Той же Захар, впевнений, також користується ними, але у своїх інтересах, чи клієнта.

Опубликовано 16 Март 2017 - 20:56
Той же Захар, впевнений, також користується ними, але у своїх інтересах, чи клієнта.
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:07
вибач, я забув що ти в нас сама досконалість)
Благодарю за признание, но не стоит, право же.
такий труп Славуту ще на 10 років переїздить)
как повезет
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:20
Їзжу вже 3 роки на вектрі і не шкодую ні на грам) Не розумію такий людей які пишуть що купують відра і тд. Так як за таку ціну як у нас можна купити жигулі чи щось подібне за кордоном можна взяти більш менш пристойну машину. Думаю якщо людина має на меті купити машину за обмежений бюджет, то вона все рівно її купить, і кожен хоче для себе щось краще ніж російський автопром (не подумайте, нічого не маю проти жигулів і тд так як в самого були). Чи філософія ваша така що якшо не вистачає наприклад на астру то йди катайся на метро? На рахунок ДТП і всього описаного вище не сперечаюсь, і згідний з цим. Але купивши наприклад пасата за 2к і відкатавши на ньому 2-3 роки, не шкода навіть на органи відпустит, ще 30% ціни і повернеться, і знову підшукати щось по карману. Як на мене, дивлячись теперішні ціни на машини, коли ланоси коштують 200 000, то я б за ці гроші купив астру і донора впридачу. Не уявляю як це, я б стояв і плакав в автосалоні віддаючи 200к за ланос( Зараз на мене напевно тут всі накинуться...
Изменено: Denik96, 16 Март 2017 - 21:21
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:25
коли ланоси коштують 200 000Та никто не набросится. Потому что найти машину за эти деньги - это надо интернет смотреть, не говоря уже про салоны. Проще написать, а остальные поверят. Правда?
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:30
Та никто не набросится. Потому что найти машину за эти деньги - это надо интернет смотреть, не говоря уже про салоны. Проще написать, а остальные поверят. Правда?
Ну був я на минулому тижні в Закарпатавто, в якому Daewoo Sens який позиціонується як молодша модель коштував 170 тис. Простіше написати, правда) Не вірите, пройдіться по автосалонам)
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:33
Ну був я на минулому тижні в Закарпатавто, в якому Daewoo Sens який позиціонується як молодша модель коштував 170 тис. Простіше написати, правда) Не вірите, пройдіться по автосалонам)
Я лучше Шевроле Спарк куплю. На АКПП. А вот и он с ценой:
http://bogdanauto.co...ravon-r2/price/
Даже хуже - я по автосалонам с сентября катаюсь - пересмотрел машин. Но они ж не подходят нашим бедным украинцам. Им всё 5-ки да А6 подавай, а по адекватной цене только авто Б-класса. Зрадлыво йакось.
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:37
Я лучше Шевроле Спарк куплю. На АКПП. А вот и он с ценой:
http://bogdanauto.co...ravon-r2/price/
Даже хуже - я по автосалонам с сентября катаюсь - пересмотрел машин. Но они ж не подходят нашим бедным украинцам. Им всё 5-ки да А6 подавай, а по адекватной цене только авто Б-класса. Зрадлыво йакось.
Це не зрадливо, це сумно, коли 200к за велосипед, або маршрутка. А про 5-ки і А6, так є таке нажаль, коли головне купити понторізку до першої поломки. Але якщо голова на місці, і вибір під свій карман - то воно того варте. Це чисто моя думка
Изменено: Denik96, 16 Март 2017 - 21:38
Опубликовано 16 Март 2017 - 21:59
А нема тех огляду в автоматичному режимі тачка там знімається з реєстрації.але про це мало хто знає
Опубликовано 16 Март 2017 - 22:14
Трохи відпишусь як ремонтник...
Прибалтійці були найкращими марафетчиками авто з Європи.Якщо авто звідтіля то це-100% хлам зварений з 3 шматків,або з дохлим двигуном/агрегатами/повністю викатаним/ін.
Останнім часом почастішали до мене звернення з приводу "ремонту обслуговування" авто на "євро"номерах...Марка Опель не входить в преміум сегмент автомобільного ринку.А той хлам,що тут продають(особливо дизельний)-взагалі важко назвати автомобілем.Це стосується і як зовнішнього вигляду,так і технічного стану.Але,майбутніх власників це не спиняє.Бажання отримати зараз і оце-затуманює мозок.
Та ж Астро Г (на єврономерах)2000років вартує в(бундестаунах від 200ойро) Україні 1500-3000уй.У випадку відмови палнасоса(ВП44 і т.д.) можна легко прилипнути в ремонт оного на 1куе,а б/в буде вартувати 0.5куе...
З тих чотирьох "євро"авто(Корса С,Веро С,АстроГх2),що заїхали цього тижня на діагностику після придбання-мали на одо200тик пробігу.В реалі пробіг складав близько 400тик.
Дешева рибка...
Я б остерігався придбавати євроавто,особливо дизеля без нормальної діагностики паливної(Аверс центр,Бош Сервіс),двигуна,ходової і особливо кузова.
Доходить до того,що продавани забувають в авто чеки з СТО про заміну та підкрас деталей))
Изменено: Юстас, 16 Март 2017 - 22:25
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Март 2017 - 22:19
Доходить до того,що продавани забувають в авто чеки з СТО про заміну та підкрас деталей))Так це ж на радощях, що напарили кхм... людину з Остланду.
Опубликовано 16 Март 2017 - 22:34
Юстас, нічого доброго. Бо далі чим один день не можуть прорахувати. Тому й виправдовують купівлю лахміття злочинними" законами та власною нездатністю думати наперед. Бо між поняттями "можу" та "хочу" велика прірва. Інфантильність заважає, чесно кажучи.
Опубликовано 16 Март 2017 - 22:35
Юстас,Не зрозумів критики.Тільки не ображайся.Сам володієш машиною з категорії жіночих,по технічним характеристиках ні в пілотку,ні в красну армію.Сам короткочасно володів подібним девайсом в 90-х під назвою самурай.Там хоть один плюс був,знімався верх і мав кабріо на літо.Я цілком розумію людей які хотять собі купити дешеве авто,і не у всіх трупи.Я маю право завозити машини в Україну на рік офіційно але лінь займатись тими ввозами ,вивозами і купив сину машину під новий закон.Але не у всіх є гроші на таке,тому і пробують знайти дешевші варіанти.Нічого особистого,не ображайся.
Arbeit macht frei
Опубликовано 16 Март 2017 - 23:08
Юстас,Не зрозумів критики.Тільки не ображайся.Сам володієш машиною з категорії жіночих,по технічним характеристиках ні в пілотку,ні в красну армію.
Ти Федя не ображайся,але в авто ти повний профан)
Це одне з найкращих в світі авто по збалансовності всюдихідних характеристикам.
Своє авто я купував осмислено,нове,в салоні.Під свої цілі.
не у всіх є гроші на таке,тому і пробують знайти дешевші варіанти.
Так от,мій пост стосувався саме тих-в кого нема грошей.Щоб тих грошей не стало ще менше)
Було б чесно і справедливо,щоб держава дала змогу придбавати авто за кордоном без розмитнення.
Але було б справедливим,щоб в цьому разі вимоги до авто та закондовство набули в Україні теж європейських норм.Як і доходи громадян бажано.
Тоді,на ті зламки з "єврономерами" ніхто б уваги не звернув.
Я цілком розумію людей які хотять собі купити дешеве авто,і не у всіх трупи.
Мені більше зрозумілі люди які хочуть купити не дешеве,а надійне незаїзджене авто.
Купити авто любий дурень може.Утримувати та обслуговувати можуть не всі.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Март 2017 - 23:18
а это всё заказные статьи??
В Украине началась охота на авто с иностранными номерами
ну здесь источник слегка с москальским душком (мож такие же цифры Захария оттуда же):
Штрафы до 600 тысяч. Фискалы готовят облаву на "машины на год"
Опубликовано 16 Март 2017 - 23:24
А про меня на ВеркоБ забыл
Я как всегда был послан нах.....
![]()
![]()
![]()
О!Точно!
Їх було п'ятеро!
Я был послан
Аверс Центр.
Київ,вул. Вербицького 1
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Март 2017 - 23:57
а это всё заказные статьи??
В Украине началась охота на авто с иностранными номерами
ну здесь источник слегка с москальским душком (мож такие же цифры Захария оттуда же):
Штрафы до 600 тысяч. Фискалы готовят облаву на "машины на год"
ну вродь статьи ещё за сентябрь 16го
не слышал, шоб зачищали
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 17 Март 2017 - 06:10
С каждым днём всё больше вижу машин с еврономерами, в основном машины 2000-х годов. Кто что думает и знает? Например вот у меня вопрос: реально только год можно на такой поездить и в утиль?
Я взял себе такую, поначалу боялся жутко. Уже 3 месяца на ней и со стороны полиции никаких проблем (проверяют документы и отпускают). Можно ездить год, а потом нужно перегнать или заплатить чтобы перегнали через границу. Но вот с 1 апреля должны выпустить новый закон о легализации такой езды. Можно будет раз в год платить налог и не париться.
Опубликовано 17 Март 2017 - 07:41
За два роки не назбираю і на євротачку :) :)за два года можно подсобирать, при условии, савсем не есть!?
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых