сам на службовому авто використовував Преміорі. Все ок. Єдиний недолік - шумність на трасі, навіть на невеликих швидкостях.
Оскільки за зиму на наїжджаю більше 3 тис. км, а деколи й 1,5 тис. Коли заметіль і лід теж майже з гаража не виїжджаю. Маю авто ще одне службове. Томі Преміорі цілком впорається зі своїм завданням. На літо, звичайно вже візьму щось дорожче. Якщо проблема в резині, то при купівлі авто можу скинути на комплект нової резини для нового власника :)
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 13:44
уже можешь брать.... до лета ты ее не продашь..
зы: премиори это самая дешевая резина... дальше продолжать нет смысла...
Я знаю скільки коштує Преміорі. Вважаю непоганою як на 1-3 тис. км взимку. Влітку їжджу більше, то для трас треба якусьєвропейську брати. На запчастинах не економілю. Стан технічний - чудовий. Перед зимою поміняв шрус з пильником, то все оглянув з мастром, жодного підтікання, порваних пильників, посторонніх стуків немає. Авто готове до експлуатації. Новому власнику скину в ціні на новий Бріджик по 2 тис. за колесо.
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 17:10
Я знаю скільки коштує Преміорі. Вважаю непоганою як на 1-3 тис. км взимку. Влітку їжджу більше, то для трас треба якусьєвропейську брати. На запчастинах не економілю. Стан технічний - чудовий. Перед зимою поміняв шрус з пильником, то все оглянув з мастром, жодного підтікання, порваних пильників, посторонніх стуків немає. Авто готове до експлуатації. Новому власнику скину в ціні на новий Бріджик по 2 тис. за колесо.
Может стоит уже заказать летнюю резину? Как бы дешевле будет...
Все равно не продашь...
AUDENTES FORTUNA JUVAT
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 17:17
ТС, коврик в багажник ннада? и белые наволочки с лого Шкода...карма хорошая, машины уходят по оверпрайсу
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 17:19
ТС, коврик в багажник ннада? и белые наволочки с лого Шкода...карма хорошая, машины уходят по оверпрайсу
с этим оверпрайсом не уйдёт
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 17:32
Наволочки на шкіряні підголовники не айс, а коврик в багажник який?
Бо в мене покривало просто застелене. Нічого кримінального не вожу.
Можна в ПМ ціну коврика і фото
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 17:46
До ювілею ще довго. Буде в грудні. А до грудня ще дожити треба :)
ну есть ощущение, шо дотянем, и будем идти на рекорд дальше
цена то на сегодня какая?
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 19:49
Кілька ювілеїв і моє авто стане легендарним не тільки в опель-клубі. Може, і в ціні почне рости, а не падати :)
думаю, еще годик, и оф диллер его в музей выкупит ... как самый непродаваемый авто
.зы.. я же предлагал еще в самом начле товарища усадить
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 19:53
думаю, еще годик, и оф диллер его в музей выкупит ... как самый непродаваемый авто
.зы.. я же предлагал еще в самом начле товарища усадить
А мені за пільговою ціною продадуть новий Суп. :) Такий фініш з продажем мене влаштує ;) Запросіть в тему знайомих офіційних "бариг" (пардон, продавців).
Опубликовано 27 Сентябрь 2016 - 22:10
А мені за пільговою ціною продадуть новий Суп. :)звичайно, ти тільки попроси і не забудь россяву попросити поставити
Опубликовано 28 Сентябрь 2016 - 09:54
+1.Бо деякі на форумі одразу бика включають,думаючі що вони найкрутіші,хоч такі перед компом і бикують.Автор теми Хоть все з юмором сприймаєа топік-стартер гарно ухиляється від ваших вбросів, за це йому респект.
ну і троялм також респект, такої теми напевно не має ніде, тільки на УОКе...
що не пост, то ржака
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 12:17
Я - безцінний і не продаюся. Поки що.
А от машину від мене все ще можна купити. В ній лишиться частинка мене :)
хоть бы фото выложил
зы снова до ковра гаража не дошла..
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 15:28
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Forum Low Classic Оригінал США 38 39 40Автор: BRABUS9999 • Дата: 16 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Новий смартфон Poco C61 3/64 gb Global versionАвтор: BRABUS9999 • Дата: 12 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нова машинка для стрижки триммер Enchen boost (запаковані)Автор: BRABUS9999 • Дата: 11 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas Racer TR23 IG7325 Оригінал з США! 40 40.5 45 46 47Автор: BRABUS9999 • Дата: 08 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
apple watch series 3 38mmПродам смарт годинник Автор: РУДИК • Дата: 23 Май 2025 ![]() |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых