Реклама

Опубликовано 11 Сентябрь 2016 - 20:58
Никто эту машину продать не хочет. Создали тему для бардака на пару лет с большим количеством страниц и все.
+100
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 18:14
Звичайно, що ні. Просто новому власнику за цю ж ціну не доведеться думати про зимову резину на кілька сезонів.
Біля авто ще поторгуємося і скину на реєстрацію ;)
Скиньте лучше наценку на лоха, как раз минус 2К и получиться.. или 3...
Сам дивуюся. Свого часу авто коштувало 32 тис. доларів новим. Новіші моделі більш в ціні тримаються, хоча в 2008 році коштували однаково. Правда в мене надійний старий 1,8. А в новіших пожирач масла.
Дизайн людям більше до душі.
Нічого не поробиш. Почекаємо. Терпіння є і нікуди не спішу. Поціновувач марки і комфорту знайдеться колись
Я даже знаю как его будут звать - ценителем окажеться "гидравлический пресс" для утилизации "ценных экспонатов" на ближайшей свалке. еще и доплату попросит, за столь "раритетный" возык. Лет через 10.
AUDENTES FORTUNA JUVAT
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 21:10
Скиньте лучше наценку на лоха, как раз минус 2К и получиться.. или 3...
Я даже знаю как его будут звать - ценителем окажеться "гидравлический пресс" для утилизации "ценных экспонатов" на ближайшей свалке. еще и доплату попросит, за столь "раритетный" возык. Лет через 10.
Висловлюйтеся більш зрозуміло, бо це набір слів. З цієї писанини бачу тільки доводи, що "лох" не той, що купляє нового Опеля чи Шкоду і втрачає 75 % вартості через кілька років, а той, хто купить у мене авто за менше, ніж 10 тисяч доларів? Про "гідравлічні преси" через 10 років узагалі промовчав би. Дай Боже всім ці 10 років ще прожити і не загадувати в таке далеке майбунє. Бажаю спокійних і кольорових снів!
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 21:36
Висловлюйтеся більш зрозуміло, бо це набір слів. З цієї писанини бачу тільки доводи, що "лох" не той, що купляє нового Опеля чи Шкоду і втрачає 75 % вартості через кілька років, а той, хто купить у мене авто за менше, ніж 10 тисяч доларів? Про "гідравлічні преси" через 10 років узагалі промовчав би. Дай Боже всім ці 10 років ще прожити і не загадувати в таке далеке майбунє. Бажаю спокійних і кольорових снів!
О Боги... Оказываеться это выгодная покупка... Пошел перечитывать основы рыночной экономики...
AUDENTES FORTUNA JUVAT
Опубликовано 25 Сентябрь 2016 - 07:59
мне 5 года 1,9 дизельную живую за 7500 предлагают... а тут...
То в чому проблема? Купуй дизельну за 7,5. До чого тут ця репліка ?
ТС не горить - це ж відразу видно. Людина отримує від процесу продажу задоволення. Хтось для задоволення спортом займається, хтось бухає, хтось ширяється, хтось клаву стирає-вважаючи себе супер диванним експертом.
Ну не Ваше це авто. Так буває в житті.
Опубликовано 25 Сентябрь 2016 - 10:36
Надо аукцион устроить)
а смысл?
0975105661

Опубликовано 25 Сентябрь 2016 - 10:44
мне 5 года 1,9 дизельную живую за 7500 предлагают... а тут... я уже две машины свои успел продать - а тут прямо 12 негретят - кто же ее купит???????????
![]()
удачи
предложу 7...
вище пропонують 8. Це гра на пониження? Ви б продали своэ авто, яке не просить фынансыв ы повныстю готове до зими выддавати за цыну нижчу выд тыэъ, яку запланували продати.
Опубликовано 25 Сентябрь 2016 - 14:04
разочарую- супербов дизельных "живых" в природе уже нет
зы причем лет 5
а вы знаете все супербы дизельные????не пишите бред....
То в чому проблема? Купуй дизельну за 7,5. До чого тут ця репліка ?
ТС не горить - це ж відразу видно. Людина отримує від процесу продажу задоволення. Хтось для задоволення спортом займається, хтось бухає, хтось ширяється, хтось клаву стирає-вважаючи себе супер диванним експертом.
Ну не Ваше це авто. Так буває в житті.
было бы 7,5 взял бы
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 07:57
НЕ скажіть. Ціна від стартової суттєво знизилася. Через рік, впевнений, ще менша буде. Так що варто почекати терпеливим покупцям ;)
Можно уже включить математику
Кривая снижения цены автора, и кривая реальной продажной стоимости - это разные степенные функции... И разве что в ноле пересекуться :)
Так что ситуация с гидровлическим прессом не кажеться уже столь нереальной... :)
AUDENTES FORTUNA JUVAT
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 16:05
І що б ви без моєї теми робили? Сиділи б, бідолахи, нудилися біля моніторів. Так що за кожен коментар в моїй темі, який не стосується авто, прошу надсилати гроші. Номери рахунків у гривні, євро, кронах, злотих, єнах, швейцарських франках та канадських доларах вкажу кожному окремо. Звертайтеся.
А резина - нова. Ще не ставив. Чекаю похолодання. Процедуру установки нової резини викладу в он-лайн каналі, бо не повірите. Взяв більший розмір 205 на 60 Р-16. Авто вище для зими якраз буде.
Всім вдалого вечора!
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 16:28
резина какая? премиори?
Так. Є ще комплект Гуд Єар 2011 року але 205 на 55.
Вибрав преміорі, бо преконався, що в службі таксі у Луцьку всі авто перезували на Преміорі. Бувало, що навіть 80-100 тис. накатували на ній. Крепка, керована, тілька єдина вада - трішки шумна. Краща від неї резина коштує по 2 тис. за колесо. за 1,5 тис. буде практично такої ж якості. Може, тихіша трохи.
Попробуємо зиму поїздити. Недорого поміняти можна, якщо щось.
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 21:37
Так що за кожен коментар в моїй темі, який не стосується авто, прошу надсилати гроші.це ще кому хто винен, потрібно розібратись.
Вибрав преміорі, бо преконався, що в службі таксі у Луцьку всі авто перезували на Преміоріоце показник

0975105661

Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 22:29
Вибрав преміорі, бо преконався, що в службі таксі у Луцьку всі авто перезували на Преміорі. Бувало, що навіть 80-100 тис. накатували на ній. Крепка, керована, тілька єдина вада - трішки шумна.
Раджу тобі ще поставити гальмівні колодки "Дафмі" Дніпропетровського заводу. В нашому місті всі служби таксі ці колодки ставлять і також часто вони 80-100 тис. накатували на них. "Крепкі" дуже, але теж є одна вада - трішки шумні.
Я зараз не шуткую. Якщо ти так любиш вітчизняного виробника і поради таксистів, то просто не міг не порадити.
Также с меткой «продам, skoda, Superb»
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Forum Low Classic Оригінал США 38 39 40Автор: BRABUS9999 • Дата: Вчера, 19:35 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Новий смартфон Poco C61 3/64 gb Global versionАвтор: BRABUS9999 • Дата: 12 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нова машинка для стрижки триммер Enchen boost (запаковані)Автор: BRABUS9999 • Дата: 11 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas Racer TR23 IG7325 Оригінал з США! 40 40.5 45 46 47Автор: BRABUS9999 • Дата: 08 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
apple watch series 3 38mmПродам смарт годинник Автор: РУДИК • Дата: 23 Май 2025 ![]() |
|
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых