варить в турції гуму, брендовану не гуд"єром, а дембіцею?!
А що б зварена з бодуна 1го січня, крива і коса, гума не кидала тінь на прославлену в всьому світі марку ГудЄр!
Изменено: vovan8706, 08 Апрель 2024 - 17:12
Опубликовано 08 Апрель 2024 - 17:12
в мене ще було питання...
чому гуд"єр, маючи вдосталь заводів по всьому світу (дембіца просто один з них),
Не дотягують до якості гудьера
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Апрель 2024 - 18:35
Та шлямба з датою виробництва легко може бути підробленою...
вважаєш за можливий варіант, коли вона зварена десь в китайському льоху, наштампована польською дембіцею з написом "виготовлено в турції" та підробним штампом дати виробництва?! ще й напарена нашому сервісу як нуляча справжня...
Изменено: lame, 09 Апрель 2024 - 09:44
Опубликовано 08 Апрель 2024 - 20:26
неочікувано з'явилось питання
Так а в чому, власне, питання? Принайменні один день(а у високосний рік - два) будуть належати 53-ому тижневі. Якщо для виробництва це робочий день, то й на шлямбі буде 53.
До речі, це дещо корелює з питанням
за можливий варіант, коли вона зварена десь в китайському льоху, наштампована польською дембіцею з написом "виготовлено в турції" та підробним штампом дати виробгицтвам?! Ще й напарена нашому сервісу як нуляча справжня...
З того, що мені розповідали про турецьке виробництво квазі-брендових шин, то там застосовують автоматичні лінії, в яких унеможливлене втручання людини в процес виготовлення. Неможливо щось проігнорувати, підкрутити, скорегувати чи змінити якийсь параметр. В разі відхилення параметра лінія повністю зупиняєтьс до усунення проблеми. Тому досить уважно ставляться до вселяких дрібниць, з яких складається технологічний процес, налаштовують обладнання та вижимають з нього по максимуму, без вихідних та свят. Цілком може бути, що така цифра може бути з тих же міркувань - тиждень скінчився і автоматично цифра у шлямбі була змінена на наступну, най там лінія всього одну годину пропрацює після цього до завершення циклу виробництва.
Опубликовано 08 Апрель 2024 - 20:46
вважаєш за можливий варіант, коли вона зварена десь в китайському льоху, наштампована польською дембіцею з написом "виготовлено в турції" та підробним штампом дати виробгицтвам?! Ще й напарена нашому сервісу як нуляча справжня... (рукалитсо) :)))
Я катаю "малазійський" зимовий Мішелін з явно "доліпленою" окремо датою. Це і мені було видно і шиномонтажу хоч і купляв типу в резина сс чи інфошина - але ціна мене влаштовувала а 205/70/15 не дуже ходова щоб щось там вибирати особливо. Вже хз, років певно 5 чи 6, скільки авто, на ній їжджу хоч і небагато в км.
Опубликовано 09 Апрель 2024 - 07:47
Ще й напарена нашому сервісу
Друже, непоодинокі випадки, коли на НОВУ, лежалу 5 років шину, "перевірені" продавці перешльопують дату...
Як казав Гафт у фільмі "12": " - В этой жизни может быть всё..."
Изменено: Юрий Сергеевич, 09 Апрель 2024 - 07:51
ПТН ПНХ
Опубликовано 09 Апрель 2024 - 09:42
дякую всім за відповіді на мої "питання"
хоча з усіх, хто приймав участь в "розслідуванні" тільки Andre_71 додав оптимізму
всі інші намагались щоглибше запхати мене разом з тою гумою під асфальт
але я все одно звертатимусь
у всякому разі гума поки їде добре (особливо в таку погоду як зараз (вдень +25)
у порівнянні з зимовим гуд'єром (а раптом він також несправжній ))
швидше прискорюється та уповільнюється, краща курсова стійкість
та суттєво менша акустична складова (не хрюкає)
Принайменні один день (а у високосний рік - два) будуть належати 53-ому тижневі.
Якщо для виробництва це робочий день, то й на шлямбі буде 53.
так, навіть якщо неавтоматично та 31.12.хх - понеділок,
то умовний мехмет, прийшовши на роботу,
крутнув колісчатко "тиждень" на +1, тож маємо 53.хх
Изменено: lame, 09 Апрель 2024 - 09:50
Опубликовано 09 Апрель 2024 - 12:32
так, навіть якщо неавтоматично та 31.12.хх - понеділок,
то умовний мехмет, прийшовши на роботу,
крутнув колісчатко "тиждень" на +1, тож маємо 53.хх
В 23-му це треба було зробити 1 січня у неділю і тоді один день був би першим тижнем, а останній тиждень - 53-м бо 31 грудня неділя, так шо на рахунок шин з бодуна можеш не перейматись
всі інші намагались щоглибше запхати мене разом з тою гумою під асфальт![]()
Ти наче перший день на форумі
Опубликовано 12 Апрель 2024 - 23:35
ЛітоЗимова?
Изменено: FINNN, 12 Апрель 2024 - 23:44
Опубликовано 13 Апрель 2024 - 12:51
Я і не перезував))) Зимова R15 і літня R16 у мене на різних дисках. Літня була кінець 12року вродь, Опель на ній ще з салону виїхав, ій просто вже прийшов час....Ну ти мажор, на старому ще можна було поїздити, а якщо планував нову, то навіщо було перевзувати старе літо
Изменено: FINNN, 13 Апрель 2024 - 12:53
Опубликовано 13 Апрель 2024 - 16:49
Я і не перезував))) Зимова R15 і літня R16 у мене на різних дисках.
Зрозуміло, просто виглядало так, шо ти зиму перевзув на літо, і стару зиму віддав
короче заплутав усіх
Изменено: paa, 13 Апрель 2024 - 16:50
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 09:50
Перевзув на цих вехідних свої два корчики, велику і малого. Надіюсь не рано...
Шини на дисках, тож лише перекрутив.
Добре обох помив.
Замінив коврики.
Зробив хімчистку салону малого.
Поки в 208му пропилососив ковра, всіма матюками світу згадав творців такого чуда.
Пропилососити його практично не реально, при тому що бруд добре видно.
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 14:00
Обратил внимание, что еще многие на зимней, в том числе Лексусы с Лендрюйзерами.
Так это обычное дело, резина дорогая, вот и соваются сироты на зимке, а мне шипастые чавкают каждый день, бывает до 2-3 шт
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 23:30
а хтось ще по-різному рахує штамповки та легкосплави?!
Приблизно всі, судячи з того, що це перше питання на шиномонтажі, коли запитуєш скільки буде коштувати.
У Вишневому і далі 600 гривень за штамповку 14", а не 700-750, як у Києві.
чому гуд"єр, маючи вдосталь заводів по всьому світу (дембіца просто один з них),
Гудйір же має якось показати, що це дешевша шина, ніж расовий власне Гудйір чи хоча б Фульда. Тому Дебіца. Ну могла б бути на її місці Сава.
А в Туреччнині (серед інших), бо там величезне виробництво автомобілів, всі виробники шин також там мають своє величезне виробництво, не кажучи вже про шини для просто місцевого автопарку.
Крім того, от мій Вікінг зроблений у Словаччині. А де йому бути зробленим, якщо фірма належить Контіненталу з 80-х, КБ у Норвегії і завод закрили також ще у ХХ ст. і тільки бренд залишився? У 90-х Контінентал купив Гіславед і зробив там приблизно те ж саме, тільки процес трохи довше тривав. А Матадор зараз базове КБ всіх не преміальних шин Контінентала і там же головне виробництво в Європі, крім Німеччини і Румунії.
Опубликовано 21 Апрель 2024 - 07:52
Приблизно всі, судячи з того, що це перше питання на шиномонтажі, коли запитуєш скільки буде коштувати.
я мабуть не дуже добре виглядаю...
не питають
У Вишневому і далі 600 гривень за штамповку 14", а не 700-750, як у Києві.
"і далі" то взагалі інша історія
в корнині (житомирська обл.) свояк свою тюнінговану шістьорку за 500 перевзуває
і не тому що місцевий - то для всіх
(перевзуваються в тих краях не багато,
тож шиномонтажникам хоч би як виживати)
Изменено: lame, 22 Апрель 2024 - 09:38
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых