Косил вчера траву.....косой, ОБЫЧНОЙ! Как дед когда то учил......Это лучше чем кохатысь
Реклама

Дела дачныеСоветы, помощь и т. д.
Опубликовано 22 Апрель 2024 - 10:43
Косил вчера траву.....косой, ОБЫЧНОЙ! Как дед когда то учил......Это лучше чем кохатысь
Добре закохався?
Я в суботу посадив 5 павловній в гаю, край городу. Для бджіл буде де пастись і це гарно.
Є ще в планах посадити кілька лип, розових і білих акіцій та еводій даніеля.
Опубликовано 26 Апрель 2024 - 15:46
Ракетка для бадмінтона

В кого ручища розміром з ракетку, той руками збиває
А хто чим бореться з хрущем? Саме з дорослим жуком що їсть листя.Не помічав. Це шо?.. чергова нАпасть???

Скільки себе пам"ятаю, ніколи ніхто не обробляв абрикоси, але останні два роки навіть посадки жерделі(дички) стоять голі від маніліозу. Те ж білокрилкою - ніколи навіть не чув про неї до останнього часу. Є і інші напасті, які з"явилися останнім часом.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 26 Апрель 2024 - 16:02
Не помічав. Це шо?.. чергова нАпасть??
Та і я в минули роки не помічав. А в цьому році....
Стелив біле агроволокно під дерева і трусив гілки. Назбирав немеряно...
Переважно на сливі та абрикосах. На яблунях ледь ледь, та і то мабуть, що слива та абрикоси поруч. Отаке...
Изменено: Avtomobilist, 26 Апрель 2024 - 16:03
Опубликовано 26 Апрель 2024 - 16:08
А в цьому році....Ти ба...
Що вже казати про плодові дерева, коли зараза навіть до каштанів добралася... Нічого святого
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 27 Апрель 2024 - 16:30
Та хто ж зара так с колорадом бореться.
Стелив біле агроволокно під дерева і трусив гілки. Назбирав немеряно...
Так ти ж і борешся, кажуть хрущі не люблять азот, розводять 20мл нашатиря, або амміачної селітри на відро води і оприскують дерева і грунт
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Апрель 2024 - 19:52
Так ти ж і борешся, кажуть хрущі не люблять азот, розводять 20мл нашатиря, або амміачної селітри на відро води і оприскують дерева і грунт
Тут ти правий тільки курс лікування 4 роки.
https://svitroslyn.u...nye-metody.html
5 років, вибачаюсь.
Опубликовано 28 Апрель 2024 - 17:26
Вперше в цьому році хрущі сливу так не слабо потріпали.
З однієї сторони кажуть що дорослі хрущі не їдять листя, а з іншої таки їдять.
Метод проти хрущів, бакова суміш для оприскування.
Опубликовано 30 Апрель 2024 - 06:49
Був на дачі - хрущів в мене немає. Зав"язі на яблуках також немає. Ну майже немає, де-не-де, дуже ріденько. Яблук не буде.
На абрикосі вперше за 4 роки зав"язь є.
Абрикоси будуть, але це не точно(с)
П. С. Возився з мангалом, прилетіла бджола-веганка і вжалила в руку. Завжди був толерантний до яду бджіл, навіть доглядав за батьковою пасікою, але не цього разу. Рука вже третій день опухла і свербить
Опубликовано 30 Апрель 2024 - 07:09
Зав"язі на яблуках також немає. Ну майже немає, де-не-де, дуже ріденько. Яблук не буде.
Практично те ж саме. Яблук буде малоМожливо з погодую якось пов'язано, бо в мене яблука дуже рясні як і минулого року.
Абрикоси будуть, але це не точно(с)
абрикос обіцяє добрий врожай.Зав'язі багато, але і моніліоз прогресує, незважаючи на оброку. Наступний рік абрикоси чекає радикальна обрізка.
Опубликовано 30 Апрель 2024 - 07:20
Наступний рік абрикоси чекає радикальна обрізка.Радикально обрізав абрикос мій сусід: залишив лише пеньок півметрової висоти, аби на ньому було зручно колоти верхню частину дерева для мангала

Опубликовано 30 Апрель 2024 - 07:42
але і моніліоз прогресує, незважаючи на оброку.
Я два рази обробив фунгіцидом проти цієї зарази. Подивимось, що буде.
У мене досить старі абрикоси. Радикально ріжу по троху третій рік. Щоб не вийшло як:
залишив лише пеньок півметрової висоти, аби на ньому було зручно колоти верхню частину дерева для мангала
Изменено: Avtomobilist, 30 Апрель 2024 - 07:43
Опубликовано 30 Апрель 2024 - 08:30
Теж у цьому році яблук не буде. Сад старий, восени вирізав три горіха, три яблуні та стару абрикосу. Дивлюсь - вже й вишня засохла, чекає спила. Добре, що з однієї сторони рапс озимий вже цвіте, а з другої АПК "Інвест" соняшник посіяв. Мабуть трохи меду буде.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых