цє до того часу як не возмешь у руки шось нове. Потім розумієш як твій повільно все робить.
А наскільки повільніше ? Мені просто цікаво . Якщо на моєму телефоні за пять тис сторінка відкривається за секунду-дві ( хоча я ніколи не засікав час ) , в твоєму швидше . За скільки , за пів секунди ?
Наскільки це для тебе суттєво та важливо ?
Звичайно всі компанії борються за швидкість , це зрозуміло . Тим паче коли величезні обчислювальні центри , всілякі нейтрони , космоси та тому подібне .
Багато покупців вибирають апарати за тридцять - сорок тис тому що сторінка відкриється на секунду швидше .
Навряд чи це окупиться , окрім морального задоволення .
А наскільки повільніше ? Мені просто цікаво . Якщо на моєму телефоні за пять тис сторінка відкривається за секунду-дві ( хоча я ніколи не засікав час ) , в твоєму швидше . За скільки , за пів секунди ?
Наскільки це для тебе суттєво та важливо ?
Звичайно всі компанії борються за швидкість , це зрозуміло . Тим паче коли величезні обчислювальні центри , всілякі нейтрони , космоси та тому подібне .
Багато покупців вибирають апарати за тридцять - сорок тис тому що сторінка відкриється на секунду швидше .
Навряд чи це окупиться , окрім морального задоволення .
може я такий психований, але думаю не, батя теж - у нього старіший за мого- так теж каже- довго думае. Якщо людина повільна сама по собі і не вміє читати через строку, то може і повільний норм. Але мені треба відкрити, прокрутити і цє все без фрізів та підгружання.
так цэ у мене вже слабий. Але подивись як робе. І я вважаю що повільновато. Особливо дивись як на картах= на с10е - вже подивився і закрив би, а на а40 тіки прогрузив. От тобі і секунда, тут одна на наступному вікні ще одна... Сьогодні дивився айфон 14, фоткав- ну таке, темні фотки в магазині... на свої 45 000 не фоткае він.
если 1.5куе карман не жмет - можно брать и 14.. он и так нормуль и дальше еще допилят софт.
а так - каждому своё
мну "нищеброд" с 6+ в кармане и пока желания ерзать булками особо нет. у меня оно больше лежит на столе, чем используется. всё что мне рально нужно - работает и не раздражает. что еще нужно от трубки?
От начала темы про бюджетный нормальный смарт с 2 сим перешли к айфонам восстановленным) По теме: из бюджетного сейчас хорош Поко М5с - перелицованный Сяоми Ноут 10с. На Али новый в районе 180 условных. Если брать что пожирнее, то Х4ГТ или Ф4 от Сяоми за 350-400 условных имеют хорошее железо. В верхнем ценовом не смотрел даже, что делается)
Доречі, має сенс купівля оригінальної 20 ватної зарядки для айфона за 1000, чи можна взяти не оригінал за 400-500?
20ватт - это вроде для более новых моделей с USB-C разъемом
В комплекте с iPhone 8 лежит 5-ваттное зарядное устройство на 1 ампер. Да, точно такое, как и в оригинальном iPhone 2007 года выпуска.
некоторые советуют брать более мощную.
кто-то говорит, что ничего хорошего для здоровья батарейки в этом нет.
хз, я бы брал ту мощность, которая шла в комплекте.
iPhone действительно можно заряжать при помощи зарядного устройства от iPad, однако в таком случае элементы питания будут больше подвержены нагреву, а емкость аккумулятора спустя какое-то время непременно пострадает от более сильного тока.
имхо лучше взять бу оригинал, чем непонятно что выдающий неоригинал.
ни разу не электрик. так, на уровне здравого. для себя выяснял, стоит ли заряжать айфон зарядным от айпада (там было 10ватт)..
iPhone действительно можно заряжать при помощи зарядного устройства от iPad, однако в таком случае элементы питания будут больше подвержены нагреву, а емкость аккумулятора спустя какое-то время непременно пострадает от более сильного тока.
пользовался родным зарядным, хотя было и от айпада. мне как бы не к спеху..
Дешеві компоненти. Леново Мобайл це любить і Моторолу заставляє (хоча у Мотороли і є ще КБ у Чикаго і деякі моделі розроблені справді там).
Я дивився недавно G31, G32, G60S - на перший погляд непогано, але нєа. При тому, що я люблю Моторолу і у мене було їх немало, від L7089 до Moto G3.
Пішов дивитися Текно і Інфінікси. Там взагалі закономірності якості навіть серед одного модельного ряду немає, але загалом веселіше, ніж Мото до 200 баксів. Дивитися треба у Текно серії Пова і Камон, а у Інфінікса - Хот, не Ноут. Пам'ять має бути UFC, а не eMMC, ну і тип екрану в залежності від твоїх уподобань. А потім дивитися розборку на компоненти у ютубі, на Текно вони є. Причому, це важливий етап вибору Текно і Інфінікса, бо нарватися у продукції Транссіон Холдінгс на дешеві компоненти і просто занадто дешеву у виробництві конструкцію ще легше, ніж у сучасної Мотороли. Але досить пристойні серед них також зустрічаються.
Питанням Снап/МТК я б не заморочувався. Звичайно, МТК хотлося б на 6 нм техпроцесі, а не 12, але це мало сумісне з дуже хорошою ціною.
Снап 680 хороший проц для бюджетки, але у ціновому діапазоні 250-300 на них плюються за мікролаги навіть у інтерфейсі, тобто ганятися за ним як чимось на голову вищим за МТК G96 особливого сенсу немає, не кажучи вже про 99, який на тонкому техпроцесі, чи Діменсіті.
Дешеві компоненти. Леново Мобайл це любить і Моторолу заставляє (хоча у Мотороли і є ще КБ у Чикаго і деякі моделі розроблені справді там).
Я дивився недавно G31, G32, G60S - на перший погляд непогано, але нєа. При тому, що я люблю Моторолу і у мене було їх немало, від L7089 до Moto G3.
Пішов дивитися Текно і Інфінікси. Там взагалі закономірності якості навіть серед одного модельного ряду немає, але загалом веселіше, ніж Мото до 200 баксів. Дивитися треба у Текно серії Пова і Камон, а у Інфінікса - Хот, не Ноут. Пам'ять має бути UFC, а не eMMC, ну і тип екрану в залежності від твоїх уподобань. А потім дивитися розборку на компоненти у ютубі, на Текно вони є. Причому, це важливий етап вибору Текно і Інфінікса, бо нарватися у продукції Транссіон Холдінгс на дешеві компоненти і просто занадто дешеву у виробництві конструкцію ще легше, ніж у сучасної Мотороли. Але досить пристойні серед них також зустрічаються.
Питанням Снап/МТК я б не заморочувався. Звичайно, МТК хотлося б на 6 нм техпроцесі, а не 12, але це мало сумісне з дуже хорошою ціною.
Снап 680 хороший проц для бюджетки, але у ціновому діапазоні 250-300 на них плюються за мікролаги навіть у інтерфейсі, тобто ганятися за ним як чимось на голову вищим за МТК G96 особливого сенсу немає, не кажучи вже про 99, який на тонкому техпроцесі, чи Діменсіті.
відпишеш що вибереш. Якийсь з текно чи інфінікса я дивився- дві великі камери, фоткае норм. і айпіес. Але зупинило те, шо якщо вдариш монітор- то вже не найдеш на розборках, або дуже проблемно. Так і з батареею.
відпишеш що вибереш. Якийсь з текно чи інфінікса я дивився- дві великі камери, фоткае норм. і айпіес. Але зупинило те, шо якщо вдариш монітор- то вже не найдеш на розборках, або дуже проблемно. Так і з батареею.
Я для приятеля вибираю, він спочатку повівся на дешеві американські Мотороли з Олх, але зараз на них немає хорошого співвідношення ціни і якості, а то такий кадр, як один наш спільний знайомий, який вибирає ноути в Колізеї - може довго повибирати і нічого не купити, так що не факт, що остаточний вибір буде.
Розборку можеш подивитися у цього дядька, там Текно багато:
https://www.youtube....erviceUA/videos - ось був гарний канал за тематикою, але у зв'язку з війною свіжих відео про мобілки там немає. Але можна подивитися, якщо цікавлять не нові моделі різних смартфонів.
Дивися UFC чи eMMC - це місце, де на бюджетці можна зекономити тихо, тобто в ціновому діапазоні під 7000, а тим більше до 10000, це хороший індикатор чи хоча б намагалися зробити добре, чи втюхали покупцю і ОК. До речі, у деяких Самсунгів ціною під 10000 я зустрічав eMMC.
Стосовно екрану, я вважаю, що треба вибирати той телефон, на який є номальні чохли. У цьому плані моделі, які хоч у якійсь версії представлені на американському ринку, мають суттєву перевагу, бо більшість нормальних чохлів заточені на нього, а китайці в прольоті, але...
Батарея або ходить, або здохне швидко, я б на неї як на запчастину особливо не розраховував. Навіть якщо здохне відносно швидко - запасних хорошої якості швидше за все вже не буде, а шлакові немає сенсу ставити.
ьому плані моделі, які хоч у якійсь версії представлені на американському ринку, мають суттєву перевагу, бо більшість нормальних чохлів заточені на нього, а китайці в прольоті, але...
Батарея або ходить, або здохне швидко, я б на неї як на запчастину особливо не розраховував. Навіть якщо здохне відносно швидко - запасних хорошої якості швидше за все вже не буде, а шлакові немає сенсу ставити.
поміняв на своему а40 , рідна стала 2200, поміняв на нову= стала 2700, ну хоч на морозі не вимикаеться. А телепону 3 роки. У батька був а5 2016, теж слабенька батарея, але не вимикався на морозі, і таке як залишок такий же був.
а то такий кадр, як один наш спільний знайомий, який вибирає ноути в Колізеї - може довго повибирати і нічого не купити, так що не факт, що остаточний вибір буде.
ой, ну шо ви начинаете.. был искренний порыв эмоций.. но пока сплыл ввиду отсутствия крайней необходимости..
за подсказки большое спасибо! может и еще кому пригодятся..
ой, ну шо ви начинаете.. был искренний порыв эмоций.. но пока сплыл ввиду отсутствия крайней необходимости..
Та я сам такий - повибирати люблю, а потім заб'ю і не куплю нічого.
за подсказки большое спасибо! может и еще кому пригодятся..
"В порядке алаверды"(с) - переклади Кактусові основну ідею про масложор у Тойот. Якщо тобі не ліньки. Ні, не всі сумарно півтори години у чотирьох роликах, звичайно.
"В порядке алаверды"(с) - переклади Кактусові основну ідею про масложор у Тойот. Якщо тобі не ліньки. Ні, не всі сумарно півтори години у чотирьох роликах, звичайно.
Та зачем оно ему.. у него ж пушка 3.5, а не 2.4 ;)
Який екран - малося на увазі ти хочеш Олед/Амолед чи ІПС, це у характеристиках майже завжди написано. Особисто я, при наявності вибору, хотів би ІПС, але на всьому модному стоїть Амолед і нічого з цим не зробиш.
Я, до речі, не знаю чи чутливий я до ШИМ, але я точно читаю (хоча переважно і не з основного смартфону) більше, ніж дивлюся відео, так що я не дуже налаштований ввалити декілька сотень баксів і потім з'ясувати, що мої очі Амолед сприймають не дуже. Ну і білий (а не з рожевим чи зеленим відтінком) білий для мене важливий, а на тру чорний мені якось все одно.
А якщо немає (а таке останнім часом буває нерідко), то доводиться шукати у якихось рев'ю чи на 4пда (там інколи у темах по конкретному апарату просять юзерів подивитися за допомогою Дівайс інфо чи ще якоїсь програми)
З невеликих (за нинішніми мірками) мені сподобався в руці OPPO Reno7. Але ціна у нього абсолютно конська, враховуючи, що там той же Снап 680, що і у Мото Г32 за неповних 7 тисяч. Ні, там хороші камери і взагалі на ньому зекономлено в рази менше, ніж на тій Моторолі, але потужність процесора у нього не на 12 тисяч, і тим більше не на 14. Але на дотик дівайс прямо явно сподобався, таке нечасто буває, я телефони переважно сприймаю як утилітарну річ і не маю стосовно них емоцій.
Не як рекомендація для покупки, але можеш в магазині потримати в руках щоб зрозуміти, чи варто шукати щось подібне.