Хонор 90 і 200 мають віртуальний датчик наближення. Як і більшість Самсунгів А-серії, включно з А34, 54, 35, 55. Як і більшість Сяомі, а особливо Поко.
Гугл Сервіси на Хонорах є. То на Розетці відповідь від лівого продавця, може там китайська версія.
Хонор 70 був чудовим смартом, але вже не знайдеш, та і дорогуватий. Меджики Про - хороші, але ціна космічна, Меджики Лайт - нічого, але оверпрайс за конфігурацію, я б не брав.
Взагалі, сучасний Хонор в Україні - оверпрайс майже завжди. У Німеччині на нього бувають нормальні ціни.
Moto G84 хвалят на 12 оперативки... на розетке скидки
Хороші "скидки" - за пару місяців на 1000 гривень подорожчав. Він не вартий цих грошей. Причому, взагалі-то я люблю Моторолу і у мене в сім'ї вони часто є, зокрема і зараз.
Якщо тебе влаштовує продуктивність 695 чіпсету на цій Моторолі, то я б порадив Redmi Note 13 5G, але їх, на жаль, за останні місяці майже вивели з українського ринку, хоча я бачив на вітрині у магазині Київстару на Івана Дзюби, 17. Взагалі, на вітринах (мається на увазі виключені з транспортувальною плівкою на екрані) вони ще трохи є. Фізичний датчик наближення (такий же у Redmi Note 13 4G i 13 Pro Plus, на відміну від 13 Pro просто i 13 Pro 5G без плюса, у яких віртуальний), кращий ніж у G84 екран, краща камера, довше буде оновлюватися. Ми жінці такий у Німеччині і взяли.
У Поко є прекрасний F5, але він дорожчий і його також вже важко знайти - потужний, камера середня, явних недоліків немає.
Ще б я подивився на OPPO Reno10. Вони місяць назад приспустилися з неадекватних за них 16000 до 11999, а тепер припіднялися до 12999, але це все-таки середнього рівня телефон, а не на межі між бюджеткою і середняком. https://www.vodafone...rey-162815.html Можливо, варто ловити чергове зниження ціни, якщо воно буде, бо телефон не самий розповсюджений, може просто зникнути з продажу, як Oppo A98 зник.
Собі я зараз брав би Redmi Note 13 Pro Plus на Аліекспресі або на ОЛХ, бо телефон прекрасний, але ціна в офіційних продавців мене не влаштовує зовсім.
Той же Poco M6 Pro - крім віртуального датчика наближення, за аліекспресні 125-150 баксів хороший телефон, але ж тут він 200 коштує, яких він не вартий. Така ж історія з Poco X6 Pro - потужність дуже приємна (м'яко кажучи), камера так собі, віртуальний датчие наближення, на Алікспересі у хорошу акцію буває за 210-230 баксів, по нашій офіційній ціні він мені цікавий не був би.