Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Флуд про вибір автотехнічні аспекти

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5303 ответов в теме

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13067
  •  

Опубликовано 25 Апрель 2017 - 22:36

Тема виділена з "Продажного флуду", переважно містить обговорення технічних подробиць.

Обговорення особливостей професії і корисні повідомлення, які були актуальними переважно на момент їх написання, залишаються у "Продажному флуді".

Також сюди виносяться аналогічні повідомлення і обговорення з тем "Продам быстро... недорого. Дрин-тин (с)" та інших великих тем розділу.

Сенс виділення - щоб технічна інформація, яка може мати якусь цінність як корисна або хоча б цікава, не губилася у комерційних темах на сотню сторінок, де основне наповнення стає застарілим вже через декілька місяців.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2021 - 16:10

На жаль, мої фінансові можливості дозволяють мені спілкуватись з користувачами опель-форуму, а не з менеджером автосалону при придбанні нового автомобіля

Корейко саме так Остапу і відповідав...

Як на мене, це порівняння недоречне

Ще й як доречне...

Це як? :sm13_:

Ти їздиш на своїй Астрі з 94року... :sm13_:

Не жмись-один раз на тридцять років можна придбати нове авто...І знову їздити на ньому тридцять років)

а мій знайомий придбав у такому кузові і вирішив відновити, якщо не помиляюсь там була тільки задня частина розбита...йому запропонували відремонтувати у тієї компанії, через яку він купував, але порахував і вирішив самостійно. Виявилось що наприклад тайванська кришка багажнику на 1 см коротша за оригінал і вона вже не підходить, і з оптикою також були запитання. Коли підбив підсумок усіх затрат на аукціон, перевезення, ремонт і розмитнення, то вийшло на 1000-2000 дорожче ніж вже схожі продаються тут без головного болю та витраченого часу. Можливо йому так "повезло", але яка гарантія що у мене не буде так само?

Насправді, я не впевнений що хочу піти на таку авантюру з придбанням битка та його відновленням, хіба що буде дійсно вартий уваги автомобіль

Тебе ніхто не заставляє купувати акції МММ або ЕлітаЦентр або долар по 40....Хіба що це буде варто твоєї уваги.... :sm13_:

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13511
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2021 - 22:27

Не продаються тут такие по 12.
Единственное верно что 18/19 год удовольствие не дешевле. Смотреть стоит,но найти такие сложно.И потом выйдет оно также,как и аналогичное у нас,если не дороже.

Не продаются
Но везутся и делаются себе
  • 0
+380672581100

Люди вернутся в сентябре (с)

avtoznatok_2016.png

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2021 - 09:53

Корейко саме так Остапу і відповідав...

якби ж то в мене був схований мільйон :sm13_:

Ти їздиш на своїй Астрі з 94року...

знову мимо каси...цей автомобіль 4-5 років їздив автобанами Німеччини і після того як був розмитнений в Україні не одразу потрапив до мене :ad_new:

Не продаются

я вам посилання для прикладу кинув

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13511
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2021 - 21:56

-akaDemik-, куда?

17.12
Мош станет 18
Климат
Целый
Безпека на месте
Олень был в радиаторах
С то и гмо до 16 станет
  • 0
+380672581100

avtoznatok_2016.png

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 09 Июнь 2021 - 23:50

я вам посилання для прикладу кинув

Видел Я то посылання.Ты пиши конкретно,а то пишеш двояко,и порой понять тебя сложно.
Если купить готовое авто с Америки,тогда да будет за 12.Если брать купленное тут новым,то оно будет стоить дороже.
Сделать авто самому обычно выходит дешевле, возможно твой знакомый чего-то не учел,или по фото не всё видно было. Но его случай исключение из правил.

Не продаются
Но везутся и делаются себе

Знаю,я каг-бэ в кугсе. ; )
  • 0

В ігнорі - Vigors.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3366
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 06:34

...Сделать авто самому обычно выходит дешевле, возможно твой знакомый чего-то не учел,или по фото не всё видно было. Но его случай исключение из правил...

Далеко не исключение, особенно для тех кто не автобизнесмен и делал это впервые  :ad_new:

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 07:33

Далеко не исключение, особенно для тех кто не автобизнесмен и делал это впервые  :ad_new:

Нема нічого цікавішого,ніж вперше,самостійно собі видаляти апендикс...

Нє ну чьо?На драйві ж написано як це робити правильно....

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 08:52

-akaDemik-, куда?

Ось

Ось тобі перший приклад, який потрапив на очі https://auto.ria.com...a_29885304.html 12,5

Если купить готовое авто с Америки,тогда да будет за 12.Если брать купленное тут новым,то оно будет стоить дороже.

Я також так вважав, але виявилось навпаки. Тут продаються варіанти по 12, а мій знайомий пригнав й у нього вийшло по усіх затратах дорожче ніж тут, на те є свої причини, які я вище вказував

На драйві ж написано як це робити правильно...

по одному мануалу, різні майстри можуть зробити по різному, і це не проблема мануалу

• 0

Спойлер

richee

richee

Старожил

• Сообщений 287
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 10:32

Прошу допомоги "колективного розуму". Шукаю автомобіль на заміну своїй астрі,хотілось універсал типу октавії а5,МРІ. але якась низькувата вона, та і начитався -надивився про проблеми з ржавчиною в стиках кузовних елементів. Тому через кліренс почав переглядати дастери і спортейджі. Як ці авто у порівнянні , яке приємніше,надійніше,економічніше,які ціни на них адекватні? Ось для прикладу що дивлюсь https://auto.ria.com...r_29809319.html і https://auto.ria.com...e_30191163.html

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 11:09

спортейдж

за посиланням старий кузов, нові номери, а пишуть що один власник і всього 93 тис.км, якось дивно

• 0

Спойлер

richee

richee

Старожил

• Сообщений 287
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 12:26

за посиланням старий кузов, нові номери, а пишуть що один власник і всього 93 тис.км, якось дивно

Продає перекуп,швидше за все. Але машина взята для прикладу,старий чи новий кузов,чи їх брат туксон проти бензинового дастера на суму 9тис у.о.?

• 0

Тур

Тур

Авторитет

• Сообщений 1601
  • Гос. номер:**6067**
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 15:41

Прошу допомоги "колективного розуму". Шукаю автомобіль на заміну своїй астрі,хотілось універсал типу октавії а5,МРІ. але якась низькувата вона, та і начитався -надивився про проблеми з ржавчиною в стиках кузовних елементів. Тому через кліренс почав переглядати дастери і спортейджі. Як ці авто у порівнянні , яке приємніше,надійніше,економічніше,які ціни на них адекватні? Ось для прикладу що дивлюсь https://auto.ria.com...r_29809319.html і https://auto.ria.com...e_30191163.html

Що дастер що спортедж їдуть тільки дизеля. Бензинові пересуваються))

Підвіска дастера розроблена для польових умов. Надзвичайна м якість! Але це наклало свій відбиток на керованість. На асфальті в дастері скучно і не комфортно)

Спортік набагато цікавіший в салоні, сама машинка збитіша, матеріали оббивки якісніші, салон вцілому зручніший. На задньому ряду в спортіку дуже багато місця, у дастері хоч менше та досить комфортно. У дастера більше багажне відділення.

Вцілому дастер утилітарне та повільне авто, навіть дизель. Його розробляли для бездоріжжя та із мінімальним бюджетом. Тому деякі інженерні рішення передають конструкторські вітання із старих добрих 80-90хх років)) Передачі у дастера короткі, палкою доводиться нормально махати. Спортедж комфортніший в усьому, вцілому більш технологічно просунутий. Тому він напевно і дорожчий.

Дастери є і напаковані - з різними датчиками, мультимедією (дастер ІІ) і т.п. Але там бюджет мало відрізняється від бюджету спортеджа, а кардинально ситуацію це не змінює. Дастер всерівно залишиться автомобілем для бездоріжжя, у якому буде не так весело їхати як у спортіку, лиш із кількома додатковими опціями)

п.с. у родині є і то і інше, все описане із власного досвіду) 

• 0

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13511
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 16:45

-akaDemik-, просто ссылки мало
Надо Гугл смотреть
Карфакс
Машину трогать
  • 0
+380672581100

avtoznatok_2016.png

richee

richee

Старожил

• Сообщений 287
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2021 - 17:11

Тур, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь :flag_opel: . Не сидівши ще в тих авто,вже приблизно маю уявлення про них. Чомусь так і думав що Дастер більш бюджетне авто,але просять за них побільше,ніж за спортейдж другого покоління,можливо за свіжіші роки і меншу витрату палива? Собі хочу лише бензин і без газу. 

А як  зі стійкістю до корозії в них?

• 0

Тур

Тур

Авторитет

• Сообщений 1601
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 06:54

Тур, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь :flag_opel: . Не сидівши ще в тих авто,вже приблизно маю уявлення про них. Чомусь так і думав що Дастер більш бюджетне авто,але просять за них побільше,ніж за спортейдж другого покоління,можливо за свіжіші роки і меншу витрату палива? Собі хочу лише бензин і без газу. 

А як  зі стійкістю до корозії в них?

В Києві можу дати посидіти в спортеджі. Сподобається - домовимось про ціну))

Бензинові двигуни у кіа після десятих років переважно GDI об'ємом 2,4л, що означає пряме впорскування пального. Гбо туди твереза людина би не ставила). Може є і звичайні, хз, я не сильно заглиблювався у це питання. такий двигун їде +/- не погано, але економним його не назвеш.

У дастероїда старі добрі бензинові двигуни К4М об'ємом 1,6 літрів та на дастер 2 вже нові але також добрі К9М того ж об'єму. Прості як двері, ГБО-4 пок стає аж бігом. Один мінус - динаміка жигульме)) А якщо ще з повним приводом (саме так, є і такі  :sm12_: ) то самі розумієте шо то за авто))

Дизеля однаково хороші що там що там. У рено тільки К9К об'ємом 1,5 л. потужністю 90 або 110 кс, залежить від навісного, прошивок, форс і т.п. У Кіа з дизелями цікавіше. Є і 1,7 і 2,0. За умов хорошої обслуги двигуни ходять прекрасно. У мну на спортіку 1,7 та дастері 1,5 витрата пального однакова, в межах 5,8-6,4 л/100 км. Кіа їде набагато цікавіше)

По рено одне застереження це запоребрикове гуано з проблемними бензиновими двигунами 2,0 і варіаторами. Ото жместь. Власне як і все рашинське, не думаю, що тут потрібно щось пояснювати  :faceoff:

По антикорозійній обробці я би назвав ці авто однаково хорошими. Моя кіа як виїхала з салону у 2013 році так досі не фарбована, натяків на корозію немає. Хіба що один із кронштейнів переднього сидіння із салону  :sm12_:

Ренуха чисто візуально вся чимось задута. Ми знімали і карти дверей і оббивку багажного відділення - авто реально чимось залите. Ми хоч і другі власники дастера, та є розуміння того, що перший власник окрім регламентних ТО нічого автомобілю не робив)

Изменено: Тур, 11 Июнь 2021 - 06:56

• 0

DenisZed

DenisZed

Авторитет

• Сообщений 2916
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 07:36

2.0 и вариатор катал на мегане без проблем до 150 к. Вариатор не любит буксовать.
На фоне патриотизма мозг отключается.
  • 0

Ни ГМО, ни ГБО

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:00

Чуть не так , если не перекуп и делал для себя))) Оригинальные запчасти и маде ин х... знает . что, очень отличаются в цене)))

У меня за 2.5 года не вылезло не одной ошибки, не где не текло ни чего , как читаю на форумах то с потолка течет то коробка приехала через 10 тыс и т.д. Делать для себя и на 3д скотч это совсем разные вещи)))

• 0

Тур

Тур

Авторитет

• Сообщений 1601
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:01

2.0 и вариатор катал на мегане без проблем до 150 к. Вариатор не любит буксовать.
На фоне патриотизма мозг отключается.

Варіатор не любить: буксувати, перегріватись, різких стартів, аварійних гальм, причепів, буксирувань....  :smile3:  :sm13_:  

Динаміка варіка просто вражаюча! Саме те, що портрібно для їзди у відділення банку для оформлення пенсійної карти)))

Проїхати без проблем аж до 150 тискм це ну дуже серйозний показник))) Нажаль зараз так)

п.с. мій патріотизм комусь заважає?

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:05

Що дастер що спортедж їдуть тільки дизеля. Бензинові пересуваються))

У знакомого на 260 тыс пробегу авто с 0 , пришел конец насосу на дизеле 1.5 dci  Не знаю куда его еще ставят, у него  100 поменял сцепления коробка механ. Так вроде доволен.

• 0

Тур

Тур

Авторитет

• Сообщений 1601
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:18

У знакомого на 260 тыс пробегу авто с 0 , пришел конец насосу на дизеле 1.5 dci  Не знаю куда его еще ставят, у него  100 поменял сцепления коробка механ. Так вроде доволен.

у мого дастера 200 тискм пробігу. Мех6, повний привід. Щеплення міняв попередній власник десь на 160 тискм. Ми робили ремонт форсунок у авторитетних дядьок, просто перестала заводитись холодною взимку) Ціна 500 уєв під ключ за всі чотири. Решта без глобальних проблем взагалі. У дастерів 1 (2010-2017рр) є три види паливних систем - БОШ, делфі та сіменс, кожна зі своїми слабкими сторонами. Кажуть, що бош найнадійніша. У мну делфі. Що там із паливними у дастера 2 (2018+рр) я хз.

Ще у повнопривідного дастера слабенькі хрестовини кардана. Імениті кардансервіси переварюють кардани під разні флянці - ваз/газ/моцквич, ті ходять нормально. В неті повно інформації.

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:19

у мого дастера 200 тискм пробігу. Мех6, повний привід. Щеплення міняв попередній власник десь на 160 тискм. Ми робили ремонт форсунок у авторитетних дядьок, просто перестала заводитись холодною взимку) Ціна 500 уєв під ключ за всі чотири. Решта без глобальних проблем взагалі. У дастерів 1 (2010-2017рр) є три види паливних систем - БОШ, делфі та сіменс, кожна зі своїми слабкими сторонами. Кажуть, що бош найнадійніша. У мну делфі. Що там із паливними у дастера 2 (2018+рр) я хз.

У него такая же проблема, просто не заводиться , но летом вот на этой неделе , сказали насос , но это все же так говорят)))

• 0

Тур

Тур

Авторитет

• Сообщений 1601
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:19

У него такая же проблема, просто не заводиться , но летом вот на этой неделе , сказали насос , но это все же так говорят)))

форси в стенд і все стане ясно)))

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 08:41

форси в стенд і все стане ясно)))

Не хочу ни чего советовать, потом буду крайний)))) Хватит столько случаев было, пусть люди сами принимают решения)))

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 09:27

-akaDemik-, просто ссылки мало
Надо Гугл смотреть
Карфакс
Машину трогать

Погоджуюсь, але людина не ховає він-номер, тому й відомо про те, в якому стані вона була в Америці та з яким пробігом

Чуть не так , если не перекуп и делал для себя))) Оригинальные запчасти и маде ин х... знает . что, очень отличаются в цене)))

У меня за 2.5 года не вылезло не одной ошибки, не где не текло ни чего , как читаю на форумах то с потолка течет то коробка приехала через 10 тыс и т.д. Делать для себя и на 3д скотч это совсем разные вещи)))

Я спробую пояснити власну логіку: я не маю великих технічних знань чи обладнання для ремонту автомобіля, особливо після дтп...тому особисто його не зможу відновити, яка різниця що відремонтував автомобіль той самий перекуп чи я вирішив це зробити, на якомусь сто, якому я начебто довіряю. Будь-якому пересічному громадянину можуть напарити як перекуп, так і на сто що усе "в ідеалі, бери та їздь"

з.і. покажи мені перекупа, який ніколи не казав "робив для себе, але вирішив продати" :sm13_:

• 0

Спойлер

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 12:11

Погоджуюсь, але людина не ховає він-номер, тому й відомо про те, в якому стані вона була в Америці та з яким пробігом

Я спробую пояснити власну логіку: я не маю великих технічних знань чи обладнання для ремонту автомобіля, особливо після дтп...тому особисто його не зможу відновити, яка різниця що відремонтував автомобіль той самий перекуп чи я вирішив це зробити, на якомусь сто, якому я начебто довіряю. Будь-якому пересічному громадянину можуть напарити як перекуп, так і на сто що усе "в ідеалі, бери та їздь"

з.і. покажи мені перекупа, який ніколи не казав "робив для себе, але вирішив продати" :sm13_:

Ты всегда можешь контролировать процесс и зч ты в праве выбирать сам дешман на продаж или для себя. Когда будешь делать биток для себя , а не на продаж поймешь. Так ты покупаешь на слово)))) 

Когда при дожде начинает сыреть салон откуда то вода стоит в машине , отваливаться на ходу фары потому, что на три д скотче , когда от камушков на капоте у тебя через месяц пошла коррозия, когда не дай бог попадешь в дтп, а у тебя нет не одной подушки безопасности и т.д................... вот тогда ты будешь разбираться , что значит делал для себя или на продаж))) тогда и посмеемся :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3366
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 14:35

Ты всегда можешь контролировать процесс и зч ты в праве выбирать сам дешман на продаж или для себя. Когда будешь делать биток для себя , а не на продаж поймешь. Так ты покупаешь на слово)))) 

Когда при дожде начинает сыреть салон откуда то вода стоит в машине , отваливаться на ходу фары потому, что на три д скотче , когда от камушков на капоте у тебя через месяц пошла коррозия, когда не дай бог попадешь в дтп, а у тебя нет не одной подушки безопасности и т.д................... вот тогда ты будешь разбираться , что значит делал для себя или на продаж))) тогда и посмеемся :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:  :sm13_:

Тут соглашусь. Была ситуация не так давно, где то может даже фото было - Мазда 6 последних годов, удар в водительское колесо, полуось толкает диф и он выбивает с противоположной стороны в корпусе коробки место посадки сальника. Ровное колечко с алюминиевого корпуса коробки оторвало - машина в нашем пониманиии "кулёк" и реально с смешным пробегом. Что сделал бы для себя - искал бы коробку или корпус. Что сделали на продажу - обварили этот кусок. И вопрос - как это диагностировать при покупке - многие осматривают корпус коробки на предмет незаводских швов?

https://wmpics.pics/di-ONCH.jpg

Изменено: sapphir, 11 Июнь 2021 - 14:42

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 18:14

Тут соглашусь. Была ситуация не так давно, где то может даже фото было - Мазда 6 последних годов, удар в водительское колесо, полуось толкает диф и он выбивает с противоположной стороны в корпусе коробки место посадки сальника. Ровное колечко с алюминиевого корпуса коробки оторвало - машина в нашем пониманиии "кулёк" и реально с смешным пробегом. Что сделал бы для себя - искал бы коробку или корпус. Что сделали на продажу - обварили этот кусок. И вопрос - как это диагностировать при покупке - многие осматривают корпус коробки на предмет незаводских швов?

https://wmpics.pics/di-ONCH.jpg

а потом приходит каюк коробке или  двиглу потому, что купили половину двигла зелепили, чтоб масло не валило если не навалят у тапок . О чем говорить если у нас офы гарантию не дают , а если что то полетит серьезное тебя без тачки на полгода оставят и весь мозг высосут.

• 0

richee

richee

Старожил

• Сообщений 287
  •  

Опубликовано 11 Июнь 2021 - 20:07

В Києві можу дати посидіти в спортеджі. 

Дякую,але наскільки зрозумів,мова йде про третє покоління спортеджа. Не вписується у мій бюджет до 9тис.  Буду шукати бензинового дастера напевне. Ще б зрозуміти,яка нормальна ціна за нього 10-13 років випуску

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 07:43

Кто, что расскажет про фольц пассат или шкода суперб или октавия от 2010 до 16 года выпуска . Может джета, но наверно маловата. Америка или европа на , что смотреть в чем касяки , только бенз., дт не смотрю.

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14862
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 08:45

октавия от 2010 до 16 года выпуска
если вдруг будешь брать 1.4Т, то с 14г
  • 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 10:40

если вдруг будешь брать 1.4Т, то с 14г

смотрю 1.8

Нашел еще один ети , но его внешний вид :faceoff:

смотрю еще акорда, тойты все угашенные или цена новую лучше купить))))

https://auto.ria.com...b_29856503.html

не знаю передние сиденья в хлам ездили обосанцы(((

Изменено: an76, 12 Июнь 2021 - 10:32

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3366
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 11:15

смотрю 1.8

Нашел еще один ети , но его внешний вид :faceoff:

смотрю еще акорда, тойты все угашенные или цена новую лучше купить))))

https://auto.ria.com...b_29856503.html

не знаю передние сиденья в хлам ездили обосанцы(((

Во Львове можешь заказать Кактусу подбор-осмотр. Просто перебрав ещё раз все за и против - не проще ли на Банка Пассат посмотреть?

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 12:56

Во Львове можешь заказать Кактусу подбор-осмотр. Просто перебрав ещё раз все за и против - не проще ли на Банка Пассат посмотреть?

Что такое банка пассат?

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14862
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 13:06

Что такое банка пассат?

Банк продаёт, в смысле сопесочник

• 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13511
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2021 - 16:37

Спасибо
Но Львовский коллега работает по другому алгоритму
  • 0
+380672581100

avtoznatok_2016.png

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых