один .
але пропаде по дорозі .
Опубликовано 02 Сентябрь 2022 - 20:52
Щукарь , а ікру пробував калапуцати , щоб така як в магазині ? Скільки хто не пригощав , так як в магазині не виходить .
Дружина взяла рецепт , каже що їй казали що буде смак як в магазині , я сумніваюся , але завтра побачимо
Изменено: Шусман, 02 Сентябрь 2022 - 20:54
Опубликовано 02 Сентябрь 2022 - 22:59
а ікру пробував калапуцати , щоб така як в магазині ? Скільки хто не пригощав , так як в магазині не виходить . Дружина взяла рецепт , каже що їй казали що буде смак як в магазині , я сумніваюся , але завтра побачимо
Якщо дружині такий рецепт дали, то буде як магазинська. Тіко треба поморочитись з блендером чимало, щоб консістенція була потрібна. Теж довго щукали рецепт, цей найбільш відповідає.
Спойлер
Опубликовано 02 Сентябрь 2022 - 22:59
Щукарь , а ікру пробував калапуцатиНі. Бо не люблю. Ні кабачкову, ні баклажанну. Ба, навіть до червоної і чорної ікри відношусь прохолодно
щоб така як в магазиніЧув від багатьох, шо повторити в домашніх умовах важко, а може й неможливо.
Мы живём в самой жестокой стране!! У нас даже кабачки мечут икру, из докторов делают колбасу и охотникам отрезают колбаски!)))))) Как страшно жить, товарисчи!))))))))
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 05 Сентябрь 2022 - 09:42
мож актуально для кого из дачников..
"Уночі 6-8 вересня в Україні, крім Закарпаття та південної частини, на поверхні ґрунту заморозки 0-5° (I рівень небезпеки, жовтий), у північно-східних та східних областях та у повітрі 0-3° (II рівень небезпеки, помаранчевий), - йдеться у повідомленні.
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 16:59
нет что б купить соковарку себе, и в банки закатывать...
Ага, из недозревших самое оно, да и кто єтим будет заниматься, я приезжаю на дачу раз в три недели, траву скосить и маме продуктов привезти
лишь хотел спросить - брать в магазине сорт Фуджи или нет
![]()
Бери или не бери
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 17:01
брать в магазине сорт Фуджи или нет
![]()
по моему опыту с ними есть ньюансы,
всегда умеренной жесткости (не камень, но и не пюре),
достаточнго сочные, с этими параметрами все стабильно,
но мне, то приятно вкусные попадуться, то совсем безвкусные. хуже травы...
стабильности нет, перестал брать...
Бери или не бери
+1
да и кто єтим будет заниматься, я приезжаю на дачу раз в три недели,
на кальвадосомку любые пойдут
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 17:25
Бери или не бери
та так и делаю..
отчет садовода: вазон с травой для кошака не выжил.. либо переполив либо потому что кошак его таки любил и жевал либо така його доля..
стабильности нет, перестал брать...
+1
фуджи - то так, более образно.. просто интересно кто какие сорта выращивает
Опубликовано 27 Сентябрь 2022 - 23:09
Толик13, какие сорта, если не секрет?.. гала и голден в гамазинах вроде в тему, но может еще смотреть на что-то..
Сорта в наших реаліях річ відносна.
Купуєш зимове червоне, так добре якщо буде зимове, але не обов"язково.
Купував зимове Ред Джонапринц, виросло літнє Вільямс Прайд.
Купував Гала виріс Голден.
Із тих що точно можу впізнати зараз зимових
Голден, Глостер, Ред Джонапринц.
Далі біда, ділю на темно червоні і світлочервоні.
паданки нема практично, а от гілляк поломало трохи врожаєм.
все жадібність не дає нормально нормувати.
і абрикоса відчахнулась, і персик, груша і яблунь кілька.
можливо на весну стану розумнішим. Буду нормувать.
Опубликовано 28 Сентябрь 2022 - 00:13
паданки нема практично, а от гілляк поломало трохи врожаєм.все жадібність не дає нормально нормувати.
Я не жаднічав, всі маленьки зразу пообривав і потім ще два рази проходив, а то і в мене пообламувало б
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых