Авторіа звідкись же витягнула цей пробіг.
Можливо, щось змінилося, але в 16 році неміг отримати данні про обсуговування Форда не на цьому СТО. Як і по Тойоті. Доречі з Тойотою Кемрі 3.5 був цікавий випадок - приїжджаю в Хмельницький дивитися з пробігом 138 ( не пам"ятаю точно але приблизно такий ). Дзвоню знайомому, він пробиває по Тойоті - дату і пробіг коли останній раз була в дилера ( що робилось - то вже за гроші
) - 5 років назад з пробігом 132. І все гарно і красиво - ніяка программа не буде аналізувати ті цифри, головне що на пару км більше і напишуть "пробіг підтверджений"
От коли ти як на Карфаксі отримаєш повну історію авто з пробігами і датами - от тоді можна казати пробіг підтверджений, а так...
От воно що)
Невже у Львові настільки потрібен високий кліренс? Цеж не село забите з грунтовкою. Маючи парктроніки до бардюра можна і не під'їжджати.)
На бардюри треба заїжджати - скоро будемо на дитячіх гірках і в пісочницях паркуватись
Умовно, я б розглядав Тігуан який на Автоюа сьогодні виклали ( ну да, чорний колір - не дуже ) ніж такий Форд - при тому що за мінівен я двома руками. Але передньопривідні авто, в якому б вигляді їх не робили, це для мене мінівени а не СУВи - і Джорні, і Тіго 8, і все решта передньоприводне типу ХС60, Тігуана і т.д.
Изменено: sapphir, 23 Май 2021 - 09:14