улик стоит от 200 баксов,
как грибки влияют на личинку хруща на глубине больше штыка лопаты?
я от фитофторозный, мильдяшных и одуумных избавляюсь дорого, так конфликт будет с фунгицидом
Изменено: Valera, 19 Апрель 2021 - 15:15
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 15:06
улик стоит от 200 баксов,
как грибки влияют на личинку хруща на глубине больше штыка лопаты?
я от фитофторозный, мильдяшных и одуумных избавляюсь дорого, так конфликт будет с фунгицидом
Изменено: Valera, 19 Апрель 2021 - 15:15
Опубликовано 20 Апрель 2021 - 11:38
фитофтора, мильдь и одиум- грибок
метавайт в рекламе грибок 60 грн 60 грамм на 3 литра при поливе (на сотку космос цена)
фунгицид отрава для грибка которой травлю от грибка, и тут засеиваю грибок от хруща, который сдохнет от фунгицида.
Опубликовано 30 Апрель 2021 - 10:48
Жесть. Там, где я вырос георгины точно не выкапывают и не укрывают. А тут соседка "подгон" сделала весной. А осенью поинтересовалась почему не выкапываю.а накриті гниють. тому варто викопувати, потім при висадці поділити можна.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 30 Апрель 2021 - 11:04
Там, где я вырос георгины точно не выкапывают и не укрывают.
Не знаю. Моя мама вирощувала біля 400 шт, і всі різні.
Викопувала постійно, весною ділила і роздавала бажаючим, але зазвичай черга була тільки за квітками.
Ну і наука пише
Георгины относятся к многолетним цветам, но это не значит, что они зимуют в земле и весной прорастают после схода снега. В случае с георгинами, гладиолусами и многими другими растениями, которые размножаются луковицами, клубнелуковицами, корнеклубнями, это понятие имеет несколько другое значение. Корнеклубни георгин должны быть выкопаны по окончанию дачного сезона и сохранены до весны, а уже весной вновь посажены в землю.
Опубликовано 03 Май 2021 - 10:17
До речі про абрикоси: специфіка нинішньої пізньої весни така, шо вони можуть вродити. А то в мене вже три роки підряд через погодні умови проблеми з урожаєм.Здається це був передчасний оптимізм з мого боку, який грунтувався на прогнозах метеорологів
Хоча в нас снігу і не було, але цвітіння мойого абрикоса прийшлось якраз на пік похолодання.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 03 Май 2021 - 10:52
Как недавно выяснилось цветение абрикосов и низкие температуры непосредственно связаны с одним конкретным представителем ЕРЖ.
Опубликовано 10 Май 2021 - 21:09
Кто какие сорта винограда выращивает? Предлагаю делиться опытом и вкусными и устойчивыми к болезням и морозу сортами.
От тестя на затеняющих беседке и шпалере остались четыре куста Изабеллы и один Лидии. Надоели.... Три года назад вместо самого слабого куста изы посадил корнесобственный саженец Юпитера. Сигнальная гроздь на вкус была классной. Посадил еще два куста Юпитера на отвоеванной у женской половины части "огорода", на котором толком ничего не растет, кроме сорняков). В этом году приобрел вегетирующие саженцы сортов Рошфор, Руслан, Супер-экстра, Памяти хирурга и Зарница. Также лежат в холодильнике спящие черенки Рошфора и Руслана. С нетерпением жду тепла для посадки и прививок на Изу и Лиду.
Опубликовано 12 Май 2021 - 15:25
Асфальтирование, не?калипсой протравил смородину, вроде пропали. на бульдонезе и калине куса, пока актофитом заливаю
Опубликовано 13 Май 2021 - 12:16
Дуже погано приживається малина. Як її правильно садити?
Садив одночасно смородину і малину.
Викопав ямку пів метра в діаметрі і пів в глибину, додав добрив, води, посадив.
Смородина вся прижилась і росте, малина з 15 кущів тільки 4.
В осени 10 кущів посадив, щось особо і не видно, прижились вони чи ні.
Так само і жимолось, з 6 кущів 5 з цієї весни почали стрімко рости, по одному поки не зрозуміло.
красную смородину уже жрет тля, на цветах калины тоже, при этом неделю назад травил все актарой.
Пробуй міняти діючу речовину. Ось на баєр перейшов і як так зрозумів що норм.
калипсой протравил смородину, вроде пропали.
Я ще Престо, візьму від шкідників, колорадського добре травило, для інших також рекомендують.
https://sad-ogorod.b...bo_presto_3_ml/
Изменено: vovan8706, 13 Май 2021 - 12:16
Опубликовано 13 Май 2021 - 16:39
Так само і жимолось, з 6 кущів 5 з цієї весни почали стрімко рости, по одному поки не зрозуміло.Все хочу запитати: а нафіга тобі стільки жимолості?..
Ягода так собі, як кажуть "на любителя", або ще кажуть "ну такоє..." Тільки й того, шо рання.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Май 2021 - 19:56
Хоча в нас снігу і не було, але цвітіння мойого абрикоса прийшлось якраз на пік похолодання.
Чув що в літку цьогорічні пагони потрібно підрізати, вони дають новий приріст з бруньок.
Новий приріст буде цвісти на 2 тижні пізніше і дасть оминути весняні заморозки.
Думаю над купівлею аккумуляторного оприскувача на 16 л.
Хто обирав? Користується?
Вони якісь всі однакові і китайські на мій погляд, трохи форма різна і наліпка з фірмою.
Опубликовано 13 Май 2021 - 21:34
Думаю над купівлею аккумуляторного оприскувача на 16 л.
Хто обирав? Користується?
Вони якісь всі однакові і китайські на мій погляд, трохи форма різна і наліпка з фірмою.
Річ чудова. В мене на 12 л. кислотно-салатового кольору (1100 грн) плюс 200 грн докупив металеву штангу-телескоп до 3м. (купляв в Обухові на базарі по рекомендації друзів.) Дуже зручно. 12 л саме те, 16 може різати плечі лямками. Вже третю обробку зробив, аккум ще не розрядився. Щоб разяджати, треба розрядити повністю.
Опубликовано 14 Май 2021 - 00:24
Думаю над купівлею аккумуляторного оприскувача на 16 л. Хто обирав? Користується?Якщо мені не зраджує пам"ять, то Толик13 користується таким девайсом.
Опубликовано 14 Май 2021 - 07:16
Якщо мені не зраджує пам"ять
Також чув таке, він обирав, але тут він був рік чи півтора назад.
Начебто і нічого: https://www.olx.ua/d...2bffba;promoted
https://baushop.com....AxoCU7wQAvD_BwE
Але обидва відрізняються тільки кольором, ємність батареї однакова - в одного 5 годин роботи безперервної в іншого 8. Як так?
Опубликовано 14 Май 2021 - 07:21
Опубликовано 14 Май 2021 - 08:12
Насос ручной,
21 сторіччя ... Треба приєднуватись до благ цивілізації
Изменено: Ugeen_K, 14 Май 2021 - 08:13
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых