Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 23 Январь 2020 - 19:03
Частина 1: http://www.opel-club...-opel-vectra-c/
Частина 2: http://www.opel-club...chastina-druga/
FAQ по Vectra C: http://www.opel-club...q-po-vektre-tc/
Опубликовано 02 Февраль 2022 - 23:30
Как? Что вы делаете с машинами? Что я делаю не так? 420к родного по Киеву
Надіслано від мого Pixel 4 XL, використовуючи Tapatalk
Я - ничего не делал, ехал и тут услышал сквозь музыку спорт нотки . Подумал что где то прогорело, типа гофра или что. Но потом, на буграх, начал им землю колупать так как он спереди от трубы отгнил и начал пороть как плуг когда крепления выгнуло. Я глянул - там и внутри всё погнило достаточно дадеко то края - подварить совсем не вариант.
А что не так - ну как минимум мой выхлоп уже 5 лет грызла корозия и машина минимум двух владельцев сменила пока вашу только собирать надумали
Изменено: sapphir, 03 Февраль 2022 - 06:23
Опубликовано 03 Февраль 2022 - 20:40
результат, бачок сухой
Ок, спасибо что не забыл. Но у себя нашёл течь из радиатора поэтому, наверное, для начала её нужно устранить а потом уже дальше копать
Кстати, по выхлопу так никто не отписался - в продаже вижу или б/у или польские. Взял б/у ЖМ но у меня был номер на бачке 24 421 914 а взял 24 422 144. Визуально - вроде похожи, если что - подрежем, подогнём, приварим
Изменено: sapphir, 03 Февраль 2022 - 21:40
Опубликовано 04 Февраль 2022 - 12:31
Хто підкаже, відламався провід датчика АБС заднє колесо біля самого роз'єму, чи є в продажі такі роз'єми і від чого підходять ?? Доточити нема як, вже він один раз обривався, я його відремонтував, тепер знову відламався але вже біля самої пластмаси, нема як зробити скрутку.
Опубликовано 23 Февраль 2022 - 12:49
Хто підкаже, відламався провід датчика АБС заднє колесо біля самого роз'єму, чи є в продажі такі роз'єми і від чого підходять ?? Доточити нема як, вже він один раз обривався, я його відремонтував, тепер знову відламався але вже біля самої пластмаси, нема як зробити скрутку.
Був в гаражі, вийшло припаяти провід і відновити проводку роз'єму датчика. Провід звониться від роз'єму до пайки, тобто все ок, проводка біля колеса в нормі, але це проблему не вирішило.Помилка присутня. Може у когось є схема проводки АБС, буду вдячний, так як напевно прийдеться прозвонювати проводку далі і до кучі які показники опору мають бути на датчику АБС в ступиці?
Опубликовано 13 Март 2022 - 10:58
є в наявності БУ радіатор оригінал, але товщина у нього 20 мм, з 1,8 чи 1,6 мотора.Радиаторы все одинаковые по толщине, длине и высоте.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 13 Март 2022 - 12:59
Потрібна порада, терміново. Потік радіатор, мотор 2,2 ,мій радіатор товщиною 32 мм, є в наявності БУ радіатор оригінал, але товщина у нього 20 мм, з 1,8 чи 1,6 мотора. Питання чи не буде грітися авто якщо поставити тонший радіатор ??
Ні...Грітись не буде...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 13 Март 2022 - 14:38
ну може вентилятор буде вмикатись час від часу та й все.
Там на бампері(Вера С рестайл) є непотрібний елемент,що не дає доступу повітря до радіатора.Якщо його демонтувати,то і без радіатора грітись не буде.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 13 Март 2022 - 15:30
Непотрібний елемент на бампері акуратно демонтований і з просверленими отворами на стяжках поставлений назад вже давно. На зиму встановлюю, на літо знімаю. Так як другого радіатора нема , буду ставити той що є, а далі буде видно. Буде грітися, буду купувати новий по розмірах
Опубликовано 13 Март 2022 - 15:51
правий бачок по шву зверху до низу, плюс до того всього десь тиждень назад син зарядив машину на голольоді в бардюр, два лівих кріплення верхнє і нижнє відбиті, кронштей ннижній в хлам ну і плюс бампер в хлам. Отакі негаразди і так не вчасно. Бампер зліпили до кучі (казали що якби не дана ситуація то за роботу не взялися б). Ліва сторона під фарою зверху до низу тріщина, бокова планка кріплення вирвана, губа само собою знесена разом з кріпленням і по центру тріщина. Ну і протитуманна фара само собою жодного кріплення не залишилось . Так що ставлю те що є, а там видно буде. Якщо буде грітися куплю якийсь китай по розмірах та й все. Просто на даний час у нас не можу знайти потрібного радіатора. Поставок нема, на залишках теж нема. Той що купив БУ радіатор стан як у нового.
Изменено: urevich13, 13 Март 2022 - 15:53
Опубликовано 11 Апрель 2022 - 12:15
Підкажіть, чи хтось може допомогти з Вектрою С 1.9 дизель в Києві сьогодні або завтра? Або надати контакти до кого звернутись.
Кум їде зараз з Чернігова на Волинь зупиниться в Києві. Зявилась проблема з впускним колектором чи приводом заслонок. Тиждень тому в Луцьку був замінений впускний колектор на новий оригінал, все було добре, лише один раз вибило помилку по ЕГР, а в пятницю, по дорозі на Чернігів, в районі Броварів знов вибило чек, машина почала тупити, інколи диміти, не набирає більше 3000 обертів, розхід до 10л по трасі. Десь зміг знайти по Чернігову і йому прочитали помилку, код не памятає, але розшифровка - зависання приводу вихревих заслонок. Крім того під час ночівлі у авто в районі Броварів, кожні 40 хв під капотом щось гуділо і тріщало навіть при вимкненому запалюванні. Зараз ще є хлопки під час скидання газу.
ЕГР, сажевий не відшитий.
Опубликовано 22 Апрель 2022 - 17:06
lotusvovan, пофіксили?
в Києві знайшов кум якесь СТО, фізично відєднали штангу від приводу. повернули заслонки і з горем пополам доїхали в Луцьк, тут дякуючи одноклубнику Тарасу(klymets1) замінили привід і машина полетіла. Старий заклинивший, хоча під час тестування ніби рухався. Ще відшили ЄГР. Але залишились хлопки при скиданні газу, хз в чому причина (були і до відшиття ЄГР та заміни приводу)
Опубликовано 07 Май 2022 - 17:20
Підкажіть, є слабке місце в випускному колекторі чи каталізаторі. Думав середня частина прогоріла чи гофра, бо звук йде з за мотору. Заїхав на естакаду - ні, іржавий але цілий а звук десь з каталізатора-випускного. Все гаряче тому алюмінієвий екран не зняв.
Опубликовано 12 Май 2022 - 17:33
Ні, не павук ( весь облазив обдивився, переробив кріплення термоекрану - зломав М5 болт ) - гофра. На ямі чомусь не побачив - відгнила частково передня сварка гофри і труби.
Потрібна ось така деталь як я розумію GM 858175 або GM 24447470
Изменено: sapphir, 13 Май 2022 - 06:47
Опубликовано 13 Май 2022 - 08:33
Ні, не павук ( весь облазив обдивився, переробив кріплення термоекрану - зломав М5 болт
) - гофра. На ямі чомусь не побачив - відгнила частково передня сварка гофри і труби.
Потрібна ось така деталь як я розумію GM 858175 або GM 24447470
підбирається по розміру і переварюється
Якщо комусь треба: 067-246-64-10
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Через деякий час після включення підігріву сидіння перестає працювати пічкаАвтор: Vibaj • Дата: 24 Февраль 2025 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Opel Vectra C 2003Автор: Fors1k • Дата: 15 Октябрь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю детали ходовой частиПередние амортизаторы на Вектра Ц 2.2 Автор: SRZ • Дата: 16 Июль 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
карты дверей кожа Vectra C4шт Автор: MegaVectr • Дата: 18 Март 2021 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых