Е ні, вибачай. Я спостерігав за темою мовчки, доки саме власники ООБ не почали каміння в бемеве жбурляти 
Вме почалось з "ооб вєдро"
Про дтм - вийшла калібра і дрюкнула всіх. Потім альфа 155 теж просто вийшла і виграла. Да, коли вже такі суперники з'явилися, то дуже швидко почали правила перекроювати на перевагу бмв і мерсу.
Про порше - любу азбукі і бачимо, що може ООА 3000 24V та порше 924. А потім ще на ціни кинути оком.
Про бмв 540 і камрі. Мені байдуже на бмв, але я досить часто їжджу на чайку де проходить драг, бо живу в кілометрі. Я просто бачив на свої очі, коли е39 просто нічого не могла зробити з лексусом і камрі. Власник лексуса мій знайомий, з власником біммера теж спілкувався. Навіщо мені ютюб? Там не сказано, що має беха чи японець в кармані. Відео можна знайти на любий смак.Мені цього достатньо.
Про бмв в загальному - це різні авто з опелем. Це різні класи і різні підходи до побудови авто. Говорити, що опель поганий смішно, бо одразу два питання. Чи їздив на нормальному та навіщо тоді купив?
Для мене розповіді про бмв -це смішно. Більшість жодного разу не їздили на біммерах з пробігом до 100 тис км і ніколи не обслуговували оригінальними з/ч про те розповіді про "рульожку" на китайських запчастинах і динаміку на дешевому бензині та маслі зашкалюють. В мене є один знайомий який любить бмв і я йому вірю. Хтось купував оригінальні кліпси за 50$ три пластмаски? А інші деталі? Ні. То про які бмв йде річ?
Говорити, що бмв погані - безглуздо. Е30, е34, е38, е39 це знакові авто. Вони зайняли своє місце в історії. Але слухати про крутість старого "типу доглянутого" авто це смішно:))
Luav, на днях буду у Львові і поясню за келихом пива детально:)
Изменено: Pogranec, 29 Май 2017 - 12:40