. Мне не впадлу, это одна из немногих процедур, которую можно сделать самому на современных автомобилях,
Мне лет 5 назад тоже было не в падлу, а сейчас в падлу
Опубликовано 25 Ноябрь 2020 - 13:56
Мне лет 5 назад тоже было не в падлу, а сейчас в падлу
Работа пыльная, согласен.
На прошлых выходных я поехал с другом за компанию покупать зимнюю резину. Купили быстро, а поменять - проблема. Объехали весь район. Практически везде по записи, а где нет - очередь из шести машин. Я не стал ждать, поехал домой. Потом друг сказал, что стоял в очереди 3,5 часа.
У меня же на самостоятельную замену ушел 1 час не спеша с перекурами, пивом и болтовней с соседом по гаражу.
Опубликовано 26 Ноябрь 2020 - 01:20
Практически везде по записи, а где нет - очередь из шести машин.
Ну это к вопросу - "готовь сани летом" а резину на дисках просто тяжело стало из подвала доставать, когда была возможность хранить на работе и там же менять, у меня тоже были зимние диски.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 12:31
Трубка метрова рішає)Так вона в гаражі
Недавно в місті впіймав саморіз, так майже відразу колесо спустило, прийлось ставити запаску. Попоскакав я тоді на балонному ключі І це при зрості в 1,85 і вагою під центнер живої ваги. Що тоді казати про шибздиків?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 12:40
схожа антропометрія, не завжди працює навіть стрибаючи... багато років труба їздить поряд з балонним ключем...Так вона в гаражі
Недавно в місті впіймав саморіз, так майже відразу колесо спустило, прийлось ставити запаску. Попоскакав я тоді на балонному ключіІ це при зрості в 1,85 і вагою під центнер живої ваги. Що тоді казати про шибздиків?
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 12:46
труба
А ще дехто возить бейсбольну биту. В мене - саперна лопатка з подовженою ручкою. Черв"яків на щуку копати
Изменено: Щукарь, 27 Ноябрь 2020 - 12:47
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 16:43
за 30+ років динамометричний раза три всього на шиномонтажах зустрічав, причому наступного разу вже або вкрали або зламали...Мені докручували вручну динамометричним..
:-)))ты его с собой возишь?))
а шо в цьому контексті вважати офіційною?! продавани в і-неті так і називають, "балонний ключ хрест"А як цей "хрест" офіційно називається?
Изменено: lame, 28 Ноябрь 2020 - 18:39
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 18:07
ты его с собой возишь?))
Ем... А напуркуа б я його возив? Я останній раз колеса знімав і ставив років у 12-13 на батьковій машині, у рамках мого трудового виховання. Не термоядерна фізика, але з тих пір потреби не було.
а шо в цьому контексті вважати офіуійною?! продавани в і-неті так і називають, "балонний ключ хрест"
А, тобто він також балонний ключ. Ну, логічно.
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 20:31
Перевзув Опеля в китайський Triangle. Не хотів переплачувати, думаю при наших зимах пару раз на тиждень з"їздити на роботу(8 кеме) - сойдьот
До речі, син казав, шо в кар"єрах Белази взуті в Тріангли.
Опубликовано 28 Ноябрь 2020 - 17:28
У нас в Харькове на шиномонтаже "Твоя шина" возле Дафи именно им и затягивают болты.за 30+ років динамометричний раза три всього на шиномонтажах зустрічав, причому наступного разу вже або вкралт або зламали...
Изменено: nick6482, 28 Ноябрь 2020 - 17:28
Опубликовано 28 Ноябрь 2020 - 18:47
ну, динамометрический ключ в балансировке не участвует и не есть гарантией наличия навыков у балансировщика...пришлось ехать в другое место на перебалансировку
Опубликовано 28 Ноябрь 2020 - 20:22
У нас в Харькове на шиномонтаже "Твоя шина" возле Дафи именно им и затягивают болты.
Но, как то раз после того как у них переобулся, мне потом пришлось ехать в другое место на перебалансировку я туда больше не езжу.
Були симптоми неправильного балансування?
бо ни разу не видел этой приблуды на шиномонтаже
Виглядав як звичайний, при затягуванні стрекотав.
Перевзув Опеля в китайський Triangle. Не хотів переплачувати, думаю при наших зимах пару раз на тиждень з"їздити на роботу(8 кеме) - сойдьот
До речі, син казав, шо в кар"єрах Белази взуті в Тріангли.
На етапі вибору літніх шин трохи вивчав ситуацію з китайськими шинами і розглядав Тріангл - загалом гарні відгуки юзерів, тестів тієї моделі практично не було, економія у ціні 20-25% відсотків порівняно з другою лінією великих шинних концернів, жаба агітувала спробувати. У результаті, не взяв і не став би радити. Стійкість до зношування дуже хороша, на сухому асфальті терпіти можна, на мокрий краще не потрапляти, різких маневрів ні на якій поверхні краще не робити. Зимові шиповані Тріангли начебто не відстійні.
На вантажівках Тріангл справді мають непогану репутацію, особливо прівняно з повним мотлохом типу Фуллран, Фуллвей і тому подібних. Але треба розуміти які гівняні шини в принципі ставлять на суттєву частину вантажівок і комерційної техніки, і не тільки в Україні. До них головна вимога - стійкість до зношування і перегрузу, на керованість власникам насрати в принципі. У Європі ще паряться з приводу витрат пального, у нас - не знаю. Китайці серед вантажних шин мають велику частку, зокрема у поставках на конвеєри відомих виробників, особливо для самоскидів, екскаваторів і тому подібного.
Опубликовано 07 Декабрь 2020 - 10:27
Та ми ж скромнi селюки. В нас зарплати маленькi. От i жалiють нас шиномонтажники
Тобто на переобувку треба вдягати фуфайку і кірзачі, щоб отримати знижку
Ми тож в анклаві, але таких цін у нас нема....
Та ми в курсі, батьківщина президента
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых