Реклама

Дела дачныеСоветы, помощь и т. д.
Опубликовано 18 Июль 2022 - 09:15
мож присоветуете чего, кроме фикуса и алоэ?
Тим"ян і розмарин. До м"яса - саме то! Може на вигляд вони і не дуже, але зате практична користь
В мене є ще й тархун
Але, підозрюю, шо тобі краще сукуленти
Або взагалі купи в ІКЕЇ. Є байка, шо одна особа(блондинка?) купила рослинку в ІКЕЇ, пару років її поливала і аж потім довідалась, шо вона штучна, пластикова
Изменено: Щукарь, 18 Июль 2022 - 09:16
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Июль 2022 - 12:31
у меня просто только кошак для поговорить..Аналогічно

мож уразнообразить виды в комнате петрушкой или укропом..У мну пальма для цього росте. Точніше росла і вперлася в стелю, то я її обкарнав, пересадив і дав шанс на друге життя.
Для кота є трава в горщику(давайте, жартуйте про траву ) і він періодично намагається її їсти.
Задолбал их своими разговорами уже, наверное?- Зачем тьі купил себе сову, она же не разговаривает?..
- Ну и что... зато как слушает!!!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Июль 2022 - 12:38
та не.. там новинки постоянно
Не верю, что там ты своё мнение держишь при себе. Та и советов у тебя припасено на все случаи жизни...
і він періодично намагається її їсти
Знущаєшся з тваринки... Він би радий її за класичною схемою вживати, але ж як він її рвати, сушити та косяки забивати буде отима своїми лапенятками? Посприяв би котєйкові... Може й самому б сподобалось згодом...
Опубликовано 18 Июль 2022 - 14:24
Задолбал их своими разговорами уже, наверное?
Виписали багато попереджень за коментарі до відео і забанили Манагера.
Коте також забанив його)
Думає може рослина яка не забанить, ну можливо сукулент і буде стійкий до коментарів Манагера, а може і завяне.
Толик13, В тебе є якась схема обробок плодових на рік? І підкормок. Поділись.
Опубликовано 18 Июль 2022 - 19:44
Толик13, В тебе є якась схема обробок плодових на рік? І підкормок. Поділись.
Саме головне весною три обробки не пропустить.
Тоді буде норм.
А якщо по їхніх схемах то дорого і вредно.
По підкормках:
В кожну бакову добавляю Плантафол + Мегафол від Валагро продукти.
Задоволений.
Є ще такий продукт Вуксал, то взагалі бомба.
Їх там лінійка ціла.
Я користувався Кальцій, ефект супер.
Але в тому році тільки по 10 л. були, а то дуже дорого, і мені стільки не треба.
Там розхід 20-30 гр на 10 л.
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 19 Июль 2022 - 08:01
Обробляв два роки весною брунькою, фігня повна.Саме головне весною три обробки не пропустить.
Тоді буде норм.
Поки думаю так на наступний рік:
1. Бордоська суміш, ще до бруньок розтрісканих, коли встановилась плюсова температура.
2. Мідян екстра по зеленому конусу + енжио.
3. Топсін-М або Магнікур сенсейшен по бутону рожевому.
4. Топсін-М або Магнікур сенсейшен після цвітіння. Можна ще раз як листя більш-менш наберуть.
5. По зелених плодах Свічом.
6. Після збору плодів ще раз Топсін-М або Магнікур сенсейшен.
Від шкідників актарою або чимось від байєра, шкідників в мене практично немає тому тут якщо когось помітив.
З підкормки по листу додавав Россасол в банкову суміш. Норм результат помітно через тиждень. Зараз ще біо добривом обробляв від Живої землі.
Опубликовано 21 Июль 2022 - 14:01
Брунька гівно.
Бордоська, мідян це все препарати з міддю.
Мідь з організму не виводиться.
Ранньовесняне краще карбамідом.
Без меди фотосинтез плохой и листья мраморные будут и болеть.
От жуков по цветам и плодам пользую прованто вернал или макси, пчел не убивает.
Опубликовано 23 Июль 2022 - 15:55
свои?
Приценяешься? Альтернативу ищешь? Таки чувствуешь, что тётка подлюбила чуток?
12й год планирую посеять
Сила воли несгибаемая...
планирую посеять хотя бы укроп и петрушку на балконе.... если куплю землю и семена
Там же ещё и балкон открывать придётся. Ты точно потянешь?
Изменено: Andre_71, 23 Июль 2022 - 15:55
Опубликовано 23 Июль 2022 - 16:10
Головне, щоб підробки не попалися. Мені цього року не пощастило.Саме головне весною три обробки не пропустить.
Тоді буде норм.
А хтось збирається ту мідь їсти?) Це ж не системний препарат, щоб в плодах накопичувався.Бордоська, мідян це все препарати з міддю.
Мідь з організму не виводиться.
А обробки були? У мене поки що з виноградом все ОК. З грибкових тільки моніліоз трохи на абрикосі.С этими качелями, тепло-холодно виноград второй раз зацвести хочет.
Изменено: rogii, 23 Июль 2022 - 16:10
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых