Юстас,ты хочешь поехать на лыжи?
Реклама

Где покататься на лыжах этой зимой в Карпатах?
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 21:00
Юстас,ты хочешь поехать на лыжи?
На лижах давно.
Поїхати хтів в Карпати,але син(10років) не хоче.Йому до вподоби в Києві...
От вивчаю цю тему і ніяк не можу збагнути переваг Карпат окрім довжини трас,підйомників.
Все інше нагадує,як раніше їздили побухать в Крим...Тільки того що дорого,красиво та далеко їхати...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 21:04
Теж так казав, поки не катнув в Буковель:)На лижах давно.
От вивчаю цю тему і ніяк не можу збагнути переваг Карпат окрім довжини трас,підйомників.
Все інше нагадує,як раніше їздили побухать в Крим...Тільки того що дорого,красиво та далеко їхати...
Якщо підійти з розумом до планування - дуже бюджетно можна організувати. Задоволення яке отримаєш від катання - ніякий протасів яр/голосієво не замінить
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 21:47
Теж так казав, поки не катнув в Буковель:)
Опиши що саме сподобалось...Де жив,чим добирався,скільки був)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 22:49
Проживання - 2 км до парковки/підйомників, 300 грн з одного/доба (знімали будинок на 10 осіб, три доби)Опиши що саме сподобалось...Де жив,чим добирався,скільки був)
Їхав на своєму авто - +- 2 тис грн/чотири лижники в авто)
Скіпас - 2500+- на три дні (точно не пригадаю:))
Їжу брали з собою:)
Схилам Бука нама рівних в Україні))
Був в кінці грудня минулого року.
8.12.17 їдемо знову - схема/бюджет аналогічні.
Після НР планую в Словаччину, для порівняння:)
Изменено: Y-RFF, 23 Октябрь 2017 - 22:49
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 08:01
Їжу брали з собою:)
Дякую-з тобою все зрозуміло)...
Тепер поясніть люди добрі,чому через всю тему проходить бажання самому кулінарити?
Ні,для мене не є проблема приготування їжі-просто цікаво,чому не куштуєте місцеву кухню?Не смачно готують?
Проживання - 2 км до парковки/підйомників, 300 грн з одного/доба (знімали будинок на 10 осіб, три доби) Їхав на своєму авто - +- 2 тис грн/чотири лижники в авто) Скіпас - 2500+- на три дні (точно не пригадаю:))
Тобто сім'я з чотирьох чоловік:
)проживання-50уй доба;=350уй на тиждень
)Скіпаси на тиждень-20кгрн(750уй.)
)Проїзд на авто-4кгрн(150уй)
Це приблизно без харчування...
ака Демік-щось я не бачу менше 1куе на відпочинок в Карпатах.Справа не в самих грошах,а в цінах та приблизній сумі що треба мати в кишені для поїздки.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 08:16
Десь так і вийде)) але тиждень катання витримає не кожен - потрібна хороша фіз підготовка)))Дякую-з тобою все зрозуміло)...
Тепер поясніть люди добрі,чому через всю тему проходить бажання самому кулінарити?
Ні,для мене не є проблема приготування їжі-просто цікаво,чому не куштуєте місцеву кухню?Не смачно готують?
Тобто сім'я з чотирьох чоловік:
)проживання-50уй доба;=350уй на тиждень
ака Демік-щось я не бачу менше 1куе на відпочинок в Карпатах.Справа не в самих грошах,а в цінах та приблизній сумі що треба мати в кишені для поїздки.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 08:57
Тобі і карти в руки...
Наскільки я пам'ятаю,ти у нас людина серйозна-одружена.
От і пораxуй відпочинок на сім'ю 2+2 на тиждень.З трансфером,проживанням,харчуванням,підйомниками.Вік дітей обирай середній враховуючи,що одному з дітей потрібно тільки освоювати лижі(тобто +інструктор)...
І Паша...Раxуй будь ласка по людські!![]()
Так, людина одружена, але дитина ще маленька, її ще рано ставити на лижи (вона ще навіть не повзає) Тому, тимчасово катаюсь суто чоловічою компанією
Доречі, у мене до тебе питання, чому рахувати 2+2? чи то середньо, два дорослих+кіндери
Тоесть тебя не рассмешили Пилипец и Драг (всего 2 креселки), а Яблуница не альо? Да, это не такой масштабный курорт, там всего бугельные подъемники, большого выбора жилья/кафе в округе нет, но оно все таки имеелось (лет 10 назад так было)
я серезней и опытней
Тебе ближе, мы уже обсуждали
киндера в первый раз отдал в Бук. школу типа такого http://bukovelskisch...y-zimniy-lager/ за полдня стояла и плугом ехала уверенно, дальше сам учил.
Моя скво первый раз стала на лыжи в буковельской школе, это было еще лет 5 назад, но тогда они делали бесплатный первый час, для всех желающих (главное необходимо было зарегистрироваться он-лайн, за день до начала занятия). На людей одевали желтые манииши и они с очень пологого спуска спускались, этого было достаточно для необходимого минимума (все это мог сделать и я, но мне так было проще). Сейчас я такой акции не увидел, это минус очко буку
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 09:10
потрібна хороша фіз підготовка)))
В мене все заточено під фрістайл)Теж мабуть їхав би максимум на 4 дні.
Доречі, у мене до тебе питання, чому рахувати 2+2? чи то середньо, два дорослих+кіндери
Думаю цікаво ж всім)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 09:18
Тобто сім'я з чотирьох чоловік:)проживання-50уй доба;=350уй на тиждень
По-перше, все залежить від дати поїздки, якщо ти хочешь відпочивати та кататись у новорічний період (02.01-06.01), так дешево не буде
Наприклад по цінах на скіпаси: https://bukovel.com/ski/skipass
беремо 4 дні у святкоий період - 4110*4=16440грн.
та 3 дні у звичайний - 2 485*4=9940грн.
Виходить цікава сума, 26380грн, тобто майже 1куе, хто так купує скіпаси та катається, я не знаю, можливо олігархи. Якщо ти такий, то твої підрахунки вже занижені
Думаю цікаво ж всім)
ти за себе питаєшь чи про сферичного коня в вакуумі?
який у тебе рівень катання на гірських лижах, чи потрібен всім інструктор, чи готовий кожного дня проїхати зайвих 10-20км до підйомників, чи готовий на обід перекусити канапками...та ін., від цього залежить загальний прайс на гірсколижний відпочинок, тому тобі Ледокол вище й написав, все суто індивідуально
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 10:08
-akaDemik-,
Паша,якось ти нервово відносишся до витрат грошей на відпочинок)
Скільки вартує пообідати в колибі/кахве/рестораніі,а не давитись канапками?)
Виходить цікава сума, 26380грн, тобто майже 1куе, хто так купує скіпаси та катається, я не знаю, можливо олігархи. Якщо ти такий, то твої підрахунки вже занижені
Ми не будем переходити на особистості-правда?!
Ми просто усвідомлюємо,що хтось прочитавши цю тему зрозуміє,що відпочити цивілізовано в Буковелі 2+2 починається від 1куе.
Я все правильно зрозумів?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 11:00
Паша,якось ти нервово відносишся до витрат грошей на відпочинок)
Насправді мене засмучує твоє намагання нав'язати тезу, що гірсколижний відпочинок в Карпатах, для пересічного громадянина - це дуже дорого. Я вважаю це стереотипом
Скільки вартує пообідати в колибі/кахве/рестораніі,а не давитись канапками?)
Є різні колиби, наприклад біля підйомників існує мережа ресторанів домашньої кухні Фільварок, пообідати там дорого, середній рахунок буде від 200грн. (грибна юшка, вареники в глечику, салат овочевий з бринзою). Можливо також скуштувати бургер у Фуд-парку, доволі непоганий та ситний, за 80грн. минулої зими, також існують різноманітні фаст-фуди та кафе неподалік лижних трас, але там також ціни завеликі. Після катання, ми харчувались ближче до місця проживання, там на 200грн. можна добре повечеряти (борщ, деруни, салат, пиво) порціїї більші, в порівнянні з Фільварком
Ми просто усвідомлюємо,що хтось прочитавши цю тему зрозуміє,що відпочити цивілізовано в Буковелі 2+2 починається від 1куе. Я все правильно зрозумів?
Ти все НЕвірно зрозумів.
Гірсколижний відпочинок на Буковелі може вартувати від 100$ на одну особу за уік-енд, й до безмежності
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:03
Насправді мене засмучує твоє намагання нав'язати тезу, що гірсколижний відпочинок в Карпатах, для пересічного громадянина - це дуже дорого. Я вважаю це стереотипом
Є різні колиби, наприклад біля підйомників існує мережа ресторанів домашньої кухні Фільварок, пообідати там дорого, середній рахунок буде від 200грн. (грибна юшка, вареники в глечику, салат овочевий з бринзою). Можливо також скуштувати бургер у Фуд-парку, доволі непоганий та ситний, за 80грн. минулої зими, також існують різноманітні фаст-фуди та кафе неподалік лижних трас, але там також ціни завеликі. Після катання, ми харчувались ближче до місця проживання, там на 200грн. можна добре повечеряти (борщ, деруни, салат, пиво) порціїї більші, в порівнянні з Фільварком
Так ми потихеньку і доберемся до реалій...
Паша-діти повинні отримувати нормальне харчування,а не бургери.І мені як пересічному глибоко по сікльки це буде вартувати для дитини біля підйомника.200грн за борщ?Значить 200грн за борщ.Хоча за ці гроші я наберу продуктів і сам на протязі часу зроблю піввідерну каструлю борщу.
Просто-грибний суп,вареники в глечику,салат овочевий з бринзою мені вийде 200грн./1 особа біля підйомника.Я правильно зрозумів???
Добре
Біля місця проживання теж вартуватиме похарчуватись 200грн на особу...
От і все Паша.Кожен для себе сам вирішує дорого/дешево;потрібен суп чи бургер;два рази на добу харчуватись чи чотири!
Мені просто цікавав інформація.
Дякую.Згадаєш ще щось,дописуй.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:28
Паша-діти повинні отримувати нормальне харчування,а не бургери.
Згоден, але поки що я з цим не пов'язан, як можливо ти. Тобі при плануванні важливо знати, скільки часу буде відбуватись катання, тому що дитині необхідно їсти через кожні 3-4 години, а дорослому може достатньо перекусити канапками/снікерсом + чай з термосу. Насправді, знаючи рівень цін на Буковелі, та те що дитині треба давати найкраще, я скоріш за все буду кататись з рюкзаком, де буде лежати домашня їжа, в якій я більш-менш впевнений.
Просто-грибний суп,вареники в глечику,салат овочевий з бринзою мені вийде 200грн./1 особа біля підйомника.Я правильно зрозумів???
Не просто біля підйомника, а на горі...де не так вже й багато варіантів харчування.
Ще згадав, кафе Панорама, вони знаходяться на декількох вершинах курорту, там можна замовити так званий комплекс, де буде картопля смажена на грилі (розрізана навпіл), сосиски з грилю, трохи соління та кетчуп, за останній раз просили, якщо не помиляюсь 85грн., смакує непогано, але наїстися дорослому навряд вдасться, але для дитини вистачить.
От і все Паша.Кожен для себе сам вирішує дорого/дешево
Треба дивитись у комплексі відпочнку, не тільки на харчування, тому що ми знову повертаємось до початку...
Загальна вартість залежить від вибраних дат відпочинку: існує низький сезон, високий та святковий. Святковий, насправді хоч й самий дорогий, але останніми роками найменш відвідуваний, тому що люди рахують гроші, зараз дуже користується попитом низький сезон, тому що по акції можна купити скіпас, проживання стоїть адекватних грошей, та харчуватися теж можливо не тільки канапками з чаєм. Єдиний мінус, можна прогадати з погодою, тобто на роботі взяти відпустку, забронювати готель, придбати квитки на потяг....приїхати, а там не буде снігу
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:32
Тобто сім'я з чотирьох чоловік: )проживання-50уй доба;=350уй на тиждень )Скіпаси на тиждень-20кгрн(750уй.) )Проїзд на авто-4кгрн(150уй)
1 http://www.karpaty.info/ru/, http://www.yaremcha.com.ua глянул в Поляныце 400-500 грн за 3-х местный и вверх
2 скипассы надо брать уже и по акции или, очень много, продают не выкатанных перед кассой
3 дорогу посчитаешь сам
4 Питание. На самой горе дорого. В Поляныце цены будут как в киевском кафе
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:35
приїхати, а там не буде снігу
А що,снігу в Буковелі купити не можна?
Тобі при плануванні важливо знати
Так я оце з і питаю)
А спати де крім готелів?Баба Параска на печі лежанку не здає?_
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:35
1 http://www.karpaty.info/ru/, http://www.yaremcha.com.ua глянул в Поляныце 400-500 грн за 3-х местный и вверх
это цены сейчас, в сезон эту цену надо умножить на 2
...опыта у него много
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:38
А що,снігу в Буковелі купити не можна?
там на майже всіх трасах стоять снігові гармати, але вони працюють тільки при стабільному мінусі
А спати де крім готелів?Баба Параска на печі лежанку не здає?
можливо знайти приватний сектор, але це буде подалі від дороги, та я не впевнений що зараз такі знайдуться в Поляниці, тре їхати далі
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:40
-akaDemik-,ledokol,
Дівчата-не сваріться!!!Ви ж подруги!!!
Ви мені обидва живими потрібні.
Тому ділітьсЯ враженнями та цінами!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:40
напиши когда их включали в последний раз
подъемник Коза, в прошлом году...слушаю твою информацию
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:41
то есть ты утверждаешь, что в Поляныце нет 3-х местного номера за 500 грн? В не святковый сезон
А ну покажи де і скільки від нього на конях до підіймача?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:41
в Поляныце нет 3-х местного номера за 500 грн?
ну разве что
Баба Параска на печі лежанку
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:44
але це буде подалі від дороги, та я не впевнений що зараз такі знайдуться в Поляниці, тре їхати даліжил тут http://www.karpaty.i...uses/hladiolus/
прямо возле дороги
если есть своя машина можно искать Яблуница и Татаров, я бы даже искал Яблуницу, а не Поляныцу
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:52
жил тут http://www.karpaty.i...uses/hladiolus/
прямо возле дороги
1500 грн.
а если позвонить и спросить за конкретные даты 22-24.12, цена будет такой же?
Тому ділітьсЯ враженнями та цінами!
постараюсь приїхати, та написати що та як...звичайно це вже не буде самий бюджетний варіант, тому що вже забронювали котедж недалеко від 1 підйомника
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 12:54
А ну покажи де і скільки від нього на конях до підіймача?)
если не живешь под/на горе то в принципе все равно где, надо будет ездить машиной. А ехать 3 км или 5, лично для меня, без разницы
ну разве что
1 мин поиска
В связи с отменой поездки, есть забронированный двухместный номер в гостиннице Ра, 300 м от подъемников Буковеля.
Заезд 18.12, выезд 22.12.4 ночи проживания за 2500 грн, включая завтрак.По вопросам звоните 0667282088.
чуть дороже, но с завтраком + Ра очень хороший отель
Цены за коттедж в сутки: 1500 грн.

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 14:15
чуть дороже, но с завтраком + Ра очень хороший отель
Про Ра,навіть на нашому хуторі чули...Кажуть норм
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 14:29
Минулого року мені поїздка на Драгобрат на 5 днів + 2 дні у Львові вийшли +- 10 т. грн. Не скажу, що на чомусь економили.Драгобрат
Яблуниця
Пилипець/Подобовець
з приводу цін - не питай, давно не був, та напевно не набагато дешевше в загальному підсумку вийде
в мене є не просто надія, я в цьому впевнений
Скопіюю з іншого ресурсу.
З 5 по 10 березня були в Великій Ведмедиці. Порівнювати з іншими готелями драга не маю можливості, бо вперше. Але в цілому залишився задоволений.
Знімали 2-місний номер за 600 грн\добу з дворазовим харчуванням на двох (був з дружиною та донькою 5-ти років).
Кімнатка маленька, але чиста й охайна. Без Батарея регулюється. Топили так, що батарея майже постійно була закритою повністю. Борди й лижі тримали в підвальчику. Власники досить привітні люди. По готелю вимагають ходити в змінному взутті, за що їм респект. Їжа поживна й смачна. Я наїдався. Дружина не завжди доїдала. Доньці замовляли окремо, бо вона такий їдок.... в неї все теоретично можливе меню з 5-ти страв складається. Страви за 5 днів не повторювалися. Є свій міні-барчик з пивом (15-20 грн пляшка), вином (20 грн склянка) та ін. Вай-фай тільки на першому поверсі. Також є кавовий апарат с досить смачною кавою.
Із мінусів хіба що температура гарячої води в душі дещо плаває, мабуть коли сусіди відкривають\закривають крани. Ну й ще сушитися доводилось навіть на зомбоящику.Спойлер
Пане Андрію, я досвід маю досить обмежений, але я тобі так скажу: казати, що в горах траси просто довші і все, це те саме, що сказати, що опель астра 1,4 - це те саме, що астра ОПЦ з турбою, тільки трішки слабіша.На лижах давно.
Я за 5 днів на Драгобраті більше навчився, ніж за півтора роки в Сорочиному Ярі.
Тобто в тебе є надія,що можна щось путнє знайти дешевше ніж 1куе/поїздка?
Я в березні цього року телефонував в той самий готель, де був минулого. З харчуванням з чоловіка було щось біля 350 грн. Снігу на той час було валом. Навіть в кінці квітня ще катались.
Так, я думаю, що можна відпочити значно дешевше, ніж 1кує.
Опубликовано 25 Октябрь 2017 - 14:23
в гостиннице Ра, 300 м от подъемников Буковеля.
трохи брешуть, там реальных 600м до подъемника но место не плохое
еще и ресторан у них знаменитый, вкусно и по деньгам адекватно
но опять таки, это частное предложение от людей, у которых не получается
я те частника возле дороги показал
осиливай! я скопипастил по твоей ссылке
Купуй скіпаси юзаніс новыми правилами это будет сделать проблематично
живи далі від підйомників
давай обсудим...
мы когда-то немаленькой компанией жили с начала в Яремче, потом в Ворохте, цены на проживание немного ниже, но они могут перекрываться трансфером к подъемникам и обратно (это если своим ходом, потому что на отдыхе, я без фляги не катаюсь )
Опубликовано 26 Октябрь 2017 - 09:07
-akaDemik-, Алкаш, а на мене наїжджав.
я чисто в профилактических целях
бухинг afterski
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых