строгость законов в этой стране нивелируется необязательностью их выполнения... (с)в Україні планують запровадити більш жорсткі карантинні обмеження.
Кто то отменял масочный режим ?
Реклама
Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 20 Июль 2021 - 07:32
Харківська область – 259 випадків;
Херсонська область – 28 випадків;
Харківська область – 18 випадків;
Херсонська область – 30 випадків;
По состоянию на 14 июля в Украине официально подтвердили четыре случая "Дельта"-штамма.
Изменено: ШВАРЦ, 20 Июль 2021 - 08:19
Опубликовано 20 Июль 2021 - 11:00
Цікаво. Тобто громадянам 70+ можна вколотися Коронаваком в поліклініці або вистояти 3+ години на спеці +34 в єдиний в Києві Центр вакцинації за Пфайзером, а для молодих співробітників підприємств, включно з приватними (із зовсім не критично важливої інфраструктури) - можна Пфайзер, можна Модерну. Наскільки я знаю про одну київську приватну будівельну компанію - з доставкою.
Те, що в областях по блату можна Пфайзер (типу залишки) отримати незалежно від віку і місця роботи, якщо знати до кого звертатися - то таке, то корупція (мабуть), але офіційна політика держави - вау!..
Опубликовано 20 Июль 2021 - 11:06
А, ні, не треба в живій черзі стояти, є запис на конкретний час і повно слотів хоч на зараз: https://helsi.me/cli...tors?mode=cards
Ну ОК.
Опубликовано 20 Июль 2021 - 16:11
сьогодні теща , по запису через хелсі, перше щеплення зробила-файзер(сама обрала,можно вибрати і короновак). На 11:00 була записана, так і зробила. Об 11:30 забрав. Робили в мвц на броварському. Вік - 62А, ні, не треба в живій черзі стояти, є запис на конкретний час і повно слотів хоч на зараз: https://helsi.me/cli...tors?mode=cards
Ну ОК.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ 
М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 21 Июль 2021 - 11:47
Внуки вроді адекватні і перехворівші, і дійшли висновку шо при наявності антитіл прививка їм нах непотрібна.
Тоді навіщо той пост про діда, я б в 93 теж ніяких щеплень не робив би.
Изменено: paa, 21 Июль 2021 - 11:47
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 21 Июль 2021 - 17:59
Перед вакцинацією заповнюється лист, у якому ставляться галочки стосовно різних аспектів свого стану здоров'я. Немає пункту для галочки - немає протипоказання.
она сказала можно, но чёт мне стрёмно
У підсумку - це твоє здоров'я і тобі вирішувати. Я б вакцинувався при перелічених проблемах, але це мій вибір і моє ставлення до мого здоров'я і готовність до ризиків. Впевнено радити тобі стосовно твого здоров'я було б безвідповідально з нашого боку.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 08:05
За добу 21 липня 2021 року в Україні зафіксовано 726 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби ,
госпіталізовано – 402 особи;
летальних випадків – 21;
Харківська область – 41 випадок;
Херсонська область – 35 випадків.
Харківська область – 18 випадків;
Херсонська область – 30 випадків;По состоянию на 14 июля в Украине официально подтвердили четыре случая "Дельта"-штамма.
Оперативні епідемічні дані свідчать про завершення фази спадання захворюваності на коронавірус в Україні та існує загроза виникнення "вибухових темпів" зростання нових випадків COVID-19.
Про це йдеться у висновках робочої групи НАНУ з математичного моделювання проблем, пов'язаних із епідемією коронавірусу SARS-CoV-2.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 11:10
Цікаво. Тобто громадянам 70+ можна вколотися Коронаваком в поліклініці або вистояти 3+ години на спеці +34 в єдиний в Києві Центр вакцинації за Пфайзером, а для молодих співробітників підприємств, включно з приватними (із зовсім не критично важливої інфраструктури) - можна Пфайзер, можна Модерну. Наскільки я знаю про одну київську приватну будівельну компанію - з доставкою.
Те, що в областях по блату можна Пфайзер (типу залишки) отримати незалежно від віку і місця роботи, якщо знати до кого звертатися - то таке, то корупція (мабуть), але офіційна політика держави - вау!..
вже давно існує практика для критичної інфраструктури виїзд мобільної бригади для щеплення співробітників. Зараз вже роблять таке не тільки для критичної, головна умова: 50 та більше бажаючих зробити щеплення, тоді бригада приїде до цієї компанії. Навіть знаю людей, які назбирали у своєму офісі 35 колег і зараз добирають родичів/друзів до 50 чоловік, обіцяли файзер
Опубликовано 22 Июль 2021 - 16:36
А, ні, не треба в живій черзі стояти, є запис на конкретний час і повно слотів хоч на зараз: https://helsi.me/cli...tors?mode=cards
Всьо, закінчився у Києві запис на Пфайзер, вчора був останній день. Почалася Модерна, тільки поки що немає слотів для запису. З хорошого - Модерна також буде у поліклініках.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 17:00
Почалася Модерна, тільки поки що немає слотів для запису.
Вже не має
ще вчора вранці була можливість записатись
Опубликовано 23 Июль 2021 - 12:08
на следующей неделе будут вакцинировать на работе, всех желающих, пфайзером, можно с членами семьи. бесплатно. Днепр. Аж не верится прям
что интересно, провели опрос, так 50% наотрез отказались вакцинироваться вообще...
Изменено: molodec, 23 Июль 2021 - 12:08
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых