Manager, нє, я про акумулятор у цьому контексті: https://www.gsmarena...ttery-test.php3
Опубликовано 19 Сентябрь 2022 - 19:35
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 00:10
Manager, нє, я про акумулятор у цьому контексті: https://www.gsmarena...ttery-test.php3
подход у тебя как всегда вызывающий уважение.
но, под рукой всегда есть розетка и про запас банка на 20 тыс мач..
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 08:10
Стан open box означає, що заводська упаковка розпаковувалася (на відміну від стану brand new), але у повноцінній експлуатації не був (інакше був би стан pre-owned). Далі по-різному. В ідеалі, як воно має бути (і у хороших продавців часто так і є), або вводився код розблокування від операторського локу (не проблема офіційно отримати через півроку, а Верайзон, у якого власна мережа CDMA, вже багато років не блокував у принципі модуль GSM у своїх операторських телефонах) і потім телефон поклали назад, або ще й замінили коробку, БЖ і кабель на "попрощє" і забрали з комплекту навушники (враховуючи різницю в ціні з бренд нью, також непоганий варіант). Гірші варіанти - покупцю не сподобався і його повернули в магазин (як у нас 14 днів, не знаю скільки там) або вітринний (це справді може бути не дуже добре, хоча інколи він просто стояв і крутив заставку, не в доступі клієнтів, або стояв виключений).Шо то за звірі, відновлені, чи б/в? Як на тому ебеі купувати?
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 14:36
Якщо не відкривається перелік телефонів - треба зайти з мобільного браузера. З десктопного, якщо заходити з України, на сайті ебей як правило нічого не можна знайти, не знаю чому.
рукожопи. Я дивлюся там за бугром багато проблем з сайтами. В порівнянні з нашими
Реклама!!!
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 15:37
Напряму сюди не замовляв. Як правило це тут роблять за допомогою посередника, типу Міст-Експрес.
Наскільки вигідніше воно виходить та скільки часу на доставку потрібно було до 24.02?
Вибрати там можна тільки з того що продавалось на ринку штатів, айфони, мотороли?
на али якось все зрозуміліше
+1
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 19:37
Якщо не відкривається перелік телефонів - треба зайти з мобільного браузера. З десктопного, якщо заходити з України, на сайті ебей як правило нічого не можна знайти, не знаю чому.
Як продавець не висилає на Україну то воно може і не висвітлює товару. Як припущення.
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 19:59
Важко сказати точно, у нас немає у продажу флагманів 2017-19 рр. Але набагато, враховуючи копієчні ціни на Айфони 8, Самсунги S8-10, Note 9-10 i LG G7, V50 і так далі. І дуже вигідні ціни на Note 20 і тому подібні свіжіші моделі. На останніх двох років флагмани ціни не цікаві - може вони й нижчі, ніж у нас, але все одно конські, я таким не цікавлюся. Єдине, що мене турбує - стан акумулятора.Наскільки вигідніше воно виходить та скільки часу на доставку потрібно було до 24.02?
Саме так. Якщо магазин не працює з Україною, то не показує у десктопній версії. В мобільній показує і у аплікусі також показує.Як продавець не висилає на Україну то воно може і не висвітлює товару. Як припущення.
Флагмани Самсунг, Ванплас, А-серія Самсунг, Мотороли і ЛЖ починаючи від бюджеток, протиударні Кіосери (ІМХО, не варті уваги). З гонконзьких магазинів - асортимент Аліекспресу, ціни приблизно такі ж, але сенс електроніки з ебею саме в американських магазинах.Вибрати там можна тільки з того що продавалось на ринку штатів, айфони, мотороли?
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 21:33
Стосовно часу - родичам у Штатах приходило приблизно за тиждень, а мені від них з Західного узбережжя за 2+місяці, правда транзитом через їхніх ближчих родичів, які у іншому місті України першими розбирали велику посилку. Тобто посередник там також отримає посилку за тиждень, а скільки сюди він сам має орієнтуватися. У посередників склад, як правило, у Делавері, а з таких штатів йде швидше.
Саме так. Якщо магазин не працює з Україною, то не показує у десктопній версії. В мобільній показує і у аплікусі також показує.
Тобто гемор з доставкою ще той, а шо краще айфон 8, чи XR?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 21:58
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 23:19
Можна, наприклад, пошукати серед товарів цього магазину. Refurbished не дивись і має бути в назві лоту слово unlocked.
Refurbished Зовсім погані, а то по твоїм ссилкам тіки вони, а як зрозуміти ціну, вона з доставкою, чи це окремо?
А якщо написано Refurbished unlocked.?
XR.
Дякую!
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 08:03
paa,Реєструєшся на новій пошті. Отримуєш адреса в америці, англії і інших країнах. Купляєш товар на цей адрес і отримаєш його вдома. Новий айфон Х вдома тобі вийде коло 350 баксів.
І укрпошта таке має.
https://www.ukrposht...tavka-v-ukrainu
https://www.ebay.ie/...=1&isGTR=1#shId
Цей новий з послугами нп вийде вдома 290 баксів.
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 09:42
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 09:48
Refurbished - це б/в після ремонту (умовно кажучи). Якщо це після власного (тобто в уповноваженого ремонтника) ремонту Еппл, коли залишилася тільки мамка, а замінено все інше, включно з корпусом і екраном (і звичайно ж, акумулятор, динаміки, мікрофони), я б взяв (хоча якщо різниця 10 чи 20 баксів з новим, то ні). Якщо це ремонт, виконаний продавцем, він може бути досить якісним, але там буде замінено акумулятор і те, стан чого викликає питання, у кращому випадку плюс корпус. Але спробувати оцінити до покупки якість відновлення - це ворожіння на кавовій гущі, я б не грався. Який попало реф - все одно що реф з Аліекспресу, страх і ужас.
До того ж, навіть реф у хорошого продавця після його, будемо вважати, добросовісного ремонту - одна справа, якщо це Айфон, деякі Пікселі і ЛЖ, які гарно розбираються, а інша, якщо це флагман Самсунг, який із заводу весь щільно клеєний, або ХТЦ (ще недавно були актуальні), чи навіть Моторола (у моєї G3 батарея міняється через зняття екрану, а екран приклеєний, бо телефон водонепроникний).
Коротше кажучи, з тим же успіхом можна у нас підійти до айфонщиків на радіоринку і сподіватися, що б/в Айфон з заміненим акумулятором буде норм (що не виключено, з 5 або SE я б так і зробив, з 7 вже не ризикнув би, бо все одно трохи дорого).
XR всі рефи, тому я їх у цих продавців і не розглядав, а 8 нові:
https://www.ebay.com...YUAAOSw-BJivUNm
У інших продавців є 8+ нові за 230 чи щось близько того.
Ось дуже жирна пропозиція за 100 баксів:
https://www.ebay.com...OkAAOSwYX9f48t-
Сподіваюся, ЛЖ з ним не накосячили, як з G4/V10, де мамки горіли. Про цей я знаю тільки, що у нього камера якось цікаво знімала на перших прошивках, типу автофокус випендрювався і вимагав уваги.
Особисто я взяв би цей:
https://www.ebay.com...H0AAOSw8cBh6zEt
Якщо повірити у живість акумулятора, то можна і цей:
https://www.ebay.com...n0AAOSw2YVivUNe
А цей взагалі без питань:
https://www.ebay.com...QIAAOSw4qNi8XxS
LG v40 or v50 тримали в руках? плотність пікселів дивує- дійсно файне зображення? але ж -батарея... все цє буде на 3 години єкрана
Реклама!!!
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 23:07
TPAKTOPICT, Muzzy, дякую!
Особисто я взяв би цей:
Якщо повірити у живість акумулятора, то можна і цей:
А цей взагалі без питань:
Собі я би взяв, але донька нудить айфон 8, телефони в неї довго не живуть, тому не знаю є сенс брати Хr, чи все таки 8, все одно розібьє
Опубликовано 22 Сентябрь 2022 - 05:03
--
paa, понимаю.. есть защитные кейсы со шлейкой на шею )
я вот ноут ремонтирую за 1600.. с какого я крайний - вообще не понятно)) возможно просто сильно добрый)
Muzzy, ты таки монстр в плане деталей!
Изменено: Manager, 22 Сентябрь 2022 - 05:02
Опубликовано 23 Сентябрь 2022 - 10:05
у нас немає у продажу флагманів 2017-19 рр
Наскільки такі флагмани актуальні на поточний час? Це все-таки 5 річні прилади, хоч і флагмани. За цей час прогрес рухається далі, особливо в енергоефективності, наприклад телефони з акумулятором приблизно однакової ємності, але з різними процесорами, тобто виготовлених з різними розмірами напівпровідників, працюють різний час при однаковому навантаженні.
Ось наприклад порівняння процесорів різних флагманів 2017р з процесором 2019р., який не так давно використовували у бюджетних апаратах інших виробників
Samsung Galaxy S8 https://nanoreview.n...-snapdragon-860
HUAWEI Mate 10 https://nanoreview.n...licon-kirin-970
LG V30+ https://nanoreview.n...-snapdragon-835
також згаданий iPhone XR https://nanoreview.n...pple-a12-bionic
тут вже перевага айфону, але він 2018 року та й не треба забувати що ефективність пз айось краща ніж андроїда
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 07:07
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 07:26
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 07:34
Стосовно розбиття айфону: до 35 (інколи 15) баксів коштують чохли, які повністю вирішують проблему. І не обов'язково такі брутальні, як OtterBox Defender, є і інші з захищеною площиною екрану. Під наклеєне скло - взагалі море. У того ж Оттербокса конкретно Дефендер навряд чи найпопулярніша модель, вона overkill за розміром. У мене на Моторолі їхній Commuter - трохи тонша модель, ніж Дефендер і з відкритою мордою, вона також насправді занадто велика, просто на цю Моторолу іншого не було. До речі, я ніколи не клеїв ні скло, ні плівку.
Чим хороший Айфон - на нього є чохли будь-яких виробників.
тоже никогда не клеил ничего. для того чтобы привыкнуть, попользовался понтовым чехлом "Порш", потом еще и продал его клубню в Киев за полцены ))
ничем не пользуюсь больше 7 лет. ну нравится мне ощущение металла и телефона вообще, как предписано производителем..
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 11:20
у меня 2 гига оперативки. честно, не скажу, что были проблемы.. может 1-2 раза за 8 лет не загрузились особо тяжелые страницы.
это как для обычного юзера.
геймеры - там другое (хотя, телефон для этого - тоже такое).
понятно, что сейчас лучше больше.
цє до того часу як не возмешь у руки шось нове. Потім розумієш як твій повільно все робить.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 12:48
тоже никогда не клеил ничего. для того чтобы привыкнуть, попользовался понтовым чехлом "Порш", потом еще и продал его клубню в Киев за полцены ))
ничем не пользуюсь больше 7 лет. ну нравится мне ощущение металла и телефона вообще, как предписано производителем..
Согласен, но за небольшим замечанием - такое впечатление, что производителем предписано, чтобы телефон выскользнул из рук незадачливого пользователя как можно быстрее. ))
Раньше, задние крышки корпуса часто были рефлёные в мелкий горошек и телефон держался ухватисто в ладони. Сейчас же зачастую стекло или очень шлифованный матерал по типу керамики идет. Ну это так, брюзжание, если так надо, значит так надо.
Но таки покупаю заднюю накладку из чего-то не сильно скользящего. Если сильно нескользящий материал (например, мягкий силикон), то появляется другая проблема - телефон отчаянно сопротивляется, когда достаешь его из кармана штанов, например. :-) Короч, баланс нужен во всем.
What doesn't kill you makes you stronger!
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 16:11
Dmitry76, из личного опыта, один из самых прикольных способов уронить - это идя по улице в спешке положить во внутренний карман пиджака или куртки и промахнуться мимо кармана)) из плюсов - падает обычно на ребро и экран выживает)) даже если падает на асфальт..
а так - смысл переплачивать и брать телефон с тактильно приятным алюминиевым корпусом и потом касаться дешевого пластика накладки?..
дело каждого. гипотетически, накладка защищает. но, это не точно) после того как уронил - никто ж не запрещает еще и ногой наступить))
цє до того часу як не возмешь у руки шось нове. Потім розумієш як твій повільно все робить.
проги открываются чуть дольше, но потом работают нормально. не напрягает пока. хз, может просто я уравновешен как удав Каа или просто хитрожадность. но, понятно, что присматривать что-то нужно.
младший взял себе этот из относительно недорогого сегмента (один из брендов Xiomi):
Изменено: Manager, 24 Сентябрь 2022 - 16:29
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 18:46
Де гарантія,що наступного разу він не впаде екраном об асфальт? Способів падіння дуже багато і розбити екран чи корпус можна в такій ситуації що навіть ніколи б не подумав.один из самых прикольных способов уронить - положить во внутренний карман пиджака или куртки и промахнуться мимо кармана)) из плюсов - падает обычно на ребро и экран выживает)) даже если падает на асфальт..
100% це вона.или просто хитрожадность.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 18:56
Де гарантія,що наступного разу він не впаде екраном об асфальт? Способів падіння дуже багато і розбити екран чи корпус можна в такій ситуації що навіть ніколи б не подумав.
гарантий не бывает и с накладками и с наклейками.. упал экраном на острый камень - и здравствуй мама новый год..
все эти накладки и наклейки на экран - на 90% разводилово имхо.
главная гарантия - прямые руки
опять же, накладка из пластика на пластик - это разве что размер увеличился.
заплатить за алюминий или стекло и держать в руке пластик - на любителя..
100% це вона.
я ж не спорю. но, если устраивает, выполняет свои функции и не вызывает негатива - то смысл шевелить булками?
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 18:59
Де гарантія,що наступного разу він не впаде екраном об асфальт? Способів падіння дуже багато і розбити екран чи корпус можна в такій ситуації що навіть ніколи б не подумав.
Так і є, моя мала зуміла розбити екран з поклееним склом, при цьому скло лишилось цілим
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 19:27
проги открываются чуть дольше, но потом работают нормально. не напрягает пока. хз, может просто я уравновешен как удав Каа или просто хитрожадность. но, понятно, что присматривать что-то нужно.
так то воно так, але коли за кермом...і кожна секунда потрібна... поки те, поки се- будеш торчати у когось в дупі. Стараюся не користуватися, але іноді ніяк.
гарантий не бывает и с накладками и с наклейками.. упал экраном на острый камень - и здравствуй мама новый год..
все эти накладки и наклейки на экран - на 90% разводилово имхо.
не кажи, я коли в карман з телефоном кидаю ключі від гаража... то тріщіни 100%, обов'язково десь сядеш шнурки завязать....
Реклама!!!
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 19:35
так то воно так, але коли за кермом...і кожна секунда потрібна... поки те, поки се- будеш торчати у когось в дупі. Стараюся не користуватися, але іноді ніяк.
не кажи, я коли в карман з телефоном кидаю ключі від гаража... то тріщіни 100%, обов'язково десь сядеш шнурки завязать....
каждому своё. никто ж не мешает смотреть на дорогу, пока прога открывается.
ключи в одном кармане с трубкой - это таки жесть)
Изменено: Manager, 24 Сентябрь 2022 - 19:36
Опубликовано 24 Сентябрь 2022 - 19:46
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых