Просто-повезло.Без шансів,без виправдань...,без будь-чого.+ мноха!!!

Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 12:53
Полиции там всякие, реанимационки, пожарные... - всех ап стену нах.. Ток шоб ездуны на жёлтый виноватыми не были... Инновации, чё...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 13:01
Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
Но тебе этого мало, ты ещё плиту хочешь в виде гарантий.... Видимо таки есть сомнения в правильности нынешнего законодательства...
Значит я думаю в правильном направлении....
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 13:19
Но тебе этого мало, ты ещё плиту хочешь в виде гарантий.... Видимо таки есть сомнения в правильности нынешнего законодательства...
Значит я думаю в правильном направлении....
Ти ж хороша людина їздиш тільки на самий зелений...Берегти тебе потрібно,от і ставлю плиту,щоб все гарантовано...
А тобі що неподобається-сама ідея чи спосіб реалізації?
Ще!
Не люблю софістики,підміни понять,перекручування,недоказаного...
Якщо пишеш що "есть сомнения в правильности нынешнего законодательства",то вказуй всього законодавства,чи окремо цієї події...А то виглядає так,начебто думаєш в усіх напрямках,а не конкретно в якомусь.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 13:30
спосіб реалізації?
О!!!Придумав...!
Не треба бетонної плити...
Можна зробити такий "улавліватєль" який використовують для літаків на авіаносцях під час посадки)
Як тобі???...
Якщо система задіяна драть штраф-10частину від оціночної вартості авто...Щоб урівняти класову нерівність)
Можна зробити такий "улавліватєль" який використовують для літаків на авіаносцях під час посадки)
З цього приводу є гарний анєкдот...
Стюардеса йде по салону лайнера і робить об'яву.
-Панове пасажири,прошу всіх пристібнути паски,щоб не було так як минулого разу...
-А що було минулого разу?
-Ті хто не пристібнув паски були розмазані по салону!
-А ті хто пристібнувся?
-Ті сиділи як живі!!!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 14:16
Ти ж хороша людина їздиш тільки на самий зелений...Берегти тебе потрібно,от і ставлю плиту,щоб все гарантовано...
Не, не так. Если подкрутят законодательство в соответствие со здравым смыслом, то отмазать туарег не получится и поэтому ты хочешь обезопасить ездунов на жёлтый при помощи плиты...
А тобі що неподобається-сама ідея чи спосіб реалізації?Мне не нравится лечение симптомов, а не причины болезни и последствий болезни.
Не люблю софістики,підміни понять,перекручування,недоказаного... Якщо пишеш що "есть сомнения в правильности нынешнего законодательства",то вказуй всього законодавства,чи окремо цієї події..Законодательства в части ответственности за нарушения участниками. Если хочешь быть чистым при участии в дтп, то на тебе не должно быть нарушений с момента, влияющего на дальнейший факт развития дтп. Это будет хорошим стимулом безусловно соблюдать, т.к. этот момент может оказаться неожидано "далеко" от фактического места дтп. И не надо стен и непомерных штрафов с непонятной дифференциацией...
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 14:34
Не, не так. Если подкрутят законодательство в соответствие со здравым смыслом, то отмазать туарег не получится и поэтому ты хочешь обезопасить ездунов на жёлтый при помощи плиты...
Наша пісня гарна й нова-починаєм її знову!
Ні!Мені хочеться безпеки(і табурету теж) від тих,хто їде на дуже червоний...
Изменено: Юстас, 29 Октябрь 2017 - 14:47
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 15:00
Ні!Мені хочеться безпеки(і табурету теж) від тих,хто їде на дуже червоний...
Тю! А опасность от тех, кто едет на не очень красный или на жёлтый тебя не волнует?
Andre_71 написал....ты хочешь обезопасить ездунов на жёлтый при помощи плиты...
Наша пісня гарна й нова-починаєм її знову!![]()
![]()
![]()
Но я ж не виноват, что это так и есть: плита даст возможность туарегу ездить на жёлтый без последствий помимо того, что он не пострадает от лексуса....
Изменено: Andre_71, 29 Октябрь 2017 - 15:25
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 15:54
плита даст возможность туарегу ездить на жёлтый без последствий
Так что там туарегу на желтый вылезет, может хоть четверть плиты?
З самого початку було зрозуміло,що плита перед табуретом опускалась...А перед лохусом піднялась...
Парні ви взагалі з механікою процесу товаришуєте?
Це ж інновація...
Перед забороняючим сигналом плита піднімається,після забороняючого опуськається...
Це стосується всіх напрямків руху,та всіх перехресть.А не тільки лохуса чи табурета...
До речі!Ніхто не знає яка страхова у лохуса і скільки нарахували за нанесену шкоду табурету?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 16:11
Парні ви взагалі з механікою процесу товаришуєте?![]()
Поки що з нею товаришує тільки твоя бурхлива та категорична уява...
Перед забороняючим сигналом плита піднімається,після забороняючого опуськається...![]()
По встречке будут объезжать, не думал?... Прикинь, какой порядок воцарится...
Изменено: Andre_71, 29 Октябрь 2017 - 16:11
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 16:13
Поки що з нею товаришує тільки твоя бурхлива та категорична уява...
Дякую-для мене це висока оцінка)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 16:27
По встречке будут объезжать, не думал?... Прикинь, какой порядок воцарится...
Вже буде краще...
Лохус би точно не об'їхав.Швидкість завелика...
А там останется шо-то ему? После выплат по людям... Страховка-то не резиновая...
Чи то ты так троллишь?
А він що?Рижий,чи лисий?
Чи власники можуть кожен день табурет мінять на новий?
Думаю у лохуса повня скаска...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 17:01
З самого початку було зрозуміло,що плита перед табуретом опускалась...А перед лохусом піднялась...
Парні ви взагалі з механікою процесу товаришуєте?
![]()
Це ж інновація...
Перед забороняючим сигналом плита піднімається,після забороняючого опуськається...
![]()
Сам то прочитав, що написав? Як би так було, то туарег вперся б у твою стіну.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 18:08
Сам то прочитав, що написав? Як би так було, то туарег вперся б у твою стіну.
Питання не в тому вперся чи ні, а в дієвості методу. Він би фізично не поїхав на стіну. І Лексус стояв би як вкопаний перед стіною, і наблюдав би як красиво стіна на червоне почала опускатись, на червоно-жовте - на половині траєкторії, а на зелене - була б на рівні з асфальтом, і тільки тоді паєхалі.
Але , Юстас, метод дуже радикальний.
В першу чергу така стіна повинна бути в кожного в голові.
ИМХО, Якщо по принципу "Хто перший, той вонючка", то мабудь першим було прийнято рішення пролетіти на чарвоне Лексусом, тіпа пролетим як в прошлий раз. Це і потягнуло за собою наслідки.
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 22:59
vlad9201, поспілкувався з двома поліцейськими (полкан і пів-полка), для яких виїхати на вбивство - як нам з тобою сала поїсти. Так вони в один голос твердять, що нема трупа - нема вбивства. Поки людина жива - це замах або причинення тілесних ушкоджень або інші варіанти. А вже після смерті кваліфікується злочин як убивство або, наприклад, причинення тяжких тілесних, що спричинило смерть. Такшо з точки зору захисників закону вбивство стає вбивством лише після смерті жертви. Тож не завжди юридична освіта співпадає з реальною карною практикою.
Ось такі пиріжки з котятиною...
Сорі за відхилення від теми, більше не буду, повернуся (можливо) тільки після появи нових фактів або рішення суду.
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 30 Октябрь 2017 - 08:38
vlad9201, поспілкувався з двома поліцейськими (полкан і пів-полка), для яких виїхати на вбивство - як нам з тобою сала поїсти. Так вони в один голос твердять, що нема трупа - нема вбивства. Поки людина жива - це замах або причинення тілесних ушкоджень або інші варіанти. А вже після смерті кваліфікується злочин як убивство або, наприклад, причинення тяжких тілесних, що спричинило смерть. Такшо з точки зору захисників закону вбивство стає вбивством лише після смерті жертви. Тож не завжди юридична освіта співпадає з реальною карною практикою.
Ось такі пиріжки з котятиною...
Сорі за відхилення від теми, більше не буду, повернуся (можливо) тільки після появи нових фактів або рішення суду.
Стаття 15. Замах на злочин
1. Замахом на злочин є вчинення особою з прямим умислом діяння (дії або бездіяльності), безпосередньо спрямованого на вчинення злочину, передбаченого відповідною статтею Особливої частини цього Кодексу, якщо при цьому злочин не було доведено до кінця з причин, що не залежали від її волі.
2. Замах на вчинення злочину є закінченим, якщо особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі.
3. Замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця.
Стаття 16. Кримінальна відповідальність за незакінчений злочин
Кримінальна відповідальність за готування до злочину і замах на злочин настає за статтею 14 або 15 і за тією статтею Особливої частини цього Кодексу, яка передбачає відповідальність за закінчений злочин.
Опубликовано 30 Октябрь 2017 - 11:21
"2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний: а) перед виїздом перевірити і забезпечити технічно справний стан..." (с)
это смотря, почему отказали...
перебил тормозной шланг, жидкости нет, он и не в курсе: нажал педаль и без толку... я сам так попался когда-то: проехал 500 км., сделал остановку, сел за руль, а педаль тупо упала
Вовка, по ходу, прав...
Вовка прав
grayplus, scenium, можливо.
Кримінальне я знаю не дуже
Як на мій погляд, то твій приклад був чистим убивством.
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 31 Октябрь 2017 - 11:07
нуу до 71-го мне даликавата... а вот какой ты дорогой домой возвращаешься я знаю...
я уже поменял маршрут
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 31 Октябрь 2017 - 22:22
Как-то поутихли страсти в СМИ
Опубликовано 31 Октябрь 2017 - 23:21
а через полгода вааще нихто и не вспомнит...
+100
будет так как с бемевистом киевским, никто не вспоминает и нафиг никому не нужно, думаю порешат аж бегом
Опубликовано 01 Ноябрь 2017 - 03:25
scenium,
Ты как права получил?
Цитата
Разделительная полоса — выделенный конструктивно или при помощи сплошных линий дорожной разметки 1.1 и 1.2 элемент автомобильной дороги, который разделяет смежные проезжие части.
нет тут такого
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 02 Ноябрь 2017 - 00:28
Ночью продолжался следственный эксперимент. В 22:00 всё ещё была перекрыта Сумская, Конституции, и примыкающие улицы.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых