.а корням жопа не приснится? если молодые деревья?
Так без фанатизма с глубиной.
У меня деревья не молодые, но у яблонь корни сверху есть. Так я буквально чуть чуть взрыхляю. Что осенью, что весной.
Опубликовано 07 Март 2024 - 14:56
Так без фанатизма с глубиной. У меня деревья не молодые, но у яблонь корни сверху есть. Так я буквально чуть чуть взрыхляю. Что осенью, что весной.
Так потрібно без фанатизму.
Але якшо щось і пошкодиш не страшно, нових наросте з того місця і коріння трохи омолодиться.
Обрізка типу імпровізована)
На рахунок акцій думаю може придбати собі хороший секатор Felco 11 поки його мені пропонують за старими цінами в 1900 грн.
Бо дивлюсь ціни то ростуть і вже його пропонують по 2400-2800.
Бо мій перший дешевий геть зовсім вже хріновенький.
Опубликовано 07 Март 2024 - 18:13
На рахунок акцій думаю може придбати собі хороший секатор Felco 11 поки його мені пропонують за старими цінами в 1900 грн.Бо дивлюсь ціни то ростуть і вже його пропонують по 2400-2800.
Нафіг тобі секатор, у війську бензопила більш актуальна, чи ти вже не йдеш?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 07 Март 2024 - 18:35
у війську бензопила більш актуальнаЩоби покалічився?.. У нього бетономішалка є, вона безпечніша
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Март 2024 - 18:46
Для ранцевого опрыскивателя Вовану предлагаешь такой? ))Йому можна(с)
На своєму ранцевому обприскувачі давно викинув рідний свинцево-гелевий акумулятор і закріпив слайдер, куплений на Алі, під наявні в хазяйстві макітовські літій-іонні. Вимушений ще був добавити перетворювач з 18 вольт на 12, але то для мене не проблема.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Март 2024 - 18:56
А розумний, аж страшно.
Не дякуй
На рахунок акцій думаю може придбати собі хороший секатор Felco 11 поки його мені пропонують за старими цінами в 1900 грн.Бо дивлюсь ціни то ростуть і вже його пропонують по 2400-2800.
А якщо серйозно, то за такі гроші він сам повинен різати, за шо ти його вибрав?
Опубликовано 07 Март 2024 - 19:09
за шо ти його вибрав?
За характеристики, відгуки і довгу історію.
Модель 2 вже років 70 виробляється, має чудову якість.
Для ремонту і заміни є всі комплектуючі.
Вже любительський з храповим механізмом в мене розвалився.
Хочеться щось поякісніше.
https://sekator.net/...-sekatori-felco
1900? тануна
Є і дорощі.
https://sekator.net/...ij-murakyu.html
Изменено: vovan8706, 07 Март 2024 - 19:16
Опубликовано 07 Март 2024 - 19:12
слайдер, куплений на Алі, під наявні в хазяйстві макітовські літій-іонніhttps://www.aliexpre....6e1e1802TQjxCL
Там можна знайти слайдери і під другі типи батарей від електроінструменту.
Опубликовано 07 Март 2024 - 20:31
https://www.aliexpre....6e1e1802TQjxCL
Там можна знайти слайдери і під другі типи батарей від електроінструменту.
Щось не відкриваэться посилання
Опубликовано 07 Март 2024 - 22:17
За характеристики, відгуки і довгу історію.
Модель 2 вже років 70 виробляється, має чудову якість.
Та наче садоводи зають 8-му модель
Вже любительський з храповим механізмом в мене розвалився.
Ну хз, шо в тебе було, брат користується сам і мамі подарував https://rozetka.com....131/p253888131/
а їй не зайшов, каже старий совдеповський кращий, так я взяв на ушатати, вже 10 років ушатую, тільки останнім часом тонку, суху малину почав через раз різати, треба може шоч перший раз погострити, або лезо поміняти( йшло в комлекті)
Опубликовано 07 Март 2024 - 22:50
Щось не відкриваэться посиланняВ мене нормально. Попробуй видалити куки аліекспресу, якщо вони є на пристрої.
Опубликовано 07 Март 2024 - 23:50
Щоби покалічився?..
Так може ШІ допилить машинний зір
У нього бетономішалка є, вона безпечніша
Так він тобі її обіцяв, будеш зуби дракона відливати
Опубликовано 08 Март 2024 - 00:11
Так він тобі її обіцявЯ хазяйновита людина, тому в мене є своя на дачі
будеш зуби дракона відливатиДля чого мені на дачі зуби дракона?
Опубликовано 08 Март 2024 - 11:52
Та наче садоводи зають 8-му модель
2-га модель сама стара і класична.
8-ма модель це та сама друга тільки з ергономічнішими ручками.
11 - та це та сама друга модель, тільки трохи осучаснена і з меньшою "губою".
Поки мені пропонували тільки 11-ту, так що особливо обирати не приходиться.
Опубликовано 08 Март 2024 - 11:59
Шоб москалі не пройшли90 кілометрів не доїхали до моєї дачі, наліт нашої авіації зупинив і розбив колону. Після того в нашу сторону і не рипались.
Опубликовано 08 Март 2024 - 12:01
2-га модель сама стара і класична.
8-ма модель це та сама друга тільки з ергономічнішими ручками.
11 - та це та сама друга модель, тільки трохи осучаснена і з меньшою "губою".
Поки мені пропонували тільки 11-ту, так що особливо обирати не приходиться.
Та я в курсі чім вони відрізняються, просто старе-класичне, не завжди ідеальне, ергономіку не дарма придумали
90 кілометрів не доїхали до моєї дачі, наліт нашої авіації зупинив і розбив колону. Після того в нашу сторону і не рипались.
Краще перебдіти
Опубликовано 08 Март 2024 - 12:18
Вітаю. Не мала баба клопоту (с.)
Маю букет тюльпанів з цибулинами, і земельну ділянку також маю)
Питання до знавців - як і коли відокремити ті "корєшкі", щоб результативно отримати клумбу.
Дякую
Изменено: Люля, 08 Март 2024 - 20:07
Опубликовано 08 Март 2024 - 12:22
Краще перебдітиТа не можна військами у вигляді щупальців механізованих колон, які підживлюються через Антонівський міст, захопити цю частину Україну. На півночі те ж саме, дійшли до Києва і видохлися.
Щодо Кривого Рогу, то форсування Інгульця було б другою Білогорівкою. Та й саме місто, з його промзонами, кар"єами, відвалами і т.д. досить важке для захоплення.
Опубликовано 08 Март 2024 - 14:57
Вітаю.І тебе зі Святом!
На рахунок тюльпанів, вибач, не підкажу. Якось так склалося, що я не вирощую те, що не можна з"сти
Хоча пригадав...
Якось були в гостях на дні народження внучки і в процесі застілля вияснилось, що невістка покришила в салат цибулинки, вже не пам"ятаю, чи то тюльпанів, чи то гладіолусів
Ніхто не помер - ну і славабогу
Опубликовано 08 Март 2024 - 17:47
як
Обережно, руцями, намагаючись завдати найменші пошкодженя як луковицям так і корінню. В землю додати пісок.
коли
Як тільки дозволяє температура порпатись у грунті, стабільний плюс має бути. Якщо треба терміново, а температура не дозволяє - тимчасово по горщіках розсадити, з подальшюю пересадкою у грунт.
Де це ти здобріла такого? Хтось підкинув чи спадок від горщикового букету? Бо взагалі тюльпани після цветіння(~май) викопують, кладуть до сухого погрібу, а наприкінці серпня - початку вересня висаджують до грунту на зиму. Як часник.
Изменено: Andre_71, 08 Март 2024 - 17:47
Опубликовано 08 Март 2024 - 19:36
Щукарь, у мене забагато на салат)))
Де це ти здобріла такого? Хтось підкинув
та букет з цибулинами отримала)))
Напевно, з Нідерландів постачають квіти в такому вигляді, а вже перед продажем відокремлюють вєршкі і корєшкі.
Позрізала цибулини, мабуть зарию в горщик з ґрунтом - і до погреба. Хай там посидять до тепла.
Изменено: Люля, 08 Март 2024 - 20:06
Опубликовано 09 Март 2024 - 11:24
Я не став мілочитись https://www.opel-clu...l/?p=1075579120
По питанню АКБ літійферуму.
Цікаво, а як взагалі і скільки обійщлося оримати цей товар, який плюс до цінника на сайті, час доставки, ризики?
ІМХО це все Китай, чи не краще замовляти від Алі та інших, Нілерланди все ж перекупи?
Ці товари на і на ОЛХ, питання гешефту.
Изменено: baton45, 09 Март 2024 - 11:26
Опубликовано 09 Март 2024 - 14:01
Цікаво, а як взагалі і скільки обійщлося оримати цей товар
Предварительный итог 126,00 € Доставка и обработка 15,84 € Скидка -1,26 € Итого (без налога) 140,58 € Налог 0,00 € Итого (включая налог) 140,58 €
Зараз ще дешевше, але після оплати треба чекати приблизно 40 днів. Доставка Міст-експрес до під"їзду.
ІМХО це все Китай, чи не краще замовляти від Алі та інших, Нілерланди все ж перекупи?
Дешевше не буде. Тут безпечно, без Алішного кидалова, гарантовано нове, та ще й "грейд А", найвищий.
БМС-ку 200 Ампер брав на Алі, під розпродажу 11.11, обійшлася 50$.
П.С. Прошу вибачити за офтоп
Изменено: Щукарь, 09 Март 2024 - 13:55
Опубликовано 09 Март 2024 - 19:38
Вернулся с ДАЧИ) последний раз я так вьйо... работал, курсантом в военном училище.... физически - ща сдохну, но морально
октавия с своим багажником - это чудо! вывожу всякий хлам, загрузил 8 мешков при сложенных сидениях и снятой полке и еще место было.
У соседа видимо опрыскиватель рабочий . все деревья бирюзового цвета. я в этом году пасую, порядки бы понаводить.....
Опубликовано 26 Март 2024 - 14:28
В том году посадил восемь сортов ремонтантной клубники под пленку и каплю. На зиму закрыл агроволокном, частично цветет уже и даже завязи есть (как без пчел только). Рекомендую ремонтантку, клубника весь сезон была, последнюю в конце октября рвали еще.
кто чем шашеля травит, ничего не помогает, соседи вообще про опрыскиватели наверно ничего не знают.
Опубликовано 04 Апрель 2024 - 08:52
Обробив кісточкові дерева по набухшій брунці, по попкорну в абрикос, Мобілем від хвороб і Парацельсом від шкідників.
Приготував Сігнум для обробки абрикос, персиків та черешень з вишнями по цвіту від моноліозу.
Абрикоси крім обробки по цвіту Сігнумом від вигорання бактеріального - нічого не врятує.
Груші і яблуні оброблю Мобіль+Парацельс на тиждень пізніше, якраз завтра.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых