Да и вообще что такое эта защита, пара дополнительных резинок...
Если бы все было настолько просто , то каждый бы китаец был с ip68 ;)
Опубликовано 12 Март 2020 - 21:50
На сегодня хватает 4гб, тут согласен. Но через год уже будет впритык. А большинство покупают телефон на 2-3 года.
Одно приложение будет осилено, конечно. Но потом его система прибъёт в фоне, если будет мало памяти. А восстановление состояния для андроид приложений - это существенный источник багов, при этом у издателей приложений ресурсы всегда ограничены, и такие баги часто будут не пофиксены.
Баг от того, что система закроет приложение?) Это что-то новенькое...
Опубликовано 13 Март 2020 - 10:18
На сегодня хватает 4гб, тут согласен. Но через год уже будет впритык. А большинство покупают телефон на 2-3 года.
тим не менше, навіть у 2020 році випускають такі моделі
2/16 це навіть не минулий рік
Мне очень необходим, я например вечером прийдя домой мою в раковине руки и ...телефон)))
ну ок
Karatkin, так що там з частотами, чи є якісь наукові факти де у ксяомі усе погано і люди повинні світитись від фону, а у хуавея усе гуд?
Опубликовано 13 Март 2020 - 15:32
Karatkin, так що там з частотами, чи є якісь наукові факти де у ксяомі усе погано і люди повинні світитись від фону, а у хуавея усе гуд?
Пан Муртазін стверджував, що кокретно у Mi A1 передавач весь час працює на максимальній потужності. Очевидно, недбалість при адаптації софта. Про інші моделі нічого не відомо. Чи вірити - справа особиста.
Опубликовано 13 Март 2020 - 15:58
На 4pda есть инфо именно по агрегации частот в ксиоми. Там есть тема, аля почившая курилка на уок - пока на работе не смогу найти. Почти 1000 страниц рубилова.Пан Муртазін стверджував, що кокретно у Mi A1 передавач весь час працює на максимальній потужності. Очевидно, недбалість при адаптації софта. Про інші моделі нічого не відомо. Чи вірити - справа особиста.
Изменено: Karatkin, 13 Март 2020 - 16:00
Опубликовано 14 Март 2020 - 12:19
Опубликовано 16 Март 2020 - 15:34
у Mi A1 передавач весь час працює на максимальній потужності.
максимальна потужність, це за межами норми які встановлюють нормативні органи, чи просто на максимальній потужності для цього чипу?
На 4pda есть инфо именно по агрегации частот в ксиоми. Там есть тема, аля почившая курилка на уок - пока на работе не смогу найти. Почти 1000 страниц рубилова.
З.Ы. Просто Академику доказывать... То себе дороже как показывает практика.
тобто доказів як завжди, не має, тільки чутки...ну ок
з.і. не забувай дивитись у дзеркало ат по сторонам...у світі багато приладів окрім хуавея
известно же, самая лучшая машина: новая, застрахованная и... служебная
у мене десь ще лежить вдома службовий телефон, який видали ще років 7 назад
Опубликовано 17 Март 2020 - 10:00
максимальна потужність, це за межами норми які встановлюють нормативні органи, чи просто на максимальній потужності для цього чипу?
На максимальній потужності для цього апарату, незалежно від відстані до БС і тому подібного, коли нормальний апарат потужність радіочастини скидає. SAR 1.5 із сотими весь час. Максимально дозволена - 1.6 і 2.0, в залежності від того американські чи європейські норми і методики вимірювання. Сертифікацію він пройшов, але в принципі немало, але то таке, а щоб весь час - не заборонено, але дофіга.
Опубликовано 17 Март 2020 - 11:51
Сертифікацію він пройшов
це і є головним, тому що
- В ЄС допустиме значення випромінювання становить 2 Вт/кг для 10 грамів тканин.
- В Україні допустимий рівень SAR визначає стандарт ДСТУ EN 50360:2007 і складає, як і в Європі, 2 Вт/кг. В Україні пристрої випромінювання електромагнітної енергії сертифікує Український державний центр радіочастот.
- В США використовується інша система вимірювань, обмеження рівня SAR більш жорстке. Федеральне агентство зв'язку (англ. FCC) сертифікує лише ті стільникові апарати, SAR яких не перевищує 1,6 Вт/кг для 1 грама тканин.
https://uk.wikipedia...гнітної_енергії
Опубликовано 17 Март 2020 - 12:05
тобто доказів як завжди, не має, тільки чутки...ну ок
з.і. не забувай дивитись у дзеркало ат по сторонам...у світі багато приладів окрім хуавея
у мене десь ще лежить вдома службовий телефон, який видали ще років 7 назад
Опубликовано 17 Март 2020 - 13:27
4pda - техноперепалка и учим мат.часть
про "матчасть" ти сам собі сподіваюсь настанову дав? читай вище про допустимий рівень SAR і не розповсюджуй чутки, навіть якщо вони принесені з якоїсь техноспільноти
Опубликовано 17 Март 2020 - 14:56
про "матчасть" ти сам собі сподіваюсь настанову дав? читай вище про допустимий рівень SAR і не розповсюджуй чутки, навіть якщо вони принесені з якоїсь техноспільноти
Опубликовано 17 Март 2020 - 15:45
Вобшем как и ожидалось - слив ибо там ведь 800 страниц перечитать нужно.
фактів від тебе не дочекаєшся
я посилання дав, думай...те
Опубликовано 17 Март 2020 - 19:39
Слідуючим моїм телефоном буде айфон.Був колись в мене 4 або 4 ес,точно не помню.Начитався в тому пда які чудеса можна робити з андроїдом і купив соньку зет 1,потім самсунг ес 1,корочє довгий час купляв флагмани на свій час.Чудес з того пда не робив бо не було необхідності.Останній андроїд я купив бюджетний піксель 2 хл і кінець андроїдам хоч і телефон виконує всі функції потрібні для мене.пда не читаю довгий час бо завжди купляю оригінальні телефони яким не потрібно чудес з пда.Не геймер-шмейдер і т.д.Прозрів недавно після покупки компа мак і згадав собі який добрий був той айфон.Хватить віндовсів і андроїдів.А який екран в маку на мої старенькі оченята,давно треба було зайти в магазин і глянути як то виглядає вживу.
Опубликовано 17 Март 2020 - 21:20
Ты хоть разницу понимаешь, в чем разница когда телефон умеет сам выбирать с какой БС ему работать и когда он этого не умеет? Понимаешь, что уровень SAR может норму не превышать но в одном смарте он всегда на максимуме, а второй пытается свести этот уровень к минимуму?фактів від тебе не дочекаєшся
я посилання дав, думай...те
Изменено: Karatkin, 17 Март 2020 - 21:21
Опубликовано 17 Март 2020 - 21:54
Ты хоть разницу понимаешь, в чем разница когда телефон умеет сам выбирать с какой БС ему работать и когда он этого не умеет? Понимаешь, что уровень SAR может норму не превышать но в одном смарте он всегда на максимуме, а второй пытается свести этот уровень к минимуму?
Хз как ещё разжевать...
Для чого такі баталії.Скажи просто пацанскими словами-маю телефон який на дачі не тягне але здоровлячко важніше. Гуру з пда активні участники партії зелених.Ти чув як путін зпереживався за сусліків?Скажу двома словами-імпотенція в них від побудови вітряків.Мені та радіація від телефонів вже не пошкодить,а ти бережи потенцію.
Опубликовано 18 Март 2020 - 07:55
Для чого такі баталії.Скажи просто пацанскими словами-маю телефон який на дачі не тягне але здоровлячко важніше.
Гуру з пда активні участники партії зелених.Ти чув як путін зпереживався за сусліків?Скажу двома словами-імпотенція в них від побудови вітряків.Мені та радіація від телефонів вже не пошкодить,а ти бережи потенцію.
![]()
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 13:31
какой сегодня нынче хороший телефон
Питання критеріїв поняття "хороший".
Я чекаю поки Realme 5 Pro подешевшає з 200 баксів до 150. Загалом, він мене влаштовує.
Або думаю, чи не купити у Фокстроті на районі Honor 10 4/128, але є сумніви з приводу свіжості акумулятора, та і є очікування, що вони з 4999 скинуть ще, оскільки модель дуже не нова і тільки з осені минулого року подешевшала спочатку до 6500, а потім кожні пару місяців ще на 500, хоча тут палиця з двома кінцями - він може скоріше просто остаточно закінчитися, його і так майже ніде немає вже.
З іншого боку, подивившись як бадьоро у Київстарі міняють сімку, вже навіть не запитуючи про абонентів останніх трьох дзвінків (що і так було дуже відносною перешкодою), хотілося б телефон з esim, а вони зараз тільки на дуже дорогих моделях. Але і термінової необхідності оновлювати сімейні смартфони немає, так що можна і почекати.
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 15:22
Питання критеріїв поняття "хороший".
Я чекаю поки Realme 5 Pro подешевшає з 200 баксів до 150. Загалом, він мене влаштовує.
Або думаю, чи не купити у Фокстроті на районі Honor 10 4/128, але є сумніви з приводу свіжості акумулятора, та і є очікування, що вони з 4999 скинуть ще, оскільки модель дуже не нова і тільки з осені минулого року подешевшала спочатку до 6500, а потім кожні пару місяців ще на 500, хоча тут палиця з двома кінцями - він може скоріше просто остаточно закінчитися, його і так майже ніде немає вже.
З іншого боку, подивившись як бадьоро у Київстарі міняють сімку, вже навіть не запитуючи про абонентів останніх трьох дзвінків (що і так було дуже відносною перешкодою), хотілося б телефон з esim, а вони зараз тільки на дуже дорогих моделях. Але і термінової необхідності оновлювати сімейні смартфони немає, так що можна і почекати.
Honor 10 чи Honor 10i?)
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 22:19
Honor 10 чи Honor 10i?)
10 просто, на Кірін 970.
На 710-му я за 4999 не дивився б - там все нормально і швидкості мені вистачить, але у жодному з численних Хуавеїв на ньому немає хорошої камери. Не відстійні - у більшості, а хорошої - у жодному, включно з П30 лайт, який начебто претендує.
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 22:58
10 просто, на Кірін 970.
На 710-му я за 4999 не дивився б - там все нормально і швидкості мені вистачить, але у жодному з численних Хуавеїв на ньому немає хорошої камери. Не відстійні - у більшості, а хорошої - у жодному, включно з П30 лайт, який начебто претендує.
Опубликовано 09 Апрель 2020 - 22:02
Давненько я на форум не заходив , а писати взагалі не любитель. Почитавши "потуги" вибору смартфона вирішив - краще звернутись до сина. Він поцікавився -" нахіба тобі така хрінь, ти її врепаєш за день", " дистанційна освіта"- відповідаю. Бюджет був 2-2,5 т/грн , на ОЛХ було море пропозицій. Я в смартфонах повний - О. По місцю підвернувся "Ксіомі Редмі 8", причому його виставили на продаж , через 40 хв після того як я почав шукати смартфон.Отже наступного дня я став "щасливим" власником цієї марки. Сказати , що було страшно за його братись , значить нічого не сказати
; . Але помалу діло пішло:вставив карту; запустив;пройшов реєстрації ; помусолив настройки ; встановив вайбер; встановив телеграм ; створив групи для занять; синхронізував телефон з ноутбуком. Дякувати "інтернету" є "ютюб"
. Коли почав виходити на зв'язок зі студентами ті "дар мови " втратили. Як вони потім сказали: - "ми думали, що Ви "динозавр", але виявляється ні". Що можу сказати як "власник" РЕДМІ , жінки АЙФОН СЕ (посилений) -мало чим відрізняється від мого. Можливо є якісь приховані "плюшки" , але потреба в них поки ,що не виявлена. Я навіть умудрився , за допомогою телефону, причипити "сканер помилок" до 2-х дінової магнітоли.Також освоїв роздачу інтернету зі свого смартфону. Моя позиція- КСІОМІ рулить.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых