Тур, Може трошки почекати з купівлею електрички? Зараз на них дефіцит і ціни не зовсім адекватні. Якщо вже точно потрібно зараз, думаю варто розглянути китайські екземпляри на індивідуальний пригон (як варіант електро джету - лавіду).
Лавида стоила 19
Сейчас 24. Под пригон 22. Не вижу выгоды вкладываться в военное время. Тем более, они уже не выпускаются.
Хз как дальше будет. В мире электрички пошли вверх. Цены на топливо бьют рекорды. Обратимый ли это процесс - хз.
Может оказаться, что даже сейчас время.
Ну так і добре, є що запропонувати?)))
Мені до дачі приблизно 200 км. Ра[CENSORED], що можуть бути пробки, морози чи жара і клімат чи ще щось, що негативно вплине на використання батареї. Плюс точно купа народу в кабіні, багажник торб і можливо 2-3 велосипеда на фаркопі))))
От питання - який має бути пробіг на одному заряді аби я впевнено їхав на дачу і не парився, що десь встряну?
п.с. Мені чисто зовні Ваш самсунг (рено) подобається, ціна більш ніж норм. Турбує лиш пробіг на одному заряді.
Цікаво як воно рулиться. Можете більше фоток на месенжер накидати на номер 0508464140?
Вибачайте за такі, напевно, ламерські питання, та стою на порозі придбання своєї першої електрички, начитався вже кілометри статтей і досі питань більш ніж відповідей))))
Рулится он как флюенс, удлиненный флюенс. Субьективно не спорт кар. Вальяжная езда, пофик на ямы.
Летом самсунг проедет. Зимой надо бы парой-тройкой киловатт залиться по дороге, чтобы не переживать или тошнить по трассе.
Завтра попрошу наклацать именно этот Самсунг
Изменено: DenisZed, 31 Май 2022 - 20:34