А на заправці плачуть коли оплачують рахунок за бензин. Потім тулять гбо за страшні гроші, а потім періодично носять гроші газовщикам бо воно нєєдєт і приборка як цвєтомузика вся в джекічанах. Бензина по півтора євро не за баром.
При пробігові до 5 ткм на рік, а більше я і не їжджу, я б на неї газ не ставив. І це я в Києві живу і їжджу у пробках, тобто витрати палива бензинового двигуна мене б явно стосувалися більше ніж тих, хто багато їздить на дальняк.
Глянув - це типу Таурус? Седан Е-класу? Так продажі що 5 що 6-го покоління в Америці провальні - чим ця машина хороша що навіть на її ринку її не оцінили?
Ззовні Е-класу, салон у неї менший. Всим хороша - ресурс, якість виготовлення (для американської машини), є повнопривідні версії. Не дарма ця машина була поліцейською, хоча і з двигуном 3,7. Це не КраунВік, але це - так, хороша машина, яка може пройти до капремонту 400 ткм і більше.
Лінкольн MKS на її базі вважається найбільш надійним Лінкольном після припинення випуску Таун Кара.
У нас натомість везуть другий Ф'южн, який у найнадійнішій модифікації 2,5 без капремонту АКПШ 300 ткм не пройде. І так - це також непогана машина, яку я у гарному стані за цікавою ціною взяв би. Але це не Торес.
та яка різниця, дикі, знають не знають, це другорядне, факт залишається фактом- везуть те що можна продати.
Звичайно. І це Компаси, турбоКрузи і Фокуси, які настільки паскудні, що порівняно з ними навіть Рог - майже надійна машина.
З відносно надійних сюди у помітних кількостях возять хіба що Ф'южени і Ескейпи у базових комплектаціях, а також Кемрі. Ну ще Пассат був, враховуючи особливості нашого ринку.