а можешь сфоткать или кинуть ссылку как хоть выглядит?В Гуглі забанили?
Аутентична шрірача: https://rozetka.com....821/p264333821/
Але на Розетці така тільки у великій фасовці, починати варто як і у випадку парфумів - з "пробника" ![]()
ТабаскоНе зайшло
Опубликовано 11 Август 2022 - 19:43
а можешь сфоткать или кинуть ссылку как хоть выглядит?В Гуглі забанили?
Аутентична шрірача: https://rozetka.com....821/p264333821/
Але на Розетці така тільки у великій фасовці, починати варто як і у випадку парфумів - з "пробника" ![]()
ТабаскоНе зайшло
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 11 Август 2022 - 19:45
Щукарь , і ото ти таке вирощуєш ? Річ звичайно шикарна , але ж перець їсти не будеш , соус теж колотиш ?
Мені мої привезли восени три пузирька з Мексики жовтий , зелений та червоний , зараз останній закінчується - червоний табаско . Зелений був самий пікантний .
Опубликовано 11 Август 2022 - 19:56
Щукарь , і ото ти таке вирощуєш ?Не зрозумів
Я вирощую декілька сортів і гібридів солодкого перцю, а гострий вирощувати не можу, бо солодкий переопилиться і усьо... ![]()
Мені простіше купити готовий гострий соус.
По темі: сезон тільки розпочався, а я вже зав"ялив три відра томатів ![]()
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 11 Август 2022 - 20:03
ВересТоргова марка ".уки православної", кацапа і колаборанта новінського.
Опубликовано 11 Август 2022 - 20:12
Та то для нього буде дуже гостра. Ще наїсться,а потім дупа буде горіти.аджику раджу грузинську , вона зовсім інша ніж у нас , суха .
Ну це вже питання до влади,що з ним далі робити.Торгова марка ".уки православної", кацапа і колаборанта новінського.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 11 Август 2022 - 20:14
По темі: сезон тільки розпочався, а я вже зав"ялив три відра томатів
нам бы ваше терпение и запасливость ![]()
тоже стал хвермером.. купил кошаку куст травы.. ![]()

ни кошак ни я так и не поняли в чем прикол
и через неделю уже становится похожим на сено ![]()
хотя вроде орошаю из пульвелизатора и поливаю иногда.. ![]()
подозреваю, что фазендейро - не моё.. ![]()
Опубликовано 11 Август 2022 - 21:12
Ну це вже питання до влади,що з ним далі робити.
Чому тільки до влади? Я, наприклад, принципово не купую продукцію Верес, як і інші всілякі грінфілди/простоквашини/балтики.
купил кошаку куст травы..
Ну не в ІКЕЇ - то вже добре ![]()
нам бы ваше терпение и запасливость
Зате потім взимку прокинувшись, дістаєш з морозильника десяток в"ялених помідорчиків і поки вранішній туалет/ванна, вони наберуть кімнатної температури. І ти їх на бутерброд потім зверху на шинку чи ковбаску... нямка! ![]()
А десяток в"ялених помідорчиків = п"яти цілим помідорчикам типу "сливка", в яких максимально збережені літні вітаміни і всілякі там корисні речовини з мінералами, бо не було термічної обробки ![]()
Перед тим, як зав"ялити томати, посипаю трохи сіллю, трохи цукром, спеціями для гармонійного смаку.
Изменено: Щукарь, 11 Август 2022 - 23:00
Опубликовано 11 Август 2022 - 22:39
для любителів гострого.
Українські соуси Вогняр.
Беріть зразу скорпіон моруга.
Мажеш як для сусіда.
І забудьте що це я рекомендував.
Мені прокльонів не треба в карму.
Купив і забув хто порекомендував.
в Сільпо шукайте.
![]()
Опубликовано 12 Август 2022 - 08:20
Чому тільки до влади? Я, наприклад, принципово не купую продукцію Верес, як і інші всілякі грінфілди/простоквашини/балтики.
а в простоквашино кто засветился? иногда сметану их беру.. и что брать взамен?
как и плавленные сырки ферма (там тоже какая-то история).. но они реально получше других и якобы по госту..
Опубликовано 12 Август 2022 - 11:11
На базарі у бабусі.
И букет болячек в придачу ![]()
а в простоквашино кто засветился? иногда сметану их беру.. и что брать взамен?
как и плавленные сырки ферма (там тоже какая-то история).. но они реально получше других и якобы по госту..
Кому принадлежит торговая марка Простоквашино?
«Данон Россия» — российское подразделение французской корпорации Danone, управляющее группой молочных предприятий на территории России, Украины и Белоруссии. Образовано в 2010 году в результате слияния молочных бизнесов российской компании «Юнимилк» и Danone
А с фермой там была какая то история неприглядная с власныком
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 12 Август 2022 - 11:38
и что брать взамен?Знову поліз в холодильник... Сметана СелянськаR фірма Люстдорф. ІМХО найкраща, як на мій смак.
Дачники, блин))Вибач, дійсно розфлудилися
Сметана СелянськаR фірма ЛюстдорфКартинкО першою ссилкою в Гуглі
Опубликовано 12 Август 2022 - 12:32
Знову поліз в холодильник... Сметана СелянськаR фірма Люстдорф. ІМХО найкраща, як на мій смак.
