Та нифига они не делают. Трижды на нарушение не реагируют.
а вас это не устраивает?
штрафовать пешеходов?
У них законодательно нет никаких условий,ибо у нас нет такого закона,по которому гражданин обязан носить удостоверение личности,это создает прецидент,при котором полиция не может идентифицировать личность,а соответственно составить протокол на нарушителя-пешехода,хотя я только за,задрали перебегать-выпрыгивать
я правильно понимаю что если я украду что нибудь, угоню машину. убью кого нибудь при этом у меня не будет документов мне ничего не сделают?
Я аплодирую стоя!
Ладно,пойдем другим путем,подойди к копу и поинтересуйся,сможет ли он оформить протокол на пешехода,ты будешь крайне удивлен ответом
А Вы верите всему что Вам говорят?
Вон гонтарева много чего говорит, ПАП..... и че?
в продолжение
Стаття 16. Права Національної поліції
6) затримувати і тримати у спеціально відведених для цього приміщеннях:
осіб, підозрюваних у вчиненні злочину, обвинувачених, які переховуються від дізнання, слідства чи суду, засуджених, які ухиляються від виконання кримінального покарання, - на строки і в порядку, передбачені законом, в тому числі іноземців та осіб без громадянства, які розшукуються правоохоронними органами інших держав як підозрювані, обвинувачені у вчиненні злочину або як засуджені, які ухиляються від виконання кримінального покарання;
осіб щодо яких обрано взяття під варту як запобіжний захід, - на строк, встановлений судом, але не більше десяти діб;
осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, для складання протоколу або розгляду справи по суті, якщо ці питання не можуть бути вирішені на місці, - на строк до трьох годин, а у необхідних випадках для встановлення особи і з'ясування обставин правопорушення - до трьох діб з повідомленням про це письмово прокуророві протягом 24 годин з моменту затримання.................