Наш человек
Присоединяюсь. Это ежесубботний ритуал ![]()
Опубликовано 03 Июль 2025 - 19:57
Пишут: умер Майкл Мэдсен («Бешеные псы», «Донни Браско», «Убить Билла», «Город грехов», «Омерзительная восьмёрка»)
З.Ы. поиск коряво работает, вроде было что то по RIP по Артуро Гатти, Пол Уоокер и т.п.
Изменено: morino, 03 Июль 2025 - 19:57
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 03 Июль 2025 - 20:04
Опубликовано 10 Июль 2025 - 14:41
З ранку нема холодної води, на ліквідацію пошкодження дається від доби до трьох, от згодились запаси води в пляшках, є хочь чим змипи туалет.
До речі, гаряча вода є, але такий окріп, шо і руки не помити
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Август 2025 - 16:45
У мами сусіди робили проводку, кончений електрик повісив нуль на нашу колодку, нам ллюс 10-15кВт на місяць, якби мама мешкала в квартирі, то ніхто б і не побачив, та і так скоріше за все могло проскочити, а тут поміняли лічильники на день/ніч, в хаті нікого нема, все відключено, а лічильник рахує
Опубликовано 29 Август 2025 - 19:32
Голову отбить
Кому? Електрика наймала хазяйка дістанційно, вона десь в Ізраілі була, живе квартирант, де шукати того електрика хз, да і навряд то було зроблено навмисно, просто рукожоп
Хазяйка наче не проти владнати фінансово
Опубликовано 30 Август 2025 - 00:37
Та рандомному электрику, любому.Кому? Електрика наймала хазяйка дістанційно, вона десь в Ізраілі була, живе квартирант, де шукати того електрика хз, да і навряд то було зроблено навмисно, просто рукожоп
![]()
Хазяйка наче не проти владнати фінансово
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 15:52
Та рандомному электрику, любому.Шусмана не займайте!!!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 19:02
Так он же Игорь, не?Так більше нізкого вибирати, единий і неповторний, до того ж якось дивно затихарився, може знає миша , чіє сало з'їла
![]()
Он Руслан ржёт во всех темах. Может знает что-то нибудь?до того ж якось дивно затихарився
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 23:29
Я поки в Одесі , перечекаю про всякий пожарний .
Ми почекаємо
Так он же Игорь, не?
Миша то просто "миша, пардон кріса"(с), хоча в оригіналі наче була кішка, чи кіт, та яка різниця, суті це не міняє
Изменено: paa, 02 Сентябрь 2025 - 10:33
Опубликовано 01 Сентябрь 2025 - 23:35
То е так. Бо Игор в Одесі.
Миша то просто "миша, пардон кріса"(с), хоча в оригіналі наче була кішка, чи кіт, та яка різниця, сут це не міняє![]()
Опубликовано 02 Сентябрь 2025 - 10:30
Опубликовано Сегодня, 13:49
Заказав в Епіцентрі товар з доставкою на поштомат (товар є в наявності, доступний як для замовлення, так і до самовивозу). Раз смской перенесли строки доставки, другий раз смской перенесли строки доставки, третій раз вже дзвонили , знов переносили строки доставки, коли подзвонили вже четвертий перенести строки доставки - то я вже відмовився місяць чекати. Тепер чекаю повернення коштів, четвертий день, а ще нема...
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано Сегодня, 15:36
Заказав в Епіцентрі товар з доставкою на поштомат (товар є в наявності, доступний як для замовлення, так і до самовивозу). Раз смской перенесли строки доставки, другий раз смской перенесли строки доставки, третій раз вже дзвонили , знов переносили строки доставки, коли подзвонили вже четвертий перенести строки доставки - то я вже відмовився місяць чекати. Тепер чекаю повернення коштів, четвертий день, а ще нема...
Шось у вас в Дніпрі не фартовий Епіцентр
Це з досвіду?
Це з мультика про Простоквашино
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых