Якщо ми розмовляєм в контексті опелівського 1.4 турбо,то вище писав-ютуб наповнений відео з косяками цього двигуна...
Там і про трубку масляної магістралі безпосередньо під впускним колектором і про подвійну систему вентиляцію картерних газів і т.д.
Технологічний авто розрахований на євроспоживача та 3 роки експлуатації...
Ясно... Ну, Інсігнію з ним все одно продали, а другий Круз, получається, має інший двигун.
Все що стосувалось старих двигунів G13+М13/15/16/20А...2.4...,2.7..,навіть з рідним Опелівським 3.2...Можна обговорвати.
До нових двигунів типу 1.0 відношусь з пересторогою...
СХ4 і Вітара, крім 1.0Т, продаються з атмосферним 1.6 і турбо 1.4. Атмосферний - це начебто M16A, а про 1.4Т ніхто нічого не знає, але він іде тільки на зовсім топові версії по 23 куо, під замовлення. Ці Сузукі, як правило, купують трохи дешевші і трохи простіші. На вторічці я 1.4Т тільки один раз бачив.
По 307 сложнее делать выводы, там 70% бывшие бляхи, с соответствующим состоянием что на механике, что на автоматах
Самий вигідний 307, який я бачив у Києві, був чорний 1.6 з МКПШ і пробігом під 200, за 4.6 куо на ВіДі-автомаркеті, продали за тиждень.
А, соррі, я не знаю чи він був самий вигідний, вони переважно вище фільтра за пробігом. Але я продивляюся трейд-іни великих дилерів незалежно від пробігу.