такий тупіковий що дебіани тілько його юзають.
То я на рівні звичайного користувача намагався пояснити зрозумілими словами...
для управління профілями користувача.
Ну з огляду на питання, які paa ставить - вважаєш то його тема?
Опубликовано 13 Январь 2023 - 13:54
зазвичай використовують для застарілих ОС, тіпа ХР, які вже не тягнуть актуальні версії браузера.
Firefox version 52.9.0esr was the last supported release for Windows XP and Windows Vista. No further security updates will be provided for those systems.
Ну з огляду на питання, які paa
зазвичай якщо глючить, то щось з профілем. тому щоб переконатись робиш новий і ставиш вибір при запуску. додаєш розширення і перевіряєш.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:03
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:08
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:09
А хіба ESR - це не просто Лисиця з довшими періодами між оновленнями, типу
LTS, там тільки оновлення безпекові в основному, якщо не відбувається перехід на нову гілку. так на 102-гу перейшли здається з 91-ї. Тоді і tor на нову еср перейшов.
вона більше на корпоративну розрахована, вміє працювати з політиками.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:18
Windows 10 Pro
В мене на такій(64-бітна) жодних проблем з ВПН-ом від початку встановлення, з весни.
Ну якщо не заглиблювався у питання, то цілком нормальна ситуація, все неможливо знати.
By the way, є досить цікавий десктопний браузер на базі Фаєрфокса - Waterfox. Він тільки 64-бітний, на базі старої версії ФФ, його підтримує одна людина (не впевнений, що у нього з безпекою все просто супер), але на старих машинах він найлегший з тих, що я пробував, причому явно. Останній раз його ставив років півтора назад, не знаю чи він зараз є.
LTS, там тільки оновлення безпекові в основному, якщо не відбувається перехід на нову гілку. так на 102-гу перейшли здається з 91-ї. Тоді і tor на нову еср перейшов. вона більше на корпоративну розрахована, вміє працювати з політиками.
paa, от бачиш? Ну от про що ото вони? Я теж ніхт ферштейн...
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:20
Ну то шо ти вибрав, чи порадиш до 10тис?
Опубликовано 13 Январь 2023 - 14:28
бюджет, ну пусть в пределах 500-700уе
в идеале, иос бы..
Ні, я Вотерфокс згадав не у контексті ХР і Вісти, а чисто для старого заліза. Хоча, там протиріччя - у старих машин, типу нетбуків на Атомі чи ноутів 15-ручної давності, мало оперативки, а браузер хоч і досить легкий, але 64. А ОС 64 на них буде ледве ворушитися.ні.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 17:00
paa, от бачиш? Ну от про що ото вони? Я теж ніхт ферштейн...
Шпиены, не иначе
Айфон 11 за 23 тисячі в офіційному магазині.
Ні, я Вотерфокс згадав не у контексті ХР і Вісти, а чисто для старого заліза. Хоча, там протиріччя - у старих машин, типу нетбуків на Атомі чи ноутів 15-ручної давності, мало оперативки, а браузер хоч і досить легкий, але 64. А ОС 64 на них буде ледве ворушитися.
Я на початку листопада за 20 бачив
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 19:07
На НГ взял жене огрызок 14 на 128. Новый с оф гарантией.Так тоді ж долар був дешевшим,або "різдвяні знижки".
Опубликовано 13 Январь 2023 - 19:34
Та оно реально для людей сделано, если не помешан на пиратском контенте..На НГ взял жене огрызок 14 на 128. Новый с оф гарантией.
36300.
Вотчи СЕ найк эдишен вышли 12 с чем то. Тоже новые с оф гарантией.
Хорошая мобилка. Думаю сам с андроида на иос спрыгивать. Думаю по 12 про макс.
Опубликовано 13 Январь 2023 - 21:14
Опубликовано 13 Январь 2023 - 21:29
ХзЯ на Андроїді поставив рік назад Vanced (єслі ви понімаєте о чьом я) з тоді ще офіційного сайту і давно забув, що таке реклама на популярному ресурсі, а та реклама у такій кількості задере і мертвого. На айос так можна чи доведеться купувати підписку на Преміум?
Изменено: Manager, 13 Январь 2023 - 21:30
Опубликовано 15 Январь 2023 - 11:53
На НГ взял жене огрызок 14 на 128. Новый с оф гарантией.
36300.
Вотчи СЕ найк эдишен вышли 12 с чем то. Тоже новые с оф гарантией.
Хорошая мобилка. Думаю сам с андроида на иос спрыгивать. Думаю по 12 про макс.
14й огрызок - крайне компромисная модель из-за морально устаревшего 60 гц экрана. Если уж брать айфон - то только 14 pro (max). Ну или какой-то андроид с 120 гц экраном.
Изменено: alex83, 15 Январь 2023 - 11:54
Опубликовано 15 Январь 2023 - 19:04
14й огрызок - крайне компромисная модель из-за морально устаревшего 60 гц экрана. Если уж брать айфон - то только 14 pro (max). Ну или какой-то андроид с 120 гц экраном.
Мне экран нравится. Супруге тоже. Летает супер. Недостатка в экране не обнаружили. Но я и не ярый сторонник и юзер айфона и сравнивать между собой их не могу.
14 проха в максе стоит как пол боинга... Да и такой размер жене не подходит.
Опубликовано 16 Январь 2023 - 11:51
Я на Андроїді поставив рік назад Vanced (єслі ви понімаєте о чьом я) з тоді ще офіційного сайту і давно забув, що таке реклама на популярному ресурсі, а та реклама у такій кількості задере і мертвого. На айос так можна чи доведеться купувати підписку на Преміум?
Якщо людині не шкода 800 у.о. на дзвонилку, тоді і умовні 10 у.о. на комфортний софт не повинно бити по бюджету
Опубликовано 16 Январь 2023 - 14:45
Обратил внимание на одинаковые характеристики Xiaomi Redmi Note 11S 6/128GB и Poco M4 Pro 6/128GB
они даже визуально одинаковые, кроме поковсой большой рамки вокруг камер, кто у кого спер интересно?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Январь 2023 - 14:59
кто у кого спер интересно?
Poco та Redmi є дочірніми підрозділами Xiaomi
Тому не дивно що майже усе однакове
Я за Poco, матеріали на дотик та виглядають якіснішими
Опубликовано 16 Январь 2023 - 16:26
Так навіщо робити два однакових апарата?
У дочірніх компаній є доступ до технологій та потужностей виробництва материнської компанії, але прибутки кожен рахує окремо
Ну ще вигляд ПЗ трохи відрізняється, хоча ядро однакове
Опубликовано 17 Январь 2023 - 13:55
А як воно наразі справи з ним? Працює ще чи як прогнозували - вже втратив функціонал без оновлень?
На всіх моїх Андроїд 6 працює ідеально.
На Андроїд 11 в сім'ї, очевидно, оновився і після того як екран тухне (після простою, коли ролик закінчивя або на паузі), з'являється рекламний екран, який можна закрити секунд через 10 - краще ніж нічого, але народ плюється. Забули, як воно було до Венседа.
Раніше його можна було ставити без MicroG (який іде в комплекті Vanced Manager), а з минулого року якщо не додати MicroG, то голий Венсед при запуску зразу ж вимикається. Поставлених раніше не стосується.
Це які?
Любителі відчувати, що накохали систему. Редмі - прості. Поко - ті, хто пам'ятають перший Поко, типу убивцю флагманів (за процесором так і було).
Маркетинг. Апарат ідентичний, як Шкода Рапід і Сеат Толедо, додаткових витрат ноль (розробка і виробництво додаткового куска чорного пластику варте дуже небагато, а то і у виробництві він може бути ще дешевшим), а плюс відсотків 10 аудиторії.
paa, на твоєму місці, якщо ти у своєму сценарії використання більше півгодини підряд дивишся на текст на екрані (не тільки у браузері, але і у мессенджері), я б спробував експериментальним шляхом з'ясувати, чи ти не чутливий до блимання (ШИМ). Якщо у когось в сім'ї чи добре знайомого є Самсунг з не найдешевших (у якого екран з зеленим або червоним відтінком білого, це ознака хорошого дорогого Самсунга) - повтикай у ньому в браузер з годинку. Якщо ні голова, ні очі не болять після цього - ОК, можна спробувати.
Опубликовано 17 Январь 2023 - 18:30
На всіх моїх Андроїд 6 працює ідеально. На Андроїд 11 в сім'ї, очевидно, оновився і після того як екран тухне (після простою, коли ролик закінчивя або на паузі), з'являється рекламний екран, який можна закрити секунд через 10 - краще ніж нічого, але народ плюється. Забули, як воно було до Венседа.
Дякую.
Раніше його можна було ставити без MicroG (який іде в комплекті Vanced Manager), а з минулого року якщо не додати MicroG, то голий Венсед при запуску зразу ж вимикається. Поставлених раніше не стосується.
Тобто з MicroG можно навіть на 11 андроід наразі встановити?
Опубликовано 18 Январь 2023 - 18:17
Тобто з MicroG можно навіть на 11 андроід наразі встановити?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых