Ще омивач зимовий залити і до зими готовий.
Ото поталанило Пижу. )))
Опубликовано 14 Ноябрь 2024 - 18:07
Перейшов з літнього Лагеру на зимові варіанти темного ІРА, АПА та Стаут.
Та краще вже Хенкей Баністер.
Пиво, взимку.... Та ні.
Простіше шиповку продати і купити свіжу яка сподобається
Продати контік та купити щось китайське? Щось не хочеться.
Ти вже так робив?
Та да. ))
Опубликовано 15 Ноябрь 2024 - 09:39
Продати контік та купити щось китайське? Щось не хочеться.
Ну то було в контексті необхідності позбавитись шипів, а так звісно простіше їздити на тому що є
Изменено: paa, 15 Ноябрь 2024 - 12:43
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Ноябрь 2024 - 18:45
Изменено: bzhasso, 15 Ноябрь 2024 - 18:45
Опубликовано 17 Ноябрь 2024 - 18:10
Це не підрозділ Мішлен, це фірма, афілійована з Мішленом, вона йому не належить, але так, Мішлен з них щось має і чимось ділиться. Вважаються типу третьою лінією Мішлену. Фірма сербська, робиться все також в Сербії. Інші їхні торгові марки - Orium, Riken i Kormoran, i ще одну, по-моєму, забув, бо начебто їх п'ять. У всіх ідентичний модельний ряд с Тігаром, можна просто вибирати за ціною і датою випуску, також можна докуповувати замість зіпсованої, не звертаючи увагу на торгову марку. Шини непогані.Тигар ,стоящий сейчас на машине. Комфортом и цепкостью
Аж полез гуглить -оказывается подразделение Мишелин.
Взял на заметку на будущее
Опубликовано 17 Ноябрь 2024 - 19:04
Фірма сербська, робиться все також в Сербії. Інші їхні торгові марки - Orium, Riken i Kormoran, i ще одну, по-моєму, забув, бо начебто їх п'ять. У всіх ідентичний модельний ряд с Тігаром, можна просто вибирати за ціною і датою випуску, також можна докуповувати замість зіпсованої, не звертаючи увагу на торгову марку. Шини непогані.
Ще Taurus
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 17 Ноябрь 2024 - 19:54
По хранцузькы бренд звучит ка мИШелян , Н в конце почти не произносится :)Не кажи Мішелін. Це так само ріже вухо як Ламборджині і Порш.
В интернетах пишут что марка принадлежит французам.Це не підрозділ Мішлен, це фірма, афілійована з Мішленом, вона йому не належить, але так, Мішлен з них щось має і чимось ділиться. Вважаються типу третьою лінією Мішлену. Фірма сербська, робиться все також в Сербії. Інші їхні торгові марки - Orium, Riken i Kormoran, i ще одну, по-моєму, забув, бо начебто їх п'ять. У всіх ідентичний модельний ряд с Тігаром, можна просто вибирати за ціною і датою випуску, також можна докуповувати замість зіпсованої, не звертаючи увагу на торгову марку. Шини непогані.
Продавці розповідають про підрозділ Мішлен зі зрозуміло якою метою - так краще продається. Як розповідають про те, що Ласса - підрозділ Бріджстоун, хоча там така ж історія - Ласса належить туркам, але тісно співпрацює з Бріджстоуном.
Підрозділи Мішлен - це Клебер і БФ Гудріч.
Не кажи Мішелін. Це так само ріже вухо як Ламборджині і Порш.
Опубликовано 17 Ноябрь 2024 - 22:26
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 09:02
В городе на городских соответственно скоростях,вплоть до + 2 - отличный комфорт , прогнозируемость поведения при рулежке и торможении. Два дня езды конечно не сильно показатель, посмотрю весной но прям давно такого комфорта не было, после Сафрана...Також Strial і Sebring
В тесті покращена версія Ультра Хай Перформанс виступила другою з кінця, випередивши кацапську Віатті
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 09:02
Ще Taurus
Точно!
Також Strial і Sebring
І Стріал. Я ж пам'ятаю, що брендів у них як у сучки бліх. Причому, Корморан колись був польським.
А Себрінг - це якась одрижка Бріджстоуна.
По хранцузькы бренд звучит ка мИШелян , Н в конце почти не произносится :)
Нуууу.... Нє всьо так однозначно:
Але не кажи "Ламборджині"
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 09:06
Гиславед -- Яя Гут рэзинНе знаю, суто імхо. Я купив літо, в 20 чи 21 році, на омегу. Мені вона трохи дубова, зима на той час ,по відгукам була не дуже. То на зиму взяв гіславед - На омегу.
На наступне літо треба пара (не питайте чого пара - довга історія) нової - не хочу її.
Конечно! Онли Ламборгини :)Точно!
І Стріал. Я ж пам'ятаю, що брендів у них як у сучки бліх. Причому, Корморан колись був польським.
А Себрінг - це якась одрижка Бріджстоуна.
Нуууу.... Нє всьо так однозначно:Спойлер
Але не кажи "Ламборджині"
На этой маленькой планете с однозначностью таки проблема ))
Нуууу.... Нє всьо так однозначно:
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 09:19
Гіславед зараз - друга лінія концерну Контінентал. Як і їхній колишній конкурент у Скандинавії норвежський Вікінг. У них і КБ у обох давно вже немає. КБ для шин другої лінії Континенталю зараз у Словаччині на Матадорі. Не знаю, чи з нуля вони розробляють, чи допилюють застарілі моделі головного бренду. Там же легковий Дженерал. Для позашляхового Дженерала може КБ у Штатах і залишили, все-таки це своєрідна специфіка, але це не точно.
На відміну від вищезгаданих сербських, у цих (плюс Барум з тої ж серії) протектор трохи відрізняється.
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 10:27
Мне в одной конторе парили викинг как котнинеталь викинг )
Континенталь Вікінг Спорт чи Контакт, чи якось так, 7 - це зимова модель Континенталю, скандинавка, дуже гарна.
А торгова марка Вікінг, яка належить Континенталю - то зовсім окрема історія. У мене літні Вікінг, я ними задоволений.
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 11:14
Изменено: vovan8706, 18 Ноябрь 2024 - 11:15
Опубликовано 18 Ноябрь 2024 - 11:37
Якісь такі ноунейм виробники обговорюєте по третій і п'ятій лінії, дотичності до відомих брендів і т.д. І десь ця дотичність має душу зігрівати.
Якщо немає коштів на брендові шини, з якістю що гарантована самим брендом, то не краще розглянути варіант легкого БВ за ті самі гроші?
Зима має обмеження - рік і висота. Ніхто хороший бренд в гарному стані по ціні нового Марангоні не пропонує, як правило. Товариш в Італії - да, на літо купив непогане б/у в 18 розмірі, на зиму взяв новий Китай за 300 євро бо нічого людського з зими в тому ж 18 розмірі не запропонували.
Да і в мене таке ж було 5 років назад коли купляв на Вектру - б/у хороше на літі і нове на зиму, правда розмір особливий і б/у його навряд знайшов би - 205/70/15
Изменено: sapphir, 18 Ноябрь 2024 - 11:46
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 ![]() |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Продам диски литые R 15 Nissan+шины зимаАвтор: lalexa • Дата: 21 Ноябрь 2020 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых