Реклама

Опубликовано 04 Февраль 2022 - 10:19
Ага, вспомнил нот7, единственная "яркая" модель))) не ну а дальше чего не развиваешь? Как Самсунг тогда вышел с ситуации? Теряя миллионы
Note7 це не єдина модель, де були проблеми з акумом у самсунга, просто тоді вона була масовою і вони тоді дійсно втратили мільйони та й собі імідж спотворили, тому що люди досі пам'ятають цей фейл.Флагманы Samsung разочаровали проблемами с батарейками
Можливо вони зараз позбавились цих дитячих проблем, але їх пристрої коштують дорожче ніж однокласники, єдине виключення це бюджетна серія, яку виробляють у Індії, наприклад цей, але з такими характеристиками 2/32 з ноунейм процесором купувати смартфон я би у 2021 році точно не став...але ціна в 105$ можливо когось і зацікавить, якщо грошей зовсім не має
Опубликовано 04 Февраль 2022 - 11:17
Кароч, самсунг найкращий
Нажаль так. Але є нюанси
Кручу в руках С21ФЕ... Співробітник прикупив.. Щось я в тому нерозумію...
Щось не занадто він файний.
Навіть мій старий смартфон (Хонор 20) по камері та прийому його вставляє.
Изменено: Ugeen_K, 04 Февраль 2022 - 11:18
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 04 Февраль 2022 - 15:18
Ugeen_K, а вот это врятли, разве что в настройках что-то намудрено.
Там видео лучше чем в айфон 12промакс, проверено в магазине лично 2 недели назад, причем это признал владелец айфона. Единственное что снимая на максималке он поднагрелся.
По фото не скажу, но в условиях хорошей освещенности магазина все достойно. Как в более сложных условиях, нз, но так чтоб его уделал хонор20...))
Опубликовано 28 Июнь 2022 - 22:50
Кручу в руках С21ФЕ... Співробітник прикупив.. Щось я в тому нерозумію...
Щось не занадто він файний.
что тебе не понравилось? Камеру можно настроить как угодно, в режиме Проф.
ПыСы. У меня S 20, у жены S 21.
Опубликовано 30 Июнь 2022 - 19:43
Не раджу, рефи з китайського підвалу не варто купувати. Та й телефонний підрозділ LG теж вже історія.
Якщо що в мене LG v50), але купував новим на ібей, не на аліку.
зачитав відгуки, на алі- всі задоволені. Крім тих, кому не прийшло. Просто в районі 4000-5000 кращого нема.
Розглдав ще а50, а 51
Реклама!!!
Опубликовано 30 Июнь 2022 - 19:51
Там неможливо залишити негативний відгук. Продавець подає скаргу в адміністрацію алі про наклеп, відгук видаляється, аккаунт покупця блокується. Довести нічого неможливо. Ця тема тривалий час обговорювалась на 4pda...зачитав відгуки, на алі- всі задоволені
Продавець topco (чи щось типу того)?
Для чого буде використовуватись телефон?Просто в районі 4000-5000 кращого нема.
Опубликовано 30 Июнь 2022 - 20:47
Там неможливо залишити негативний відгук. Продавець подає скаргу в адміністрацію алі про наклеп, відгук видаляється, аккаунт покупця блокується. Довести нічого неможливо. Ця тема тривалий час обговорювалась на 4pda...
Продавець topco (чи щось типу того)?
Для чого буде використовуватись телефон?
для почитати ввечері, пофоткати -гарно впродовж дня. вайбер...олх . Цє для батька. Зараз у нього самсунг а5 2016. Все ок, але 2г оперативки трохи вже видно...що не хватае
та головне- повинен бути яскравий дісплей - не менш 500-600 ніт. та не великого розміру. до 180грамм
Изменено: rvgu, 30 Июнь 2022 - 20:48
Реклама!!!
Опубликовано 02 Июль 2022 - 13:04
Тоді про б/у краще і не думати, купити новий якийсь бюджетний сяомі з 6 гігами оперативки і забути на пару років. Не такий вже там і поганий екран буде).
нунафіг.
я від таких єкранів ... косооким стаю. У товарища - ноут 8т = хрень. хоча спочатку сподобавсь.
Реклама!!!
Опубликовано 04 Июль 2022 - 10:23
нунафіг.
я від таких єкранів ... косооким стаю. У товарища - ноут 8т = хрень. хоча спочатку сподобавсь.
Взял жене редми ноут 10 про на замену разбитому редми ноут 7. Экран просто бомба. Маме перед тем взял редми ноут 10с, тоже экран хороший, но после того, как попробовал 120 Гц, любой 60 Гц экран будет казаться немного унылым.
P.S. поищи б/у редми ноут 7. Если бы жена не разбила, то ходила бы с ним ещё пару лет и радовалась. Яркий экран, есть порт гугл камеры именно под эту модель (!) Думаю за озвученные 3500 можно найти хороший б/у.
Изменено: alex83, 04 Июль 2022 - 10:41
Опубликовано 04 Июль 2022 - 10:45
Хороший середняк,але ж він коштує не 4000 грн щоб його рекомендувати. Зараз телефони піднялися в ціні і нічого нормального в цю ціну не купити. От автор і шукає б/в флагмана за 100$,і гадає що йому пощастить.Взял жене редми ноут 10.
Изменено: Sanyokk, 04 Июль 2022 - 12:01
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 04 Июль 2022 - 11:26
Хороший середняк,але ж він коштує не 4000 грн щоб його . Зараз телефонуи піднялися в ціні і нічого нормального в цю ціну не купити. От автор і шукає б/в флагмана за 100$,і гадає що йому пощастить.
В погоне за дешевизной надо не забывать что это покупка на длительный срок, года 4 для нового середняка.
Опубликовано 04 Июль 2022 - 11:50
Хороший середняк,але ж він коштує не 4000 грн щоб його . Зараз телефонуи піднялися в ціні і нічого нормального в цю ціну не купити. От автор і шукає б/в флагмана за 100$,і гадає що йому пощастить.
https://rozetka.com....haracteristics/
такий? ну б.у. він і повинен коштувати 4000-5000 , в чому річ?
В погоне за дешевизной надо не забывать что это покупка на длительный срок, года 4 для нового середняка.
у батька а5 2016, у мене а40, крім камери, та десь на 1секунду він повільніше відриває, чим мій, різниці немає.
Мій 2020 го. Я б не сказав шо там супер різниця. Так шо - я вважаю гооловне цє тип пам'яті. камери.
Якби не пошук НЕВЕЛИКОГО смартфона, то вже давно купив би. Не хочеться тягати 200грамм у кармані. максимум цє 160-170.
Реклама!!!
Опубликовано 04 Июль 2022 - 19:04
Просто в районі 4000-5000 кращого нема.
1
Я розбив свій Асус , тому придбав новий . На жаль зараз на нашому ринку дешевих Асусів нема , всі за 25 тис ( вважаю техніку Асус найкращою по ціна/якість ) .
Тому взяв Моторолу Е7 , мені по барабану було що брати , діти сказали - бери із чотирма ядрами та 64 гігами , що то таке ті ядра , поняття не маю .
Коштував місяць тому 4,7 , такий самий на 2 ядра та 32 Гіга коштує чотири тис .
Розумію що Моторола то є Леново , ну й пофігу , все воно гімно однакове Самсунги , Леново , Сяомі
Изменено: Шусман, 04 Июль 2022 - 20:07
Опубликовано 05 Июль 2022 - 08:51
Як для тільки цього то смарт нормальний. Проте він побудований на застарілих комплектуючих і більшого від нього годі чекати.В мене колись був телефон на такому процесорі(Mediatec),зараз на Snap 730. Так при порівнянні видно наскільки тел. на Снапі швидше працює. Хоча як для мінімальних вимог як то вайбер,ютуб то цілком підійде.вайбер грузить все що треба , ютуб літає , карти малює
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 05 Июль 2022 - 09:01
та да , я до того що такий самий по параметрам Самсунг уже матиме ціну 7-8 . А тут питали за недорогий смарт . Хоча і сім тис все відносно дорогий чи ні . Але за Самсунг треба перплатити коефіцієнт 1.5 за назву бренду зрівняно з такими ж Сяомами та Леново
Магічна назва бренду теж грає роль , наприклад Леново я б не купив , а слово Моторола красивіше звучить .
Изменено: Шусман, 05 Июль 2022 - 09:03
Опубликовано 05 Июль 2022 - 13:41
Взял жене редми ноут 10 про на замену разбитому редми ноут 7. Экран просто бомба. Маме перед тем взял редми ноут 10с, тоже экран хороший, но после того, как попробовал 120 Гц, любой 60 Гц экран будет казаться немного унылым.
P.S. поищи б/у редми ноут 7. Если бы жена не разбила, то ходила бы с ним ещё пару лет и радовалась. Яркий экран, есть порт гугл камеры именно под эту модель (!) Думаю за озвученные 3500 можно найти хороший б/у.
Зачитав відгуки, датчик приближення лагає, відкривае щокою програми та тп. цє за ноут10про. Оцінка на розетці- 8 месяцев...экран немного стал темнее,выгорел, надо яркость на 65% ставить для норм пользования. При разговоре слышно всем вокруг вашего собеседника, а так динамики звук суперский... датчик приближения ужасный. экран может включиться в любой момент, обновления не помогли( 13 миу...) Раза три подвисал, ничего не запускалось, перезагрузка помогла..аккум неплох для такого экрана, 1-2 дня, смотря как пользоваться...Уровень приёма сигналов так себе на 3....Родное стекло хоть и плохое, но ещё держится. Камера средняя.. - багато таких коментів і на алло.
сьогодні тримав а52. АППАРАТ.
та да , я до того що такий самий по параметрам Самсунг уже матиме ціну 7-8 . А тут питали за недорогий смарт . Хоча і сім тис все відносно дорогий чи ні . Але за Самсунг треба перплатити коефіцієнт 1.5 за назву бренду зрівняно з такими ж Сяомами та Леново
Магічна назва бренду теж грає роль , наприклад Леново я б не купив , а слово Моторола красивіше звучить .
не скажи, ой не скажи. То оновлення криво встало, то хтось з гуглом не поділив, сервіси пропали, або криво працюють.і на рахунок єкрана = яскравість, кількість точок- я вже мовчу.
То не знайти чохла, то якусь не дай Бог запчастину.
Бренд, є бренд. В мене був планшет айпад, потім самсунг- так от айпад був слабішій але якось там все по іншому ....
надивився на алі - самсунг с10, тіки ті шо на половину перекладені по меню. Може взяти... аби не батарея- для мене по розмірам і тп - лж v40.
Реклама!!!
Опубликовано 05 Июль 2022 - 15:02
аби не батарея- для мене по розмірам і тп - лж v40.
Та бери і не парься, 3500 не такі вже й гроші, зато буде дущу гріти шо взяв те що подобалось, а на олх дивився, там наче є бу в стані ідеал за 4500, так хоч руках можна потримати і потестити
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Июль 2022 - 15:12
Та бери і не парься, 3500 не такі вже й гроші, зато буде дущу гріти шо взяв те що подобалось, а на олх дивився, там наче є бу в стані ідеал за 4500, так хоч руках можна потримати і потестити
нє скажи, на алі- були випадки, не працює= вертали частину грошей....хоча воно то працювало...з доработкою.
Я його просто і в руках не тримав. Та мабудь закажу- відгуки добрі
Реклама!!!
Опубликовано 05 Июль 2022 - 15:18
нє скажи, на алі- були випадки, не працює= вертали частину грошей....хоча воно то працювало...з доработкою.
Я його просто і в руках не тримав. Та мабудь закажу- відгуки добрі
А вони там не прошиті під оператора, бо наче з одною сімкою робили під замовника?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Июль 2022 - 07:30
Просто викинеш гроші, бу рефи на алі то непотріб, там від лижи половини компонентів може не бути, а замінені китайськими комплектуючими складеними на коліні. Купи по місцю трошки гірший, але новий і з гарантією.Та мабудь закажу- відгуки добрі
Ні, на алі розблоковані. В штатах продавались прошиті під різні оператори, я такий собі купив з можливістю офіційного розблокування.А вони там не прошиті під оператора,
Изменено: rogii, 06 Июль 2022 - 07:31
Опубликовано 03 Август 2022 - 22:03
https://allo.ua/ua/p...56-gb-blue.html
https://allo.ua/ua/p...8gb-cosmos.html
Якби мені потрібен був смартфон зараз і влаштовував Амолед, я б розглядав обидва.
У першого, можливо, не найвидатніша камера (толкових оглядів на нього немає), але за Снап 765 9 кгрн. - це шикарна ціна, незалежно від інших характеристик. Звичайно ж, у нього швидка пам'ять також (при тому 8/256!), і ще швидкий дисплей (ніколи не розумів навіщо він мені був би потрібен, але без доплати нехай буде).
У другого єдиний явний недолік - Снап 888 добряче жере батарейку, але його камеру, хоч і не стабілізовану, GSMArena оцінила на рівні флагманів, і це все зараз за 300 баксів.
https://www.gsmarena...view-2283p6.php
Все це свято з цінами довго не триватиме - Samsung M23 ще три дні назад коштував 8800 за 6/128, а зараз від 10 тис. за 4/128.
До речі, не дивлячись на малий номер, за 8800 був хороший телефон - Снап 750Г, швидка пам'ять, айпіес, гарантія і контроль якості Самсунга, хоча сама модель зроблена за замовленням Самсунга і не має Самсунг Пей, та і з приводу Нокса я не впевнений - Самсунг таке на сторону не віддає. Ну, виріз-крапелька, а не кружечок, але якщо хотілося не Амолед, то це був хороший варіант, його б надовго вистачило. З мінусів - у дусі інших Самсунгів 22 року, немає БЖ. "Візьмете від старого смартфона" - угу, при підтримці новим швидкої зарядки, візьму стару зарядку на 2А, начебто для екології, а не тому, що Самсунг хоче заробити 20 баксів.
Также с меткой «смартфон, телефон»
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых