А бувають якісь спеціальні літні шипи для адептів?
Саморізи
Опубликовано 24 Март 2024 - 10:27
Він на півночі, ще місяць назад в футболці на балконі курив. Але, можливо, це регіональна заборона і центральна і південна Італія вже на літі, не знаю. Він собі 18-те літо купив там і чекає щоб Ренегат перевзути з американської всесезонки на нормальні тапки.
Опубликовано 24 Март 2024 - 12:18
мабуть якісь подібні правила в австрії, але на той час банківські колеги (не найбідніші серед місцевих пересічних) навпаки катали літо, всесезонку або будь-шо-є, а коли це кілька днів зимою вже було в розріз з правилами, казали "є метро та трамваї", на зайві на їх думку витрати ніхто не йшов...розмова про те що в холодний період не має бути літа...
Изменено: lame, 24 Март 2024 - 17:43
Опубликовано 24 Март 2024 - 13:01
Виключно регіонально. І про цю обовʼязковість завжди інформують знаки при вʼїзді до регіону.Сусід в Італії - до 15 квітня там заборонено перевзуватися не дивлячись на суттево вищу температуру. З його слів, на істину не претендую але двома руками підтримую - до травня нема чого літо ставити.
Опубликовано 24 Март 2024 - 13:22
Виключно регіонально. І про цю обовʼязковість завжди інформують знаки при вʼїзді до регіону.
«15 nov/ 15 apr» обовʼязкова наявність зимових шин та ланцюгів…
Точно, зимові шини АБО ланцюги - він про це казав а я упустив, сорян. Перевзуваємось на літні і вдіваємо ланцюги
Изменено: sapphir, 24 Март 2024 - 13:24
Опубликовано 31 Март 2024 - 21:43
я взагалі цього сезону перевзуватись не буду, їздити нема куди, по київу багато не викатаєш
І так зле і так недобре як то кажуть - літо 22-го проїздив на зимі хоч літня є на дисках. Так само мало проїхав але побачив що зношується гума і головне починає вкриватися мікротріщинами, не катастрофа але вже є. Купляти нову не планував до перемоги - ані гуму ані машину. Минулого року вже перевзувся, цього року дочекаюсь 15 квітня і знов перевзуюсь - треба розтягнути ресурс тої зимової на n-ну кількість часу...
Опубликовано 01 Апрель 2024 - 18:59
Пьер , ну ти мене прямо настановив на ум\розум .
Я теж збирався в квітні брати літо хоча б на передок , а зараз теж подумав - А нафіга . На ті чотири-пять тис пробігу за рік .
В мене була резина на дисках , та вкрали . Гараж попав під окупацію , підари гранатою двері підірвали . Хоча все ж колеса вкрали вже свої мародери . ті вкрали тиски , точило , а решту вже свої добирали .
Опубликовано 01 Апрель 2024 - 19:02
Пьер , ну ти мене прямо настановив на ум\розум .
Я теж збирався в квітні брати літо хоча б на передок , а зараз теж подумав - А нафіга . На ті чотири-пять тис пробігу за рік .
В мене була резина на дисках , та вкрали . Гараж попав під окупацію , підари гранатою двері підірвали . Хоча все ж колеса вкрали вже свої мародери . ті вкрали тиски , точило , а решту вже свої добирали .
та я одне зимове порвав, поставив беушкуякусь схожу одну. Тож тепер маю такий собі "комплект" зими. І да, вже два роки як не плануємо вдовгу.
Опубликовано 02 Апрель 2024 - 07:24
![]()
а потом купить всесезонку и не париться
Це приблизно як поставити А/Т гуму і їздити джипом як по асфальту так і по говнам...
Шо там-шо там відстійно....
Изменено: Юстас, 02 Апрель 2024 - 07:24
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Апрель 2024 - 12:36
Вот задался вопросом, а если старые колеса осталяешь на шиномонтажке (в утиль), эта услуга платная или нет?
зависит от взаимоотношений с шиномонтажником...
и его организации бизнеса...
не знаю, регулируется ли этот вопрос законодательно,
но уже достаточно давно раз в несколько лет плачУ
последний раз еще до вторжения по 20 грн за покрышку (когда-то начиналось с 10)...
(с тех пор не утилизировал еще)
коллега, где-то в то же время спросил,
сказали "за забор выбрось и забудь" (с)
сейчас ни цен, ни отношения к вопросу даже не представляю
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых