Багато хто вважає що боржоми теж з Грузії привозять))Підігнали пляшку вина Kartuli Vazi Кіндзмараулі, грузини вже зовсім знахабніли, за такі гроші розливають не витримане вино, газованка аля алазанська долина, розлив 19,09,25
Реклама
Скаржуся (Жалуюсь v.2)антипод темы "Хвастаюсь"
Опубликовано 24 Ноябрь 2025 - 09:33
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 24 Ноябрь 2025 - 12:24
Цибуля по вісім , навіть дешевше є , не те що при баригах .
Раа , може тобі подарували якусь пляшку з Аврори .
Ну бачиш, значить щонайменше у окремого прошарка громадян є привід для оптимізму, життя потроху облаштовується, поки мільярд дерев росте вгору.
He who laughs last laughs best ©
Опубликовано 24 Ноябрь 2025 - 13:16
Тому таке краще не купувати
Та чого, був період брав Сапераві від Азнаурі, за ті гроші було норм, зараз вже не то, але ж як береш таке, то і розумієш, шо отримаєш, а тут грузинський розлив, 300+ ціна, а на виході дешевий шмурдяк
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Ноябрь 2025 - 14:08
Тому спиртні напої тільки імпорт. І тільки від контрабандистів.Та чого, був період брав Сапераві від Азнаурі, за ті гроші було норм, зараз вже не то, але ж як береш таке, то і розумієш, шо отримаєш, а тут грузинський розлив, 300+ ціна, а на виході дешевий шмурдяк
Опубликовано 26 Ноябрь 2025 - 07:42
Тому спиртні напої тільки імпорт. І тільки від контрабандистів.Чому тільки контрабанда?
Навіть в масмаркеті зараз є хороші вина з Чілі, ПАР, з Австралії. І не переоцінені, як та ж Грузія на рівень Хранції чи Італії
ціни цілком адекватні.
П.С. Канадська діаспора намагається і сюди притягнути Колізей ![]()
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 20:42
Чому тільки контрабанда?Тамушта дешевше і спокійніше за якість.
Навіть в масмаркеті зараз є хороші вина з Чілі, ПАР, з АвстраліїПАР не заходить, не знаю чому. Чилі з Австралією можна на подарунок.
Опубликовано 03 Декабрь 2025 - 16:42
Как то оно сразу всё..
генератор подсдох - отремонтировал
Стиралка сдохла -взял новую в ОЧ
Унитаз треснул - забил
З.Ы. Генератор оттарахтел 300 часов, из них 250 чисто на газу, после чего поплахело клапанам (регулировал на 20 часах, проверял зазоры на 150,250) + заменил стартер, свечу и рассохшийся бензопровод. Стартер 160+103 доставка, прокладки+шлангочка ещё 200грн, свеча б/у с гаража. итого на 463 грн/ремонт. Тарахтит дальше.
Изменено: morino, 03 Декабрь 2025 - 16:43
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 04 Декабрь 2025 - 20:33
Как то оно сразу всё..
генератор подсдох - отремонтировал
Стиралка сдохла -взял новую в ОЧ
Унитаз треснул - забил
Спойлер
как в анекдоте про зебру...
-доктор, помните я вам вчера рассказывал?
-да
-так то была белая полоса...
Люди вернутся в сентябре (с)
Опубликовано Вчера, 20:42
Тоже пожалуюсь - остался пока без Опеля. Ехал с работы в среду, а тут в 17.25 КамАЗ решил развернуться ... ну я ему в среднее левое колесо и въехал своим левым углом.
Печалька, камаз з зустрічної?
Изменено: paa, Вчера, 20:43
Опубликовано 18 минут назад
Попередньо винен водій КамАЗа
Боюсь огорчить, но если один стоит, а второй едет, то виноват всегда тот, кто едет. Типа - надо соблюдать скоростной режим, который обеспечит торможение при внезапном возникновении препятствия..., как-то так.
У самого был случай, ранним утром на трассе, в тумане, въехал в зад одному легковику. И скорость была небольшая и тормозить начал, но от удара не спасло.
А там три охотника полубухие, гоняли ночью по полям за зайцами, потом выехали на трассу, стали и заснули. Никаких огней не горело, катафоты грязью забрызганы. Это еще им повезло, что я в них влупил, а не какая-нибудь фура, мокрого места не осталось бы.
Я тогда аварийку включил, знак аварийной остановки выставил, так мне тот знак, пока ментов ждали, в хлам перемололи едущие сзади по трассе.
Так меня тогда виноватым сделали...
Хотя, мне тогда казалось, что я был прав, да и те мудаки сразу свою вину признали, мол да - идиоты....
Протоколу немає,
Та не, шото все-равно должно быть, раз есть пострадавший, то группа выезжала, осмотр места происшествия, опрос участников...
Паршивое дело, тут адвокат нужен хороший, и то, не факт...
Изменено: PECHKIN, 5 минут назад
Опубликовано 7 минут назад
Ні, КамАЗ впоперек дороги стояв, тому і пізно побачив - задні фонарі не видно, а передні десь зліва підсвічували вздовж бортів ніякого освітлення ...
А чого стояв, заглох, чи не вписувався в розворот, фари шо були вимкнені?
Боюсь огорчить,
Трохи інша ситуація, туман і темрява, є різниця
2 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых
-
PECHKIN