Своих просто выкурил ща пределы участка.Возможно, но для них это плохо кончилось, наверно померли со смеху
Реклама

Дела дачныеСоветы, помощь и т. д.
Опубликовано 25 Март 2021 - 10:58
Своих просто выкурил ща пределы участка.
Сера???
Ах тьі антихрист )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 25 Март 2021 - 11:25
Подскажите - может кто, где брал МИНДАЛЬ привитый (плодовый)? Взял из питомник последний саженец нужно еще 3-4 штуки (разных сортов).
Если в области не найду придется брать по интернету , на сайтах все красивое, а что пришлют фиг знает (в сети много "веселых" историй), может есть проверенные контакты (реальный питомник, а не перекупы).
Частный питомник «КИЕВСАД» находиться по адресу: Киевская обл., Барышевский р-н., с. Морозовка
- тут никто не был (заказывал)???
Изменено: Ma$ter_x, 25 Март 2021 - 13:28
Опубликовано 25 Март 2021 - 11:54
Дымовые шашки. А наполнитель то уже вторично.Сера???
Ах тьі антихрист )))
З.Ы. Кстати хорошо погреб окуривать. Две штуки и никакой затхлости.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 29 Март 2021 - 19:13
Частный питомник «КИЕВСАД» находиться по адресу: Киевская обл., Барышевский р-н., с. Морозовка - тут никто не был (заказывал)???
Неподалік мій предок мешкає.Каже,що контора реальна,працююча на постійній основі.
Інколи в ній теж скуповується.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 11:13
чем хруща травить на глубине (антихрущь не предлагать - хрень) пересадил пару кустов, корни слабые и личинок полно.
пока ломом дырки делал вокруг и актару развел и залил. инициатор дорого 12 грн шарик.
Опубликовано 15 Апрель 2021 - 00:31
До речі про абрикоси: специфіка нинішньої пізньої весни така, шо вони можуть вродити. А то в мене вже три роки підряд через погодні умови проблеми з урожаєм.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Апрель 2021 - 06:49
Також спостерігаю, що пізніше розпустяться коли вже вірогідність заморозків буде прямувати до 0. Це дуже добре)До речі про абрикоси: специфіка нинішньої пізньої весни така, шо вони можуть вродити. А то в мене вже три роки підряд через погодні умови проблеми з урожаєм.
Опубликовано 15 Апрель 2021 - 09:00
пізніше розпустяться коли вже вірогідність заморозків буде прямувати до 0
І я про те ж
У нас в захищених від вітру місцях абрикоси-дички вже зацвіли.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Апрель 2021 - 11:38
- Применяют как для листовой, так и корневой подкормки
- Защищает растения в период стресса от увядания
- Не наносит вреда окружающей среде
- Является единственным в своем роде
Опубликовано 16 Апрель 2021 - 12:32
Розы, гвоздики открытого грунта
Внекорневая подкормка. Первая – начало роста побегов, вторая – через 14 дней
20 мл на 4 л воды
Опубликовано 18 Апрель 2021 - 15:12
Трохи страшно, ніколи такого досвіду не мав, але думаю ми подружимся.
В період активного медозбору я навіть маску не вдягав.
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых