вакцинировались в детской поликлинике по направлению для медиковМедики решили не торопиться ? Что говорят практикующие врачи по поводу вакцинации ?
Реклама
Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 05:13
Но думаю там запутаться результаты расследования по поводу ппрвоисточника
+1. Уже заппуутолсья
.
Всього у світі на COVID-19 інфіковано 177,405,393 людей, з них одужало 161,837,918 особи. Кількість померлих зросла до 3,838,035.
“Лідери” за кількістю інфікованих
Країнами з найбільшим поширенням коронавірусу залишаються США (34,352,185), Індія (29,632,261), Бразилія (17,543,853), Франція (5,744,589), Туреччина (5,342,028), Росія (5,236,593), Велика Британія (4,581,006) та Італія (4,247,032).
“Лідери” за кількістю летальних випадків
Найбільшу кількість смертей серед країн світу зафіксовано у США (615,717), Бразилії (491,164) та Індії (379,601).
Загальна ситуація в Україні
Згідно з останніми даними МОЗ в Україні зафіксовано 2 224 992 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 51 769 — летальні.
Респіраторну хворобу COVID-19, інфікування якою викликає коронавірус SARS-CoV-2, вперше зафіксували у китайській провінції Хубей, наприкінці 2019 року. З того часу зараження цим вірусом було зафіксовано у 188 країнах світу, включаючи Україну. Починаючи з 11 березня минулого року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією.
Власти Словении объявили об окончании эпидемии COVID-19 в стране со среды. Однако вакцинация населения и действие некоторых ограничительных мер будут продолжены. Об этом во вторник, 15 июня, заявил министр Янез Поклукара.
По данным Минздрава Словении, в двухмиллионной стране за последние сутки выявлено всего 112 зараженных коронавирусом, скончались два больных. Одну дозу разных вакцин западного производства получили 769 248 жителей Словении, полную иммунизацию прошли 551 906 совершеннолетних граждан. В больницах находится 122 пациента, из которых 40 – в отделениях интенсивной терапии.
Изменено: ШВАРЦ, 16 Июнь 2021 - 07:20
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 08:09
Перехворів на початку року
Теж хворів у листопаді минулого, але в легкій формі тому вважаю що імунітету не маю. Антітіла все ніяк не дойду перевірити.
В Дію поки не ставав. Ну я поки що себе не переконав встановити дію...
І так, хочу затверджену...
Я одних таких знаю,
Ну поки що я на таке не готовий... але поки що.
Ти не знаєш, їм сертифікат видали чи просто вакцинували без паперових слідів?
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 08:56
Так он как раз и есть уже на фоне короны.
Ти просто не тих експертів-міжнародників читаєш ![]()
Теж хворів у листопаді минулого, але в легкій формі тому вважаю що імунітету не маю. Антітіла все ніяк не дойду перевірити.
Хіба є зв'язок з формою хвороби до створення антитіл?
В Дію поки не ставав. Ну я поки що себе не переконав встановити дію...
Мені навіть руту довелось позбутись (сховати), щоб його встановити. Зручно мати у кишені якісь документи, щоб оригінал з собою не брати
Медики решили не торопиться ?
вони вирішили заробити, але кінцевий результат може виявитись таким
У психоневрологічному інтернаті під Києвом підпільно продавали вакцину від коронавірусуПосадовцям загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 10:34
Кілька тижнів тому секретаріат Верховної ради збирав заявки від народних депутатів, працівників секретаріату та помічників нардепів, які хотіли би вакцинуватися.
Згодом в управлінні апарату Верховної ради оприлюднили документ, в якому зазначалося, що нардепів щеплюватимуть протягом 15 – 18 червня вакциною Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech. 15 червня почався новий пленарний тиждень парламенту і почалася вакцинація нардепів.
Це ази інфекційної иммунології.От куда ты знаешь ?
Из всех препаратов, которыми прививают украинцев, только CoronaVac не одобрен ЕМА.
Инспекторы Европейского агентства лекарственных средств (EMA).
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 11:23
Авжеж - чим важчий перебіг хвороби, тим більший рівень антитіл і тим довше вони зберігаються. Це ази інфекційної иммунології.
Тобто діти, якщо майже без симптомів перехворіли, не мають антитіл в достатній кількості для того щоб захворіти повторно?
Ці ази імунології розповсюджуються на реакцію від щеплення?
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 12:12
Тобто діти, якщо майже без симптомів перехворіли, не мають антитіл в достатній кількості для того щоб захворіти повторно?
Будь-хто з легкою формою не формує сильної імунної відповіді, бо в цьому немає потреби. Якщо немає важкого перебігу, то організм не вважає це загрозою і не витрачає зайвих ресурсів. Буде нова хвиля - буде відповідна реакція. Пожиттеві імунітети існують тількі на смертельно загрожуючі хвороби. Принаймні на ті, які організм вважає такими з огляду нашої єволюції.
Ці ази імунології розповсюджуються на реакцію від щеплення?
Певною мірою - так. Щеплення - це теж форма інфікування з метою викликати імунну відповідь. А оскільки перебіг після щеплення має на порядок менший діапазон наслідків, то відмінність рівня антитіл буде відрізнятись не так різко, як при справжній хворобі. Але буде достатьнім, щоб сформувати своєчасну та достатьню відповідь під час можливого зараження.
Изменено: Andre_71, 16 Июнь 2021 - 12:16
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 12:15
Спрашивал в поликлинике у медсестры за вакцинацию, говорит если кто не приходил искали замену, обзванивали народ, очень много было желающих вакцинироваться, но только спутником
в основном военные и кгбешные пенсы и их жены.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 17:20
Чой-то притихла тема... не бурлит уже... переболело, видимо, не так торкает... ![]()
Вброшу немного, хоть и полетят тапки...
Коллективный иммунитет: как это работает, или точнее, не работает при вакцинации
Краткий вариант, так сказать.
Кому интересно - оригинал здесь, но много, тётка - иммунолог, с западным, вроде, образованием...
Тема не о вреде прививок (как могут подумать некоторые), а про заблуждения о взаимосвязях между вакцинацией и иммунитетом, коллективным - в том числе. Подумать есть над чем.
Опубликовано 16 Июнь 2021 - 18:43
Чой-то притихла тема... не бурлит уже...У нас відтепер буде дозволено проведення масових (культурних, розважальних, релігійних, рекламних та інших) заходів в приміщеннях:
• зі 100-відсотковим їх наповненням;
• без обмеження дистанції між присутніми.
Утверждают что то американский вирус дал утечкуОстальные вне подозрений ?
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 10:40
Вакцинировался вчера Пфайзером (первая доза), мама работает воспитателем в садике, им на работе позавчера написали, что могут вакцинироваться близкие родственники сотрудников. Папа так же вчера вместе со мной вакцинировался. Мама вакцинировалась 2 недели назад, их централизовано собирали вместе с работниками других садиков и школ города, так же Пфайзером. До этого их в марте и конце апреля/начале мая вакцинировали АстраЗенекой, но тогда желающих поменьше набиралось. На прошлой неделе сотрудник с работы так же вакцинировался Пфайзером, у него мама медик, у них аналогичная акция проходила среди родственников. Все живые:)
Так что не знаю или это чисто особенности вакцинации в нашем городе, но поспрашивайте знакомых медиков или учителей и воспитателей, может в ваших городах аналогичные акции проходят.
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 11:10
особенности вакцинации в нашем городеГород то какой ?
На прошлой неделе сотрудник с работы так же вакцинировался Пфайзером, у него мама медик, у них аналогичная акция проходила среди родственников. Все живые:)Натаньяху на себе проверил. Чо стрематься ?
вакцинировали АстраЗенекой, но тогда желающих поменьше набиралось.Тромбами стращали тогда. И до сих пор не понятно.
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 11:31
Город то какой ?
Натаньяху на себе проверил. Чо стрематься ?
Тромбами стращали тогда. И до сих пор не понятно.
1. Славутич.
2. Я не стремался, давно хотел вакцинироваться, но не было возможности, а тут подвернулся шанс, да еще и Пфайзером. Написал для тех, кто начитался инсайдов в Фейсбуках и чатиках Вайберов об ужасах вакцинации (хотя их вряд ли переубедит, скажут "а вот дождись второй дозы. А вот посмотрим на тебя через год/десять. А я чем то болел в прошлом году, 100% ковидом, но тестов не сдавал, так что вакцина мне не нужна. И вообще это мировой заговор рептилоидов").
3. Посмотрим как оно будет, но вроде как у нас все живые кто АстраЗенекой вакцинировался. Увы, в Украине пока не особо большой выбор чем вакцинироваться, есть хоть какие то вакцины и возможность вакцинироваться - уже хорошо.
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 11:36
тут подвернулся шанс, да еще и Пфайзером. Написал для тех, кто начитался инсайдов в Фейсбуках и чатиках Вайберов об ужасах вакцинации (хотя их вряд ли переубедит,
Все хотят Пфайзером за бесплатно - никто с двумя инсультами не привьётся Астра-Зенекой, предварительно не написав завещание.
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 14:18
Вакцинировался вчера Пфайзером (первая доза)тількі що ширнувся .))
Все хотят Пфайзером за бесплатноце точно. Можна стояти в коридорі пару днів і чекати вільну дозу (сьогодні було дві)
никто с двумя инсультами не привьётся Астра-Зенекой, предварительно не написав завещание.нефакт. знаю таких.
в московии 5500 в день заболеваютМоже і більше. Їхнім офіціозам віри нема.
че-то там тоже спутником колоться не хотят, хотя квартиры и машины разыгруют среди уколовшихся.Вірю що не хочуть. Статистика далеко не на користь супутника.
Тем більш якщо глянути всі вакцини Гамалеї та порівняти хочаб з індією то висновки явно не на користь москалів *(навіть при совку вони нормальні вакцини і лікит не випускали).
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 18:34
Тромбами стращали тогда.Ризик піймати тромб був підвищений у жінок, які користувалися протизаплідними таблетками. Так що не твій варіант
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 17 Июнь 2021 - 19:47
Йа огурец.Я у вівторок отримав другу дозу, руку вчора підняти не міг. Сьогодні менше болить але ноги ватні.
Зовсім ніяк не реагую. Але то Йа...
Хіба температура 36,86. Пульс, стрес і кисень в нормі....
В одновакцинніка вже реакція пішла... Слабість, тіло ломить і 37.5
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 18 Июнь 2021 - 10:00
Вакцинировался вчера Пфайзером (первая доза)
тількі що ширнувся .))
Супруга вчера ширнулась Пфайзером
вам упаковки показували, що це саме pfizer, а не якась індійсько/китайська копія?
Йа огурец.
Зовсім ніяк не реагую. Але то Йа...
твій організм чого вже тільки не бачив, на завтрак, обід та вечерю...чим ти його хочеш здивувати ![]()
Опубликовано 18 Июнь 2021 - 12:22
вам упаковки показували, що це саме pfizer, а не якась індійсько/китайська копія?
Ні, але я і не просив та на маркування на шприці чи упаковці не дивився. Думаю, якщо попросив би, то показали б. Там було повно народу в черзі, якби кожен ще й щось запитував і перевіряв упаковки, то можна було б пів дня в черзі простояти, а мені ще на роботу треба було йти після вакцинації. В запрошенні писали про Пфайзер, медики на місці казали про Пфайзер, в паперовій анкеті записали Пфайзер (точніше Комірнаті/Comirnaty, бо саме така правильна назва цієї вакцини, а Pfizer/BioNTech - то її розробник та виробник), в електронному кабінеті пацієнта у розділі "Вакцинація" вказано те ж саме (Комірнаті/Comirnaty).
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых