Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Порадьте смартфон

смартфон телефон

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1067 ответов в теме

alex83

alex83

Авторитет

• Сообщений 7761
  •  

Опубликовано 25 Август 2020 - 10:45

уменьшай яркость экрана на открытой пустой странице браузера- белый фон, и снимай одновременно экран другим телеофном. И заметь когда пойдут полосы.

да простого карандашного теста хватает, чтобы обнаружить мерцание.

И никогда меньше этого уровня не ставь яркость

Ты это сам придумал, или где-то прочитал? От излишней яркости глаза будут напрягаться гораздо больше, чем от мерцания.

• 0

Nabludatel

Nabludatel

Южный парень УОКа

• Сообщений 4875
  • Авто:БЫЛИ Opel KadeTT Caravan, Opel Combo, OVB. Есть Peugeot 307 SW
  •  

Опубликовано 25 Август 2020 - 11:01

Ага, спасибо. Вечером сделаю.

• 0

Контакты под спойлером

Спойлер

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6531
  •  

Опубликовано 26 Август 2020 - 23:03

уменьшай яркость экрана на открытой пустой странице браузера- белый фон, и снимай одновременно экран другим телеофном. И заметь когда пойдут полосы. И никогда меньше этого уровня не ставь яркость- ну и сюда отпиши что получилось

Попробував.Чудо.Пропав 25-й кадр і теща добрішою стала. :sm13_:

До чого тільки люди не доходять аби доказати якусь муть.Яскравість і корольовий тон є абсолютно індивідуально.

• 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 27 Август 2020 - 07:41

Попробував.Чудо.Пропав 25-й кадр і теща добрішою стала. :sm13_:

До чого тільки люди не доходять аби доказати якусь муть.Яскравість і корольовий тон є абсолютно індивідуально.

нифига не понятно к чему ты это пишешь. Если читаешь только советские газеты- то может и не знаешь, что есть такое понятие как ШИМ. Потом можешь подправить свой комент в стиле "муть" абы шо 

• 0

Реклама!!!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6531
  •  

Опубликовано 27 Август 2020 - 08:07

ШИМ
Прежде всего важно понимать, что воздействию ШИМ подвержена достаточно малая часть пользователей. И даже если вы входите в эту группу, то чтобы это понять потребуется несколько суток использования смартфона. 

Огризки того шима не мають.

• 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 27 Август 2020 - 13:10

Прежде всего важно понимать, что воздействию ШИМ подвержена достаточно малая часть пользователей. И даже если вы входите в эту группу, то чтобы это понять потребуется несколько суток использования смартфона. 

Огризки того шима не мають.

че то от экрана с ШИМ я офигеваю на вторую минуту. Я и не думал че так одни телефоны норм, а другие не охота и смотреть. А то, что типа люди не замечают, так это скорее всего психологическое- когда у человека таблетки от головной боли в кармане-кошильке. А у меня их нет. Зато у них потом отговорки- то на погоду, то усталость от работы- и тп. А возможно что это просто говеный телефон. Но принять таблетку проще чем сменить телефон. 

• 0

Реклама!!!

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 15 Декабрь 2021 - 12:43

Цікаве опитування: Що найбільше дратує у сучасних смартфонах

4pda_smart.png

Кожен четвертий хоче смартфон менший за розмірами, але сучасні прилади не роблять менше ніж з 6" екраном. Еталоном на сьогодні є 6.5"

Мене особисто дивує що випускають нові прилади з малою оперативною/вбудованою пам'яттю, наприклад 2/32 це ще було актуально ще 3 роки назад, а на сьогодні навіть 4/64 вже замало.

Не знаю що мається під іншим, але я би ще зауважив ціну на сучасні смартфони, вони формуються не так як на авто з новими технологіями/функціями але за ті самі гроші +/-. Якщо роки 3-4 назад не топовий але сучасний смартфон можна було придбати за 100-150$, то зараз сучасний не топовий смартфон менше 200-250$ важко знайти

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4255
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2021 - 20:57

Цікаве опитування: Що найбільше дратує у сучасних смартфонах

4pda_smart.png

Кожен четвертий хоче смартфон менший за розмірами, але сучасні прилади не роблять менше ніж з 6" екраном. Еталоном на сьогодні є 6.5"

Мене особисто дивує що випускають нові прилади з малою оперативною/вбудованою пам'яттю, наприклад 2/32 це ще було актуально ще 3 роки назад, а на сьогодні навіть 4/64 вже замало.

Не знаю що мається під іншим, але я би ще зауважив ціну на сучасні смартфони, вони формуються не так як на авто з новими технологіями/функціями але за ті самі гроші +/-. Якщо роки 3-4 назад не топовий але сучасний смартфон можна було придбати за 100-150$, то зараз сучасний не топовий смартфон менше 200-250$ важко знайти

таки обычная "гонка вооружений" , хотя и технологии возможно дорожают..

• 0

:hi: 

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6531
  •  

Опубликовано 18 Декабрь 2021 - 08:40

Кожен четвертий хоче смартфон менший за розмірами, але сучасні прилади не роблять менше ніж з 6" екраном.
Менше 6 є багато але з космічною ціною-яблоко, самсунг, гугл, соні, асус. Від 500$. Думаю на аліку є і з гуманною ціною.
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 20 Декабрь 2021 - 12:17

Якщо роки 3-4 назад не топовий але сучасний смартфон можна було придбати за 100-150$, то зараз сучасний не топовий смартфон менше 200-250$ важко знайти

Влітку OnePlus Nord N100 4/64 продавався у акцію за 3999, зараз 4499. Хороший телефон, пам'ять UFS, один мінус - камера бюджетна.

Також за 3800 продавалася Моторола з хорошою (у середньому сегменті) камерою, забув модель, також 4/64, але eMMC.

Обидва на Снап 460. Це нормальний для недорогого телефону процесор.

Весною Самсунг А31 4/64 був зі знижками на зв'язок у Київстарі за 4700 - непогано, для любителів Самсунгів і Амоледу.

На початку минулого року Realmi 6 4/64 продавався за акційною ціною 4600 - взагалі літак.

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 23 Декабрь 2021 - 14:56

4/64

Я вище писав, що декілька років назад ці характеристики були Ок, а на сьогодні вже замало. Менше 6/128, а краще 8/256 (тому що різниця в ціні для деяких моделей не така велика, до 50$) я на сьогоднішній день для заміни смартфона не розглядав би

• 0

Спойлер

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3079
  •  

Опубликовано 24 Декабрь 2021 - 13:47

Менше 6/128, а краще 8/256 (тому що різниця в ціні для деяких моделей не така велика, до 50$) я на сьогоднішній день для заміни смартфона не розглядав би

Хватит и 6/128, тем более,что 50$ не всегда есть возможность добавить.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 27 Декабрь 2021 - 14:37

На смартфонах поки що швидкість оперативки і сховища важливіші за кількість оперативки, якщо цієї оперативки хоча б 4 є. З часом 4 може бути і мало, це правда.

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 17:11

З часом 4 може бути і мало, це правда.

Нещодавно на роботі дав слухавку співробітнику, щоб він порозмовляв з людиною після мене. У кінці розмови він такий, "о, Мейзу, він в тебе ще живий, йому вже 3 роки"

Можливо і є думки останнім часом оновити прилад, але поки досі випускають телефони з гіршими характеристиками, чи є в цьому сенс? Внутрішня пам'ять 64Гб, так, вже забита на 85% та періодично необхідно очищувати кеш від вже >100 додатків. Та і швидкодія також не найкраща, треба зупиняти деякі додатки, якщо їх відкрито більше 10

Скільки часу зараз треба для сучасних приладів, щоб оновлювати смартфони за моральними чинниками?

• 0

Спойлер

MiB

MiB

Fan OPEL & DM ;)

• Сообщений 52213
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 17:48

Паша, на 4-й год скорее всего(с вероятностью 90%) батарея замучает разрядами своими, на 5-й год может не тянуть основные мессенджеры и приложения... или тупо сдохнуть. Так что мысли правильные одолевают, нужно начинать присматривать обновление девайсу.  :ad_new:

Dream On... Dream On...

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 18:52

-akaDemik-, я рік назад "оновив" Moto G3 xt1550 (2/16, Снап-410, IMX214, 2015 р. початку виробництва, фізично зроблений у березні 2016) на два OnePlus One (3/64. Снап-801, також IMX214 без оптичної стабілізації, але трохи інша оптика і алгоритми, 2014 р. початку виробництва, фізично не знаю, але навряд чи він випускався після 2015), куплені у знайомого американця за 45 баксів разом, обидва на Андроїд 6, тільки у Ванпласа Цианоген, а у Мото був чистий Андроїд плюс мотожести - задоволений, як слон.

У Моторолі вже важко було утримувати 2,5+ ГБ вільного місця, а без того вона тупила страшенно, крім того, залишкова ємність акумулятору була 52% від початкової, а при включенні камери, особливо якщо на морозі, і при 60+ % заряду могла виключитися. У старших за неї Ванпласів AccuBattery показує в одного 78%, а в іншого 82 (обидва продавалися як з убитими акумуляторами і я готовий був міняти, але при отриманні вивилося, що вони просто програмно надзвичайно засрані, там висів мільйон сповіщень, до того ж один з них використовувася як точка доступу і був нерідко перегрітим). Оперативки 3 ГБ загалом вистачає, але я б хотів UFC замість eMMC - так, за рік я почав відчувати, що швидкість могла б бути більшою, хоча ще не дратує.

До чого це я? А:

1. Моральне застарівання - річ відносна, залежить, переважно, від твоїх відчуттів.

2. Старіші флагмани мають певні переваги у якості матеріалів над середнім діапазоном, як показує приклад акумуляторів (хоча у Мотороли водонепроникний корпус, якість пластику не гірша, а алгоритми камери дають більш натуральну передачу кольору).

Загальні думки щодо середнього цінового діапазону:

1. З відносно недорогих, які ще можна інколи зустріти у продажу, все ще подобається Realme 6 (ІПС, на МТК), який у версії 8/128 продається за 6700. Камера, як для не стабілізованої, хороша, все інше швидке, датчик наближення не глючить. Користувався, у сім'ї такий вже майже рік.

2. Якщо камера не є пріоритетом, немає заперечень проти Амолед, а між чіпсетами перевага надається Квалкому, я б глянув у сторону Нубіа Плей за 7777. Так, ZTE, але я б глянув.

3. На ебеї Galaxy S9 оупен бокс коштує 179 баксів, на Квалкомі. За ці гроші я б закрив очі на Амолед, мені було б цікаво. Нот 9 - явно дорожче, але, наскільки я пам'ятаю, також не космос. Розглядав би.

Про Сяомі нічого не кажу - по-перше, похвалять і без мене, по-друге, все цікаве вже на Амоледі, по-третє, я не розумію як у смартфонах, які для Сяомі розробляють різні КБ і роблять різні заводи, вже багато років на різних моделях глючать датчики наближення - це що, вимога Сяомі при розробці, разом з характеристиками і дизайном корпусу?

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  • Гос. номер:ВЕ
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 21:21

Самсунг s10e, дешевый "флагман" начального уровня, даже спустя 4 года получил обновление, в котором ему добавилась технология Ram+ (часть внутренней памяти приобразовывается в оперативную), добавилось +4Gb оперативки к уже имющимся 6Gb, получилось 10Gb, в камеры добавились фишки с последних топовых флагманов. Телефон получил вторую жизнь просто.
Кто из китайчат может похвастаться такой поддержкой и такими обновами старых устройств?
Только Самсунг, другой телефон у себя не представляю.
  • 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14862
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 21:36

Про Сяомі нічого не кажу - по-перше, похвалять і без мене, по-друге, все цікаве вже на Амоледі,
малая юзает поко х3 6/128 , экран айпиэс, держит 2 дня, камера приличная, датчик прибл не глючит, работает шустро
  • 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3079
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 22:15

Самсунг s10e, дешевый "флагман" начального уровня, даже спустя 4 года получил обновление.
Кто из китайчат может похвастаться такой поддержкой и такими обновами старых устройств?

Ну не такий він вже й дешевий,і не чотири а три роки.
З китайців цим можуть похвалитися ті моделі,що коштують так само як і Самсунг S-серії.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 22:48

Ну не такий він вже й дешевий,і не чотири а три роки.
З китайців цим можуть похвалитися ті моделі,що коштують так само як і Самсунг S-серії.

Из китайцев некому таким похвастаться, тот же ксиоми штампует модели как что со счета можно сбиться и поддержка у дорогих года 2.
Та и зачем нужен китаец по цене s-серии)))
  • 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12319
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 22:59

Дратує малий вибір компактних смартфонів.
  • 0

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3079
  •  

Опубликовано 27 Январь 2022 - 23:48

Та и зачем нужен китаец по цене s-серии)))

Ну це риторичне питання. Мабуть тому що не всім подобається Samsung.
Флагмани від Xiaomi або One+ нічим не поступаються від самсунгів. Кожен купує те що йому до душі.

Дратує малий вибір компактних смартфонів.

Компактні смарти зараз не вигідно виробляти,бо на них спрос малий. Компактними вважаються смарти до 6 дюймів,і то там немає з чого вибирати. Хіба що треба захищений смартфон,або Аррle.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 00:21

Самсунг s10e, дешевый "флагман" начального уровня.

Коштує на ебеї близько 300 баксів з трирічним акумулятором - ну, таке, враховуючи помірну різницю з S9.

в котором ему добавилась технология Ram+ (часть внутренней памяти приобразовывается в оперативную), добавилось +4Gb оперативки к уже имющимся 6Gb, получилось 10Gb

Фактично файл підкачки на SSD? Вона відключається чи не можна відмовитися від цієї функції?

малая юзает поко х3 6/128 , экран айпиэс, держит 2 дня, камера приличная, датчик прибл не глючит, работает шустро

Датчик наближення глючить у кожного третього Сяомі. Якщо на цьому екземплярі не глючить - прекрасно. Загалом хороший телефон, також його розглядали перед покупкою Ріелмі, після того, як Note 8 Pro за хорошими цінами не встигли купити. У неї NFC чи Pro?

Из китайцев некому таким похвастаться, тот же ксиоми штампует модели как что со счета можно сбиться и поддержка у дорогих года 2

Я взагалі не прихильник Сяомі і його у мене ніколи не було, хоча деякі моделі я і розглядав для покупки, але МІУЇ у них оновлюється до актуальної версії дуже багато років. Версія Андроїда - так, разів, мабуть, зо два. Але їх інтерфейс нічим не відрізняється від свіжих моделей, а старий Андроїд легший за новіший, починаючи з 4.4 так було завжди.

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14862
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 01:20

У неї NFC чи Pro?
NFC
  • 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2855
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 07:41

Паша, на 4-й год скорее всего(с вероятностью 90%) батарея замучает разрядами своими

Быстрые зарядки - зло. Если телефон заряжается в медленном режиме, жизнь аккума резко удлиняется.

Как пример - таскаю ссобой вторым телефоном HTC Diamond II, который покупал где-то в в 2010 году. Он до сих пор держит заряд в дежурном режиме почти неделю. Да в нем все выключено - и я по нему почти не звоню, но даже когдя я им пользовался, он держал так же.

Ну и другой пример. До этого у меня был Alcatel IDOL 4S, у него через 1.5 года умер аккум, т.е. он разряжался до 40%, а потом резко падал в 3%.

Но зато заряжался быстро и при этом был горячий как утюг.

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 07:46

Коштує на ебеї близько 300 баксів з трирічним акумулятором - ну, таке, враховуючи помірну різницю з S9.

Фактично файл підкачки на SSD? Вона відключається чи не можна відмовитися від цієї функції?

Продан в Украине за 190$, человек счастлив от этого телефона ))) надо было выложить на эбей. Т.к незачем отключать эту прекрасную функцию, в данном вопросе не разбирался.

Ну це риторичне питання. Мабуть тому що не всім подобається Samsung.
Флагмани від Xiaomi або One+ нічим не поступаються від самсунгів. Кожен купує те що йому до душі.

Двухсторонняя реверсная зарядка, режим мультикадр, ip68..., а так да почти что тоже самое))
  • 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 10:30

на 4-й год скорее всего(с вероятностью 90%) батарея замучает разрядами своими

В комплекті йшла швидка зарядка, яку телефон підтримує, але я все одно користуюсь старою (не швидка), яка мені різниця, якщо телефон підзаряджаю кожної ночі і не важливо, залишилось 15% чи 53% це залежить наскільки активно користувався телефоном за день.

на 5-й год может не тянуть основные мессенджеры и приложения...

Це вже наступило. Деякі месенджери можуть просто працювати у фоні, начебто не має повідомлень, а коли заходиш у додаток, то починають сипатись пропущені. Коли перезавантажиш телефон, то перший час усе працює нормально і оповіщення від усіх додатків приходять, а потім знову можуть зникнути. Є думки перед тим як оновлювати сам телефон, оновити прошивку на телефоні з повним очищенням, єдине що зупиняє від цього задоволення - необхідно витратити час та купа додатків які треба буде встановлювати/оновлювати

OnePlus One (3/64. Снап-801

OnePlus цікаві прилади роблять, хоч проц і гарний але цей варіант з 3Гб пам'яті я би точно не розглядав би рік назад. 45 баксів звичайно цікава вартість, але якщо замінювати телефон то на щось потужніше

Якщо камера не є пріоритетом, немає заперечень проти Амолед

Камеру хотілось би не гірше ніж зараз. Наприклад мій Meizu M6 Note у приміщенні знімає краще ніж свіжіший Redmi 8T з його додатковими лінзами та пікселями, таке враження що це шматок мила, а не фото. Щодо амолед не впевнений, завжди були IPS і на зварювальні прилади якось дивитись поки не хочеться. Хоча годинник на амоледі і там це мабуть як перевага, але на нього я так довго не дивлюсь

• 0

Спойлер

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 11:05

Продан в Украине за 190$, человек счастлив от этого телефона ))) надо было выложить на эбей.

300 баксів - це той, який ніколи не був у вжитку. Б/в - це окрема історія і окремі ціни.

Т.к незачем отключать эту прекрасную функцию, в данном вопросе не разбирался.

Ця прекрасна функція була на Віндоуз Віста 15 років назад, дозволяла використовувати як доповнення до оперативки флешку або карту SD. Її ніхто не включав (хіба що випадково), щоб не убити ресурс цієї флешки чи есдешки (зараз звучить смішно, враховуючи, що тоді в них пам'ять була як правило SLC, за нинішніми мірками вічна, а флешки з MLC вважалися одноразовими). Зараз у смартфонах пам'ять TLC (останній рік часто QLC, якщо їх вже не більшість), ресурс її у звичайному режимі нормальний (разів у 50+ менший, ніж SLC, але для використання як ПЗУ вистачить на багато років) і використання у режимі ОЗУ просто виснажить її ресурс, після чого весь смартфон піде у смітник. При тому, що у цьому телефоні 6 ГБ швидкої оперативки, якої на Андроїді станом на 2022 рік має вистачати на всі стандартні сценарії використання смартфону, включно з іграми. Якщо він тупить на 6 ГБ - ним не вміють користуватися. :sm3:

OnePlus цікаві прилади роблять, хоч проц і гарний але цей варіант з 3Гб пам'яті я би точно не розглядав би рік назад. 45 баксів звичайно цікава вартість, але якщо замінювати телефон то на щось потужніше

23 бакси. 45 - це за два.

Ні, я б його і не рекомендував, тим більше після 4/64. Я його взяв за три копійки як приліжковий пристрій, а Моторолу збирався міняти на щось нове, але він прижився і один з них став на певний час основним телефоном. Я прийшов до висновку, що я хочу esim, ціна на телефони з есім зараз - конь, а міняю я апарати рідко. Я можу на цьому побути ще рік-півтора, сподіваючись, що есім спуститься за цей час у діапазон ~300 баксів.

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 11:47

Так то же виндовс) а то андроид, на 6 не тупит, но приятно понимать что если надо, есть 10ть)
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 11:56

Так то же виндовс) а то андроид, на 6 не тупит, но приятно понимать что если надо, есть 10ть)

Яка різниця вінда чи андроїд, якщо технологія витирає SSD смартфона нафіг за пару років? Причому, вона не дуже навіть потрібна, апарат і ез із все ще зовсім не дохлий.

Це називається заплановане старішання, у гарній маркетинговій обкладинці, як двигун 1,0Т на Фокусі.

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  •  

Опубликовано 28 Январь 2022 - 13:55

Яка різниця вінда чи андроїд, якщо технологія витирає SSD смартфона нафіг за пару років? Причому, вона не дуже навіть потрібна, апарат і ез із все ще зовсім не дохлий.
Це називається заплановане старішання, у гарній маркетинговій обкладинці, як двигун 1,0Т на Фокусі.

Что она там стирает, не понятно. На Самсунг она подключается (рам+) только если телефону не хватает оперативки (например куча запущенных влажений и запускается тяжелая игра пабг), для того чтобы пользователь не испытывал сложностей с подвисанием, а это бывает крайне редко, это же не виво/оппо и др.похожие китайцы где рам+ работает перманентно.
  • 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12319
  •  

Опубликовано 29 Январь 2022 - 18:36

КЕтай норм телефони. До самсунга був китаєць, нічим не гірший.

Изменено: bazl, 29 Январь 2022 - 18:40

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3150
  •  

Опубликовано 29 Январь 2022 - 19:04

КЕтай норм телефони. До самсунга був китаєць, нічим не гірший.

Да, это хорошо, что кто-то так считает и покупает у коммунистов )) из-за этого есть конкуренция и развитие, а иначе производители бы "зажрались".
  • 0

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3079
  •  

Опубликовано 29 Январь 2022 - 23:43

Да, это хорошо, что кто-то так считает и покупает у коммунистов )) из-за этого есть конкуренция и развитие, а иначе производители бы "зажрались".

Нажаль виробники зажрались і уже давно. Спочатку це був Apple,потім до них приєднався Samsung. І дивлячись на цю всю вакханалію до них почали піддягуватися китайці за довгим доларом.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 31 Январь 2022 - 11:31

Спочатку це був Apple,потім до них приєднався Samsung.

З початку були фанатики техніки Apple, потім до них приєднались схожі фанатики але смартфонів Samsung.

Я не сперечаюсь що айфони непогані (особливо гарні фото виходять), але за таку вартість їх купують в основі фанатики цієї ТМ...от і флагманські самсунги по вартості до них підтягнулись. Але кожний робить вибір не тільки бажанням хочу, а й гаманцем

• 0

Спойлер

Также с меткой «смартфон, телефон»

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых