Ну задний есть рыжые пятна-И не более.Ни одного гниющего не видел.
Реклама

Astra J 1,6CDTI (Euro 6)Плюси, мінуси, підводні камені?
Опубликовано 29 Июль 2020 - 06:50
Ну задний есть рыжые пятна- то же самое что и на ветре ц было в этих годах
Не переймайся.Підрамників на Зіну навалом.Нікому вони не потрібні за виключенням коли гнуться в ДТП.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Август 2020 - 22:30
Знайшов варіант 2011 в хетчбеці 1.7 110 CDTI в досить хорошому стані з пробігом 150 тис (рестайлинг па-пааа).
Правда колеса на ній M+S r17 225/50
Тобто для тернопільської області це проїхати 20 км і колеса можна викидати.
Які порадите купити диски із резиною? Думаю R16 це максимум. (сам товчу r15 195/65 і горя не знаю).
Як не лоханутись при процесі купівлі-продажу? Завдатком?
Інші питання наче вирішені. Машинка в хорошому стані правда комплектація трохи жлобська.
Изменено: Nazzz, 10 Август 2020 - 23:22
Опубликовано 11 Август 2020 - 09:31
Як не лоханутись при процесі купівлі-продажу? Завдатком?
перевірити двигун на толковому дизель сервісі...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 11 Август 2020 - 09:53
По-перше, спочатку по віну подивитися розмір гальмівної системи. Якщо там 17', то зможеш свої 16ті у гаражі на пам'ять залишити.Які порадите купити диски із резиною? Думаю R16 це максимум. (сам товчу r15 195/65 і горя не знаю).
По-друге. Опель доволі м'який навіть на 18х колесах. Спочатку проїдься, а потім думай про зменшення радіусу.

Опубликовано 11 Август 2020 - 11:02
Ти віриш в пробіг вже ввезеної машини, причому ввезеної цілеспрямовано на продаж першому зустрічному, навіть не під замовлення? Я б не вірив. Їх ТАМ 80% кручені, причому і у продавців з дуже хорошими рейтингами на мобайл.де, і у приватних осіб, а тут у такій ситуації вона кручена буде з вірогідністю 99.9, причому тисяч на 200 легко, і то вважай, що ще повезло. Не кажучи вже про всі ці Unfallfrei з фарбованими елементами кузова.Машина тільки з німців
Опубликовано 11 Август 2020 - 12:15
перевірити двигун на толковому дизель сервісі...
О тут трохи проблема але оглянуто на холодно/прогріто + считано помилки з бортового. Але на сервіс то було б найрозумнішим рішенням.
По-перше, спочатку по віну подивитися розмір гальмівної системи. Якщо там 17', то зможеш свої 16ті у гаражі на пам'ять залишити.
По-друге. Опель доволі м'який навіть на 18х колесах. Спочатку проїдься, а потім думай про зменшення радіусу.
Я про це не подумав. Дякую за рекомендацію. Ще не знаю де саме в специфікаціях воно має бути прописано, зазвичай безкоштовні VIN провірки дають дуже мало даних.
Ти віриш в пробіг вже ввезеної машини, причому ввезеної цілеспрямовано на продаж першому зустрічному, навіть не під замовлення? Я б не вірив. Їх ТАМ 80% кручені, причому і у продавців з дуже хорошими рейтингами на мобайл.де, і у приватних осіб, а тут у такій ситуації вона кручена буде з вірогідністю 99.9, причому тисяч на 200 легко, і то вважай, що ще повезло. Не кажучи вже про всі ці Unfallfrei з фарбованими елементами кузова.
Ну по елементах, то машину вже переглянули толщиком по всьому кузову і там ситуація досить весела, а от щодо пробігу - вірю бо є сервісна книжка і там написано яка машина, якого числа, з яким VIN кодом та з яким пробігом заїжджала на сервіс, що мінялось і т.д. Тобто є стопка документів і вони не схожі на підробку.
Опубликовано 11 Август 2020 - 12:28
бо є сервісна книжка і там написано яка машина, якого числа, з яким VIN кодом та з яким пробігом заїжджала на сервіс, що мінялось і т.д. Тобто є стопка документів і вони не схожі на підробку.Набери в гугле - "сервисная книжка купить"

100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 11 Август 2020 - 13:19
а от щодо пробігу - вірю бо є сервісна книжка і там написано яка машина, якого числа, з яким VIN кодом та з яким пробігом заїжджала на сервіс, що мінялось і т.д. Тобто є стопка документів і вони не схожі на підробку.
Хіба що якщо це акти виконаних робіт, окремими папірцями за кожен візит на СТО. Тоді є підстави сприймати це всерйоз, і то всяке буває. Але їх треба ще прочитати німецькою мовою - може це просто пов'язаний з машиною інформаційний мотлох.
Якщо сама сервіска, вся розписана - взагалі не фактор. Навіть якщо її малювали не настільки нехлюйськи, що там на візитах з різницею у два роки стоять відтиски з однаковим висиханням чорнила на печатці, а підписи на них же не просто одним почерком, а однією ручкою.
Причому, на "живих" підписах навіть однією людини у різні роки (ну буває, "свій" майстер, та ще й на невеликому СТО), крім того, що ручка пише кожного разу по-іншому, так і ще й нахил букв, компактність букв міняються - майстер був у різному стані (емоційному, фізичному, хімічному, романтичному, спішив, що завгодно). На дуже значній частці сервісок останні відмітки явно робилися в один день.
Опубликовано 11 Август 2020 - 22:55
таке буває і при чесному пробігові, в Європі часто не вийдуть сервіску в традиційних книжках, а лише в електронних базах, але знаючи консерваторів і бажанні потенційних покупців побачити сервіс тут і зараз часто продавці просять на оф сервісах заповнити їм « живу» паперову книжку, і її заповнюють однією рукою за раз, буває і інше при купівлі досвідчені люди заповнюють книжку самі «різними руками « і ручками, а сервісними тільки провіряють відповідність інфи і ставлять штампи, тому пізні варіанти можливіНа дуже значній частці сервісок останні відмітки явно робилися в один день.
Также с меткой «СDTI, Astra, Астра, дизель, diesel, B16DTL, B16DTH, OAJ, Astra J»
Базар →
Продам →
Запасные части →
Продам нові гальмівні диски/барабани на Astra GПродам нові передні гальмівні диски TRW нові барабани LPR на Astra G Автор: Djn • Дата: 03 Апрель 2025 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Astra G 100Продаж Astra G 1999 рік Автор: belanser • Дата: 28 Октябрь 2024 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Opel Astra H 1.7 cdti, помилка P0100-52Автор: GOQQI • Дата: 31 Август 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Insignia 1.6CDTIПосоветуйте универсал свежий Автор: Deefrag • Дата: 14 Июнь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
Наконечник рулевой тяги Astra GАвтор: efiop83 • Дата: 31 Май 2022 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых