Зараз:
Реклама

Где покататься на лыжах этой зимой в Карпатах?
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 13:49
ledokol, там Буковельщики анонсируют грандиозные изменения в регионе, пишут что дороги не просто подлатали а сделали чуть ли не магистраль, от Львова, аж до Буковеля (через И-Франковск), насколько правда?
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 15:15
ledokol, там Буковельщики анонсируют грандиозные изменения в регионе, пишут что дороги не просто подлатали а сделали чуть ли не магистраль, от Львова, аж до Буковеля (через И-Франковск), насколько правда?
от Киёва до Буковеля
при чем давно уже
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 15:20
от Киёва до Буковеля
мну интересует именно участок Яремче-Буковель, асфальт именно поменяли или залатали?
при чем давно уже
когда ремонт проводили?
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 15:49
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 15:54
подойдет?
тот участок что на видео - агинь
в остальных местах, например вечные ямы в Поляныце, тоже отсутствуют?
Опубликовано 30 Октябрь 2017 - 09:42
Поменяли. Был конец сентября начало октября, рысовали разметку.
Опубликовано 31 Октябрь 2017 - 09:27
Буковель запустив пушки:
странное решение, этот снег не увидит лыжников
возможно для проверки системы
Опубликовано 31 Октябрь 2017 - 10:03
Думаю, хтось вже катає.
у меня под домом есть детская горка для катания на санках, там нет подъемников, да и не нужны они...другое дело горнолыжный курорт
олдскульные снеготоксикозники катают на Говерле
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 14:04
Упс.
ты хоть хронологию сообщений посмотри и сравни с тем местом что на видео
з.ы. без подъемников кататься тот еще секас, зато типа +1 в карму
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 14:12
![]()
ты хоть хронологию сообщений посмотри и сравни в тем местом что на видео
Ой не тошни. Ну день різниці.
Nazgul,
Потролюєш пане Василю)
Так а кому ж ще модератора тролити
Насправді, наскільки я зрозумів з каментів, хлопці там три дні відривалися.
Так, ходити в гору пішки - той ще сєкас. Але таке прагнення до каталки в мене тільки повагу викликає.
Заздрю їм.
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 14:25
Ой не тошни. Ну день різниці.
ты даже не понял о чем я, вот ленивая жопа
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 15:17
Так, ходити в гору пішки - той ще сєкас. .
тут( в Києві) так і роблю..Тонус,прогрів м'язів,навантаження на нижні кінцівки,пивосприймання-здоровий/безтурботний/миттєвий/безсновидінь сон))
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 16:04
тут( в Києві) так і роблю
в Киеве нет гор, только горки
Опубликовано 08 Ноябрь 2017 - 17:47
То ти не мєстний)
ну, одна бабушка в Киеве не родилась, поэтому не могу себя считать коренным
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 12:06
Був в Пилипці.Не скажу, що дуже сподобалось.
Траса досить жахлива.
давай подробиці, давно там не був...
з.і. з приводу кошторису катання, це якийсь тренд на цей рік, залупити ціну під хмари за проживання...в минулому році, де відпочивали у середині грудня, на цей сезон, ще місяць назад, хазяїн виставив прайс у два рази вищий за минулий рік, і менше ніж на 3 доби не хоче здавати житло (нам потрібно було тільки на 2, щоб на вихідних покататись), тому Буковель перетворюється на другу Затоку.
Люди справді замислились поїхати за кордон кататись, навіть попри курс, вийде +/- такіж гроші що у Буковелі
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 12:37
давай подробиці, давно там не був...
ТАк в Пилипці й був. Готель Аратта. Початок лютого. Був один.
Снігу було валом. Траса вся в буграх і їхати нормально майже неможливо. Можна піднятися на гору на снігоході і їхати по пухляку (хай і обвітреному), але 200 грн за підйом трохи дорогувасто, аби більше пару разів проїхатись.
Готель коштував 200 грн за добу. Їжа - ще десь 150. Готель приємний досить.Їжа смачна.
Цього року ціни 400-500 з людини в січні, 200 в лютому.
Телефонував на Драг в Велику Ведмедицю. На другу половину січня теж 500 грн з людини (але з харчуванням).
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 12:51
Nazgul,
Телефонував на Драг в Велику Ведмедицю. На другу половину січня теж 500 грн з людини (але з харчуванням).
майже всі готелі на драгу з харчуванням, я навіть задумався не на початку сезону (перед нг), а в кінці поїхати, можливо ціни будуть більш адекватними...
з.і. мабуть в буковелі збагнули що люди хочуть заощаджувати, тому їдуть у низький сезон...як показують он-лайн камери, у великий сезон, черги на підйомник менші
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 12:54
майже всі готелі на драгу з харчуванням, я навіть задумався не на початку сезону (перед нг), а в кінці поїхати, можливо ціни будуть більш адекватними...
Так, на кінець сезону на Дразі ціни менші і торгуються власники досить активно.
Знов хочу на Драг.
Буковель..... Не знаю... Не дозрів. Може варто спробувати на деньок.
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 13:02
Буковель..... Не знаю... Не дозрів. Може варто спробувати на деньок.
якщо жити десь у Ясинях, та буде діяти ранкова знижка, рекомендую для порівняння рівня курорту, не факт що тобі сподобаються траси, але для збільшення світогляду маст хев
Драг зі своїми бугельними підйомниками - радянський союз, буковель - Європа
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 13:07
Драг зі своїми бугельними підйомниками - радянський союз, буковель - Європа
Та бугеля, відверто кажучи, мене сильно й не парять. А враховуючи, що вони вдвічі дешевші за крісла - цілком прийнятне явище.
Мене товариш лякав пилипецьким бугулем, але чогось страшного я й там не побачив.
якщо жити десь у Ясинях, та буде діяти ранкова знижка, рекомендую для порівняння рівня курорту, не факт що тобі сподобаються траси, але для збільшення світогляду маст хев
Є вірогідність, що в січні попаду з одним колективом кудись в Карпати, то може й вдасться прокатнутись. БО там народ не стільки на лижі їде, скільки просто відпочити.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых