Не хочу тебя расстраивать,но это не в одеяле,а под одеялом.Наконец-то! Ну наконец-то найдено оно- авто в одеялеТМ!
Реклама

Продажний флудкомерційний аспект
Опубликовано 21 Ноябрь 2019 - 19:54
фиат
Ключове слово. Одного часу з ними тісно працював, для роботи дуже подобався доЛбо 2 покоління. Але авто не більш, як для роботи.
ЛинІя, то розтягнута версія по кузову Гранде пунто. Що теж не є ідеальним авто за такі гроші.
Заказали осмотр этого авто.)
Хозяин сказал подкрасы не смущают главное пробег и состояние)))
https://auto.ria.com...y_25700706.html
Может кто рассматривал данное авто я сэкономил ваше время.
На скільки я упоровся тойотами, але Камрі в Європі не прижились і не зайшли туди. Чи десь щось зломалось в стереотипах вже?
Опубликовано 21 Ноябрь 2019 - 20:07
На скільки я упоровся тойотами, але Камрі в Європі не прижились і не зайшли туди. Чи десь щось зломалось в стереотипах вже?
Заказчик желает тайоту бо она не ломается... Йа шо против?)
Я отвечаю за то, что говорю. Но не отвечаю за то, что вы слышите...@
Опубликовано 22 Ноябрь 2019 - 12:23
Виставив свою на продаж. Цінник вставив 1500 убитих єнотів штатівських. І доби не пройшло - зняв. Дуже активно стали пропонувати купити, а завтра дивитись буде. Я ще не вирішив сам, що купити, чи куплю. А колеса конче як зараз необхідні.
У всьому вина товариша, мовляв виставляй на продаж, бо буде довго продаватись.
Опубликовано 22 Ноябрь 2019 - 13:33
Дуже активно стали пропонувати купити, а завтра дивитись буде. Я ще не вирішив сам, що купити, чи куплю. А колеса конче як зараз необхідні.
Це ще не показник того, что ти її швидко продаси. Перша хвиля - то перекупи і халявщики
А взагалі, виставив - будь готовий продати, нащо людей зайвий раз дразнити
Опубликовано 23 Ноябрь 2019 - 08:32
В смысле лохи?))
Тут вибачаюсь.
Але є схожий випадок.
Один фрілансер взявся робити справу. А справа тонкоспеціалізована, не кожен вміє. Діло дійшло до завершення і там треба було замінити невелику детальку, що б об'єкт прийняли і усе працювало.
Фрілансер зник. Телефон телефонує. трубки не піднімає. І так поспіль вже друга неділя. А на об'єкті кіпеш, та й гроші не доплачують.
Одного разу таки сам подзвонив і леть говоря повідомив. що він потрапив до лікарні. Як тут бути? Ніхто практично не вміє те робити, а якщо і є, то спробуй знайти тих і як з ними розрахуватись потім, коли той вже наавансувався.
Це ще добре що так. Могло ж бути іще гірше.
Опубликовано 23 Ноябрь 2019 - 12:05
эту машину тяжело найти в хорошем состоянии...наша ушла с первого просмотра. и плюс одна из самых лучших машин по моему мнению.сегодня клиент целый день возил на осмотры эриксы, у меня в конце аж настроение пропало от этого хлама и от лапши перекупов)
последний осмотр продлился аж 3 минуты))
Отправлено с моего SM-G950F через Tapatalk
Опубликовано 23 Ноябрь 2019 - 22:10
Так что можно получить за эти деньги?)))
Шоб як нова и потом сразу продать за пять бо хозяин лох?)))))
Честно ржу))))
Спасибо тебе добрый человек, хоть глаза мне открыл, я то думал по своей не опытности, что автомобили все не бит, не крашен, обслуженные и ухоженные, а оно вон как бывает...
Опубликовано 24 Ноябрь 2019 - 11:59
Судя по этой теме,за столько денег, такие авто не нужны ни тут ни там.http://www.opel-club...rodam-vaz-2107/А по месту у людей не получается?)
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 24 Ноябрь 2019 - 16:37
Судя по этой теме,за столько денег, такие авто не нужны ни тут ни там.http://www.opel-club...rodam-vaz-2107/
Время покажет)
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 24 Ноябрь 2019 - 17:11
Спасибо тебе добрый человек, хоть глаза мне открыл, я то думал по своей не опытности, что автомобили все не бит, не крашен, обслуженные и ухоженные, а оно вон как бывает...
![]()
Не благодари)
20 на телефон можно)))
Я отвечаю за то, что говорю. Но не отвечаю за то, что вы слышите...@
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых