Не переживай :) он дотянет и до года, и до двух :)
эх...не верите вы в чудеса
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 15:36
Не переживай :) он дотянет и до года, и до двух :)
эх...не верите вы в чудеса
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 19:35
хоть бы фото выложил
зы снова до
коврагаража не дошла..
Фото своє чи авто?
Сьогодні прийшов з роботи, вирішив спустити ще на 100 доларів ціну, а тут таке свято - тема в топі і живе повним життям.
Авто майже за рік практично не змінилося. Підвіску трішки підшаманив що просилося - резинки, шруси, один підшипник. Більше нічого робити не треба :)
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 22:13
Истинну глаголишь!!!
не будь дурний! це вже не щедрість, а марнотратство!
AUDENTES FORTUNA JUVAT
Опубликовано 29 Сентябрь 2016 - 22:20
Истинну глаголишь!!!
Jager, Вы что ?!!! Какие минус 100 у.е.?!!! Ещё десятка , вторая таких приходов с работы - и цена станет адекватной .. и продадите ласточку!!!
Она Вам нужно ?!!! Это же катастрофа ... Вы весь клуб подставите... не нужно , прошу Вас!
Дякую, я підозрював, що вам дорогий, тому постараюся триматися наскільки зможу :)
Просто взимку я взагалі мало їжджу. Більше на службовій. Від 1 до 3 тис. км. А ради того тримати авто півроку не зовсім варто :(
Опубликовано 30 Сентябрь 2016 - 12:18
Что то ТС последнее время активно скидывает цену, наверное назревают крупные ремонты.
Турбе - торба?
турбина притерлась и теперь еще лучче чем с завода....
я не экономлю на запчастях..., просто на резине сэкономил.. и все (с)
Опубликовано 30 Сентябрь 2016 - 16:46
Шановні, Гудієр поки нікому не віддав. Може, й собі на клумбу візьму.
Думаю, нове Преміорі буде краще, ніж старі Гудіки.
Ремонту не вимагає жодного.
На днях поміняв правий шрус з пильником.
Навесні міняв лівий.
Ще навесні міняв один накінечник. Прокладку клапанної кришки під час останньої заміни масла провів.
Скидую ціну останнім часом, бо знайомий продає своє авто, якеб я хотів купити.
Вирішив, що якщо вдасться свою раніше продати, то було б непогано його авто забрати.
Під час купівлі запрошую на вибраний вами сервіс для повної діагностики авто.
Жодного підвоху.
Всім вдалого вечора!
Опубликовано 30 Сентябрь 2016 - 22:20
Жодного підвоху.як це жодного, ціна і єсамий головний підвох
Опубликовано 01 Октябрь 2016 - 13:05
"...Просто взимку я взагалі мало їжджу. Більше на службовій. Від 1 до 3 тис. км. А ради того тримати авто півроку не зовсім варто..."
"...Скидую ціну останнім часом, бо знайомий продає своє авто, якеб я хотів купити..."
"...Жодного підвоху..."
Думаю нужно определиться
Изменено: Старший Мичман, 01 Октябрь 2016 - 13:07
Опубликовано 02 Октябрь 2016 - 10:56
якщо знайомий такий же продавець, то думаю дочекаєтесь колись один одного)
Опубликовано 02 Октябрь 2016 - 22:54
Оу, ти знайомий із болячками і проблемами ДСГ? Чи не через дсг, твій товариш продає машину? Скільки у неї пробігу?
46 чи 48. Наче з ДСГ все ОК. Сподіваюся все буде добре. Продає авто з іншої причини.
Але я не дуже поспішаю, бо все одно трохи треба докласти грошей. Може, навесні будуть і кращі пропозиції.
АриХметика проста і дуже розмита, але подібна до наступної:
Краще свою навесні на тисячу дешевше продати і купити на три тисячі дешевше іншу машину. Виходить за зиму, нічогісінько не роблячи, можна заробити 2 тисячі :). Грубо прикидаючи, чим новіше авто і дорожче, тим більше воно втрачає в ціні. Моє авто вже втратило більше у ціні, ніж втратить у найближчі роки.
Але то жарт. Як вийде, так і буде.
Опубликовано 03 Октябрь 2016 - 11:07
Але то жарт. Як вийде, так і буде. Краще б не утучнював про просідання твоєї та всих інших. Знову б почув би сторінок п"ять про те яка у тебе адекватна логіка відносно продажу свого авто .
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 03 Октябрь 2016 - 11:19
Та чего вы на премиори гоните - я вот на форестера купил новые шины "премиори солазо" и через два дня тут(!) продал его. А какой смисл мне было брать шины брендов гигантов на машину, которая продается? А продавать на зимних шинах, которые уже расслаиваются поздней весной - это уже быть похожим на последнего галимого перекупа...
Опубликовано 03 Октябрь 2016 - 12:37
А ти що хотів, це ж колекційна модель
![]()
![]()
, получаэться якась тачка за зиму просяде на 3 а суперб на 1 , логічно це ж суперб
Я про специфіку формування цін.
Авто, яке зараз коштує 10 тисяч через рік просяде на тисячу, а авто, яке зараз коштує 18 тисяч - просяде на 3 тисячі. Авто, яке коштує 40 тисяч, за рік просяде на 8 тисяч і т.д.
Так зрозуміліше пояснив?
І справа не в брендах, а ціні та році випуску.
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Forum Low Classic Оригінал США 38 39 40Автор: BRABUS9999 • Дата: Вчера, 19:35 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Новий смартфон Poco C61 3/64 gb Global versionАвтор: BRABUS9999 • Дата: 12 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нова машинка для стрижки триммер Enchen boost (запаковані)Автор: BRABUS9999 • Дата: 11 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas Racer TR23 IG7325 Оригінал з США! 40 40.5 45 46 47Автор: BRABUS9999 • Дата: 08 Июнь 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
apple watch series 3 38mmПродам смарт годинник Автор: РУДИК • Дата: 23 Май 2025 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых