с виноградом какая то проблема, весной подрезал засохшие до зеленого, кудрик и лидия уже почти зацветаем, на многих других сортах даже почки не проснулись.
побрызгал мочевиной, жду дальше
Опубликовано 19 Май 2021 - 10:39
с виноградом какая то проблема, весной подрезал засохшие до зеленого, кудрик и лидия уже почти зацветаем, на многих других сортах даже почки не проснулись.
побрызгал мочевиной, жду дальше
Опубликовано 13 Июнь 2021 - 22:17
Я колись вже жалівся в цій темі, шо мої намагання виростити чорницю не мали успіху. Ні спеціальний грунт, ні полив кислотою, ні мульча сосновою корою не допомогли: залишився один кущ, який і не пропадає, як інші, але і не росте, не розвивається.
Тут Ютуб рандомно підсунув відосик, де між іншим показано як вирощують чорницю під Дрезденом. Про це з 19:25 хв.
Задумався...
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 14 Июнь 2021 - 10:59
Я колись вже жалівся в цій темі, шо мої намагання виростити чорницю не мали успіху. Ні спеціальний грунт, ні полив кислотою, ні мульча сосновою корою не допомогли: залишився один кущ, який і не пропадає, як інші, але і не росте, не розвивається.
Тут Ютуб рандомно підсунув відосик, де між іншим показано як вирощують чорницю під Дрезденом. Про це з 19:25 хв.
Задумався...
черника и клубника разные вещи. клубнику поищи как в высоких грядках в крыму растят, много полезного.
черника и голубика только кислый грунт, у меня вообще в бочки посажена с торфом и сосновыми иголками.
на винограде от дождей оидиум уже полез, на красной смородине мучнистая роса...
Изменено: Valera, 14 Июнь 2021 - 11:01
Опубликовано 14 Июнь 2021 - 11:06
черника и клубника разные вещи
у меня вообще в бочки посажена с торфом и сосновыми иголками.Так саме з 19-ї хвилини там плантація чорниці в пластикових діжках.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 12:52
новогодние дождики блестки, сд диски, на заводе звуковая сирена орет ястребом каждые 10 минут.
черникой заниматься нет смысла, кустики маленькие и выход маленький.
голубику выращиваю в контейнере, один хрен несколько кустов в этом году померзли, хотя и морозостойкая.
Опубликовано 25 Июнь 2021 - 18:21
Моя дача знаходиться в центрі дачного селища, на перехресті доріг. І, як досвідчений троль, біля центральної дороги, по якій дачний люд постійно шниряє туди-сюди, я посіяв нут і боби, маловідомі культури на наших теренах Сусідка, яка проживає на дачі постійно, каже, шо її дістали питаннями перехожі:
Опубликовано 30 Июнь 2021 - 16:14
от нута выход маленькийНу так дачні справи в більшості випадків річ невигідна. Це ж більше як хоббі
Опубликовано 01 Июль 2021 - 11:41
почему, у родителей отжал земли и посадил не картошку а красную смородину, ягоды с копейку размером и серьга большая, часть продал и на покупку картошки отложил, еще стоит парничек с каплей под укроп, родители в город едут, нарезали и продали, на эти деньги продукты купили.
Опубликовано 01 Июль 2021 - 17:17
почемуЯ там залишив оговорку
в більшості випадків
Економічно невигідно вирощувати, наприклад, цибулю на головку, так як це найдешевший овоч, дешевше картоплі. Але в той же час зелена цибуля "на перо" досить дорога.
Позавчора вирізав в себе на дачі три головки брокколі. Якби купував в магазині, то скільки вона б мені коштувала?
Опубликовано 02 Июль 2021 - 07:01
Я там залишив оговорку
Як що і яким чином цим займатись.
Подарували мені акумуляторний оприскувач на 16 літрів. Круто, мені дуже сподобалось. Це новий рівень в оприскуванні в порівнянні з накачуваннями. Наскільки удобно, мінімум трудозатрат... Можна переходити на біопрепарати)))
Оприскувач Секвоя, трохи шумний і не має на насосі датчика тиску. Тобто насос не працює постійно і не вимикається при не натиснутій ручні штанги.
Хто буде купувати порекомендую з литви, вони і якісніші, і насоси тихіші з датчиками, ціна на них всіх майже однакова.
Опубликовано 02 Июль 2021 - 08:01
И что, удобно тягать овер 20 кг за плечами?
Нормально, він має підкладку і вдягається, як рюкзак з чудовими мягкими шлейками.
Повний відразу намішав і за раз, не знімаючи, пройшов увесь сад.
Всі хімікати розраховані на 8-10 літрів, в пакетиках, дав дві порції на увесь оприскувач і норм.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых