Да, вот-вот должна открыться запись на повторную вакцинацию модерной
З нею виявляється труднощі. За планом 21 серпня повинен отримати 2 дозу, вчора телефонував по номеру, який вказаний у пам'ятці, яку видали у МВЦ після 1 щеплення, але у лікарні повідомили що у них зараз Модерни не має у наявності, можливо з'явитися після 25, але треба чекати. Я вказав що за планом у нас заплановано на 21 і що робити? Підказала шукати в інтернеті де ще залишилось.
Шукаю через helsi, записатись до МВЦ можна тільки на короновак/астразенека, модерну вчора знайшов у Києві тільки у декількох лікарнях печерського району, але всюди вказаний один номер, по якому додзвонитися неможливо. Сьогодні ще додались лікарні у харківському районі, також додзвонитись неможливо
Телефоную на гарячу лінію МОЗ, 10 хвилин чекав з'єднання з оператором, більше не зміг. Сьогодні так само
Звернувся до сімейного лікаря, він ніякого відношення до вакцинації не має, але припустив що 2 дозу треба робити там де отримали першу, або у того лікаря, який вказаний у пам'ятці.
Знайшов ще номер гарячої лінії центру громадського здоров'я, там дали номер регіонального керуючого по м. Києву щодо наявності вакцин, але номер також не відповідає.
Дякую найкращому уряду та бюрократичним перепонам, через які я не зміг записатись онлайн, витратив час та залишився без відповіді та нерозуміння, як все таки записатись на 2 дозу Moderna