пасиб. не факт, что она есть в АТБ.
Президент вроде есть - они тоже из раши управляются?)
еще Яготынська, Молокия, Галычына..)
https://zakaz.atbmar...atalog/1016/329
Вибач, дійсно розфлудилися
мы ж тут с агрессором боремся, а не лишь бы как ![]()
Изменено: Manager, 12 Август 2022 - 12:31
Опубликовано 27 Август 2022 - 18:15
В процесі утилізації врожаю вже зав"ялив декілька ящиків помідорів.
Нова сушарка - просто "вогонь"!
А помідорки - просто "бомба"! ![]()
Опубликовано 27 Август 2022 - 21:36
Це якась модна сушарка?https://bt.rozetka.c...ohoC6NAQAvD_BwE
Купив її на допомогу своїй Горєньє, бо та не справлялась в пік сезону.
Ніколи не сушив помідори, треба і собі спробувати, вони після того як закуска використовуються?)Вище вже описував:
Зате потім взимку прокинувшись, дістаєш з морозильника десяток в"ялених помідорчиків і поки вранішній туалет/ванна, вони наберуть кімнатної температури. І ти їх на бутерброд потім зверху на шинку чи ковбаску... нямка!Раніше заморочувався, робив по-фірмі, як в магазині, закладав у баночки, заливав оливковою олією, стерилізував. Зараз фасую в зіп-пакети і в морозильник.А десяток в"ялених помідорчиків = п"яти цілим помідорчикам типу "сливка", в яких максимально збережені літні вітаміни і всілякі там корисні речовини з мінералами, бо не було термічної обробки
Перед тим, як зав"ялити томати, посипаю трохи сіллю, трохи цукром, спеціями для гармонійного смаку.
Опубликовано 27 Август 2022 - 22:37
якими спеціями посипаєшПосипаю суміш 2 ст.ложки мілкої солі, пів ст.ложки цукру, по чайній ложці меленого коріандру, чорного перцю і сушеного часнику. Часник свій, сушений в сушарці.
скільки кіло томатів переробляеш?Дофіга
Вже зав"ялив десь 6-7 АТБовських фруктових ящиків, це десь з десяток відер.
Порахував: все це влізло в 12 однолітрових зіп-пакетів Фрекен Бок. Таки здОрово воно всихається ![]()
Опубликовано 27 Август 2022 - 23:56
Посипаю суміш 2 ст.ложки мілкої солі, пів ст.ложки цукру, по чайній ложці меленого коріандру, чорного перцю і сушеного часнику. Часник свій, сушений в сушарці.
А базіліком не пробував?
це десь з десяток відер.
Скільки ж ти кущив садиш?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Август 2022 - 08:04
А базіліком не пробував?Базилік і зараз росте на дачі, використовую свіжим в салати і м"ясні страви, а також у вигляді соусу песто мерзне в морозильнику, а от сушений базилік я не розумію, аромат слабкий і трохи інший. В баночці мелений на кухні стоїть, інколи використовую по принципу "аби не пропало"
Скільки ж ти кущив садиш?Був на дачі, спешил фо ю подивився записи: близько 150 кущів. Десь третина сливки гібридів Асвон і Солеросо для в"ялення.
Здуру насадив(було насіння, не пропадати ж йому
) оранжевий гібрид Айсан. Ну і стало питання: куди подіти врожай? Частину з"їв в салатах, частину роздав, частину продав, із залишків надавив соку. Бліііін, який він смачний!!!
Єдине, що можна закинути - як на мій смак трохи засолодкуватий.
Опубликовано 31 Август 2022 - 08:21
ну ты прям повелитель томатовПовелитель томатів - це фітофтора і дощі. Якщо з першим в цьому році більш-менш нормально, то рясні дощі на початку місяця трохи підгадили: плоди лопаються і загнивають. Але ж ми візьмемо своє, якщо не якістю, то хоча б кількістю
Як казав Сталін: "Большое количество само по себе уже являється качеством" ![]()
Ну і кабачки .Частину моїх кабачків теща продала, частину роздав, залишки утилізовую оцим рецептом:
Менше мороки, аніж з оладками, бо не треба стояти у плити, та і начинку можна міняти. Найсмачніша начинка, як на мене, з домашнього паштету із курячої печінки. Пшеничне борошно замінюю на вівсяне.
Опубликовано 31 Август 2022 - 08:56
З кабачків ще готую таке:
Нямка!!! ![]()
Опубликовано 31 Август 2022 - 18:48
Щукарь , ну ти й підманув , я думав що накалапуцав та й сирим їси , а там роботи не менше ніж з жареними . Не сумліваюсь що смачно , якщо б ще хтось пригостив блюдом .
А між іншим ,помітив тенденцію що зараз все потридцять , ну плюсмінус . Хліб тридцять , яйця тридцять , молоко тридцять , огірки помідори тридцять , сливи тридцять .
Опубликовано 31 Август 2022 - 19:25
якщо б ще хтось пригостив блюдомВже зробив печіночний паштет для начинки, зараз буду пекти корж для рулета. Давай номер відділення НП
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых