Ви, коли обговорюєте Редмі і Сяомі на повному серйозі, хоча б враховуєте, що у них немає ні заводів, ні R&D, тобто насправді ви порівнюєте між собою Longcheer, Wingtech і трохи Hi-P (про які ви зараз максимум вдруге в житті чуєте)? Причому ви (і я також) уявлення не маєте, яку модель хто з цієї трійки (плюс декілька вльотних підвалів, які інколи робили додаткові обсяги популярних моделей) розробляв і випускав. Тобто досвід хороших моделей, куплених вами чи вашим сусідом під брендом Сяомі, ніяк не можна переносити на сучасні моделі, бо ви просто не можете знати чи пов'язані та, стара вдала, і ця, сучасна невідома, модель між собою конструкторським досвідом хоч якось.
Звичайний ББК, такий же як ВанПлас і так далі. А щодо економії - ти сумніваєшся, що у 5 PRO Снап 712 і модуль IMX586 справжні, а не підроблені? Чи ти вважаєш, що смартфон з ними не може коштувати у межах 200 баксів? Що стосується R&D, на якому у недорогих телефонах економлять завжди, то у ріелмі повно близьких моделей від Оппо і Віво - антени там достатньо розробити у трьох варіантах і потім це мультиплікується на десятки моделей ББК. ОК, не три, нехай буде десять варіантів, суть не змінюється - п'ятий у світі виробник може собі це дозволити.
Я б ще зрозумів, якби питання було чи реілмі робить сам ББК, чи хтось для ББК - це справді цікаво. Але і Хуавей давно не сам все робить, тут 1:1.
Основан китайцем в Индии в 2018 году
Тобто у них така маркетингова легенда? Офігєть.
чем 6+ плох? Разве что мертвым процом и слабым приемом.
За ту ціну, за яку він продавався при житті - всім.
Только Хуавей/Хонор это китайская государственная компани.
Ти плутаєш із ZTE. Хуавей від цього не перестає бути лідером у телекомунікаціях, але він не державний. А державний ЗТЕ гірший за недержавний Хуавей. Так що я б не акцентував на державності, як на перевазі.
Тільки в режимі очікування.
Ось про одну модель стало відомо, хто конкретно її робив: Redmi 4A - це Вінгтек, про що повідомляється на їхньому безпонтовому сайті у розділі власних досягнень.
http://www.wingtech.com/en/symtbd/1141
Зрозуміло, що 5А - також, бо це дуже близькі моделі.
А так-то головний виробник Сяомі - Лонгчір.
http://www.longcheer.com/