Вот по-этому и не хочется заходить сюда...
Реклама

Omega B, B рестайл (С)і все про них
Опубликовано 29 Май 2017 - 14:55
Бмв - це преміум і якщо опель чимось може рівнятись, то це скоріше плюс опелю. Так, лоску більше за відповідні гроші. Так же вона і просить більше.
В якому стані була твоя бмв та з яким пробігом? П.с. просто цікаво
Опубликовано 29 Май 2017 - 15:42
В якому стані була твоя бмв та з яким пробігом? П.с. просто цікаво
Ось у такому
(якраз фото з "оглядин"):
https://m.io.ua/img_...90/17159096.jpg
https://m.io.ua/img_...91/17159100.jpg
Циферки пробігу я, звичайно, можу написати, але його множить на нуль (чи на безкінечність) напис позаду приборки маркером "Е34 универсал".
Він іі купив у стані “вєдріщє”
Опубликовано 29 Май 2017 - 15:46
Те що у бемеве з лінійкою моторів кращe, я визнавав наступним повідомлeнням. Щось ти його проігнорив
Алe що цікаво, ми розмовляємо про 7сeрію яка притeндує на Fклас-представницьке авто. А в цьму класі завeдeно, що головна людина іздить взагалі позаду
А для водіння має, якщо бажає, щось з заднємоторною компоновкою і ,пeрeважно, італійського походжeння. Хоча є і німeцькі марки)
Тому “імєю мнєніє, хрєн оспоріш”, що сімка бeмeвe тих років нe тягнe на клас вищe за ООБ?а саме F?, а ООБчeсно відповідає свому Е класу
+1
правда между владением е32 в 96м и покупкой ООБ в 2005м было 9 лет, но одна из причина покупки ООБ (кроме сидушек ессно) - и было ощущение, что ничем она не уступает е32 (ну может в салоне пластик, вместо настоящего дерева и сидушки не электро). вроде и лошадей у ООБ было 200+, а у 735ай (рядная шестерка) - 190, кажись.
Салон - так. Якість матеріалів сидух - це те, чим БМВ, не може пишатися, принаймні. ТРяпці теж далеко до опелевского велюру.
-1
при пробеге кажись 180тыкм - кожа была почти как новая.
Опубликовано 29 Май 2017 - 15:55
тем не менее, ооб 3.0 96 курит у заднеприводного ниссана 3.0 96. о моторах с 6ю катушками зажигания без проводов высокого напряжения, о тачскрин-экране в салоне, не говоря уже об общей надежности - на заводе Опель тогда еще не догадывались.
зачем было создавать надежный опель?!
Опубликовано 29 Май 2017 - 15:59
190
211
при пробеге кажись 180тыкм - кожа была почти как новая.
Я навіть не про стійкість. Шкіра на 32/34 - ще більш-менш. На 38\39 вже є відчуття, що то замінник (пластик сидух 38\39 - взагалі жах)
Ганчірка на 32 просто шлак, порівняно з велюром навіть в ОВА.
Уже были![]()
![]()
самые суровые чуть губы не порвали и пальцы не вывихнули об клаву.
![]()
![]()
Мі зі Ігорем колись на його ОВА з 20ЧУ катались. Десь до третьї більше залежить від гонщика вага\потужніть десь на одному рівні). А далі (коли як раз бемеве й мала за рахунок потужнішого мотору вийти вперед він казав, що в нього щось там з кпп і далі третьої він не може
и да, мну катал бимер по канаде на эвакуаторе.
Цього року і я покатався так. Не з вини машини, правда
https://m.io.ua/img_...45/36044500.jpg
моторах с 6ю катушками зажигания без проводов высокого напряжения,
пффф
Рядные шестицилиндровые бензиновые двигатели семейства М50 пришли на смену двигателям М20 в 1990 г.
Опубликовано 29 Май 2017 - 16:10
это вроде как у V8 3.5. у меня была рядная 6ка 3.5, - там по памяти 190.
Короче если почитать последние три (вроде) страницы, то можно с уверенностью сказать что опель - ржавое десятилитровое ведро, а бмв тех же годов что опель, такое же ведро, только на 15 литров.
Десь так і є.
не
3.5 м30b35 - 211 сил
мотор очень хорош, даже стоит в мюнхене памятник этому двигателю...
Він як добрий термінатор з останньої частини саги "старий, але не іржавий". В принципі, єдиний його істотний мінус - жере багато. Частково компенсує витривалістю й пофігізмом до знущань.
Опубликовано 29 Май 2017 - 19:08
Стосовно ворога дозволено все
Опубликовано 30 Май 2017 - 23:10
Сідушки звичайно в ооб, не виршина зручності, особливо рестайлові. Але дорестайловий велюровий салон мв6, для мене був навіть дуже нічогенький. Якби зараз мені такий трапився в гарному стані, я б вкорячив його в рестайл, не задумуючись.
кстати, в е34 сидения лично мне нравятся больше чем в новых премиумах, самые удобные для меня...
Опубликовано 31 Май 2017 - 07:09
кстати, в е34 сидения лично мне нравятся больше чем в новых премиумах, самые удобные для меня...
У мну трохи завищені вимоги до сідух, то я собі рідні міняв на комфортсиц з е38\е39. Але... Заширокі вони для мене. Навіть спортсітц не то трохи. Зручніших за спортивні з ОВА я не юзав. Їм би ще електрику та спинку, що ламається - були б ідеальні крісла.
Опубликовано 31 Май 2017 - 09:40
Заширокі вони для мене
?Можу порадити звернутися до jgora за його досвідом. Він свого часу, коли ще їздив на 2109, натягнув на сидіння чохли в які сбоку мали клапани - він туди всовував "півторашки" з водою і отримумвав файну бокову підтримку і "завужену" спинку ?
Враховуючи що ти не полюбляєш шкіру і їздиш з чохлом з бавовни, пропоную тобі до твого бавовняного чохла нашити по бокам клапани і всунути туди по баклашці з водою. Я якщо розвинути ідею, то можно вивести з пляшок "трубочку-поїлку" до рівня обличчя, що б можна було на ходу водички посьорбати
Изменено: Lёva, 31 Май 2017 - 09:41
Опубликовано 31 Май 2017 - 09:51
А подачу води зробити як омивач в старому Жуку, тільки під"єднати все до системи газовідведення організму. Потужився - попив водички.
?Та да, такого навіть в Е32, що для шейхів робили немає!
Также с меткой «Омега, Omega, Omega B, OOB, Omega C, Z22XE»
Opel-Club →
Опелеманія →
Комплектація Opel Omega B FL 2002Автор: Jekill • Дата: 26 Июнь 2025 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Куплю →
Куплю на OOB дорестайлOOB дорестайл, задние фонари, ресницы под фары Автор: Vamax • Дата: 26 Август 2024 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам некомплект дисків до Омега Б7x16, 5*110, ET39, DIA 65.1 Автор: aristovW • Дата: 31 Март 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Покупка колесных дисков/шин →
Куплю диски Омега БКуплю некомплект дисків на Омега Б, як на фото Автор: aristovW • Дата: 31 Март 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
Крестовина рулевого механизма 26057095 GM, Omega BАвтор: kraserg • Дата: 03 Сентябрь 2022 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых